Spania, Majadahonda-Madrid
Aceites Heraldo er et familieeid selskap som ligger i Jaén, regionen som er ledende innen produksjon av olivenolje, med mer enn 15 års erfaring. Vi produserer økologisk og gourmet ekstra jomfruolivenolje (AOVE), og holder liv i olivenolje-tradisjonen samt vårt engasjement for bærekraft. Vi dyrker våre egne hundre år gamle olivenlunder, og garanterer et 100% naturlig og sunt produkt. Vår olje oppnå...
Portefølje (15)
Spania, Córdoba
Spania, Muro De Alcoy
...Olivenolje Extra Virgin Premium ORODELOLIVO. 100% Blanqueta-varietet. Blanqueta-oliven er opprinnelig fra valencianske områder. Beskrivelse Varietet: 100% Blanqueta Produksjonsområde: Muro de Alcoy, Alicante Høyde: 550 meter Klima: Kontinentalt-middelhavsklima med kalde vintre og milde somre Høstemetode: Ved mekaniske metoder og har ikke hatt annen behandling enn avskilling, sentrifugering og...
Portefølje (8)
Spania, Madrid
... naturlige komponenter. Syreinnhold: <0,12º Denne oljen er et produkt av innhøstingen fra de første dagene av sesongen i hjertet av naturparken Sierra de Cazorla, Segura og Las Villas. PROTOKOLL FOR TIDLIG OLJE Tidlig innhøsting kommer fra oliven av sorten Picual med en modenhetsindeks fra FN på mindre enn to. Det dreier seg om sunne frukter, fri for angrep fra fluer eller andre patogene agenter i riktig hydreringstilstand. Organoleptisk vurdering Fruktighet > 4 Median Defekt = 0 Sensorisk klassifisering: EKSTRA JOMFRU...
Portefølje (7)
Spania, Jabalquinto
Aires de Jaén er synonymt med kvalitet i produksjonen av ekstra jomfruolivenolje (AOVE) av premium kvalitet. Med mer enn 60 års erfaring kombinerer dette familieeide selskapet tradisjonell olivenproduksjon med innovative teknikker og et sterkt engasjement for bærekraft og respekt for miljøet. Deres oliven, nøye håndplukket fra egne olivenlunder i Spania, høstes på sitt optimale modningspunkt for å...
Portefølje (22)
... 0,12%. 100% Arbequina, fra tidlig innhøsting og fra samme gård. Vi bruker de mest moderne innhøstingssystemene for å sikre minimal forringelse av olivenen før pressing. Vår olje produseres på mindre enn 8 timer etter innhøsting. Den kombinerer de karakteristiske smakene av Arbequina-varieteten som eple og banan, men i sitt maksimale prakt. De første grønne olivenene fra hver høst skaper vår mest verdifulle ekstra jomfruolje. Utseende: intens grønn farge. Nese: aroma av fersk frukt. Smak: intens, balansert og med fylde.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play