Sveits, Fribourg
La Vie en Bleu er mye mer enn bare en enkel såpeprodusent. Vi brenner for å skape håndlagde, naturlige og økologiske produkter som gir våre kunder en eksepsjonell sensorisk opplevelse samtidig som vi tar vare på huden deres. Som svar på den økende etterspørselen fra vår trofaste kundebase, har vi også utvidet vårt produktsortiment til å inkludere duftlys, massasjeoljer og fuktighetskremer. En av ...
Portefølje (183)
Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år på språkreise i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig læretid som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra ulike land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.
Sveits, Bern
Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år med språkkurs i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig læretid som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra forskjellige land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, og i tillegg er jeg kokk for et eldresenter.
Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år med språkkurs i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig lærlingutdanning som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra forskjellige land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.
Sveits, Saignelégier
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play