Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år på språkreise i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig læretid som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra ulike land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.
Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år med språkkurs i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig lærlingutdanning som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra forskjellige land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.
Sveits, Saignelégier
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play