Belgia, Bruxelles
Vi er et handelsfirma som eksporterer agroalimentære produkter, frosne varer og FMCG (bleier, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gjennom årene har vi betydelig utvidet vårt produktsortiment og utvidet vårt distribusjonsnettverk til glede for våre kjære kunder. Vi eksporterer til hele Sub-Sahara-Afrika med kontroll fra felt/fabrikk (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGOU får...
Portefølje (26)
Polen, Brzozów
...Deilig og sunn pate a'la Falafel laget på basis av kikerter, stekte grønnsaker som gulrøtter, løk, selleri med tilsetning av curry og ingefær, som gir den en orientalsk note. Den er flott som tilbehør til brød, smørbrød eller toast. Den har en lett konsistens, smører seg lett, og har en behagelig smak. Den inneholder protein, fiber, vitaminer og mineraler. & Nbsp; <strong> Sammensetning: </strong...
Portefølje (781)
Ukraina, Pervomaysky
...Bokhvete kjerner (90,0%), tørkede grønnsaker (tomater 3,0%, stekte løk, gulrøtter, løk, søt paprika, persillerot, hvitløk), en blanding av tørkede urter (1,2% - i variable proporsjoner: basilikum, grønn persille, grønn dill), en blanding av malte krydder (allehånde, laurbærblad, svart pepper).
Portefølje (123)
Tyskland, Bad Bentheim
...Røstløk med lavt keiminnhold, økologisk. De økologiske røstløkene fra Holyflavours er laget av økologisk dyrkede løk og stekt i økologisk solsikkeolje. Gjennom steking i solsikkeolje blir løkene herlig sprø og palmolje-fri! Ved tilsetning av vann (10 - 20%) blir løkene myke. Dette er ideelt for vegansk smør og bakverk. Løkene er omtrent 4 - 6 millimeter store. Den totale fettprosenten ligger på 10-12% av røstløkene eller stekte løk. Gjennom den spesielle produksjons- og kontrollprosessen holdes denne fettprosenten lav. For vanlige røstløk er fettprosenten omtrent 44%.
Portefølje (549)
...Stekte løk er en smakforsterker som er ment å brukes som et tillegg til retter for å gi dem spesifikke smaksegenskaper. De brukes i matbehandling, kulinarisk, bakeri, kjøtt, delikatesse og fiskeindustrier.
Portefølje (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Stekte løk er en ideell base for enhver steking. Men tørkede stekte løk er også et flott råmateriale for alle salte bakverk. Brød, kaker, pizza, smørbrød, hamburgere og cheeseburgere får en helt annen smak med sprø biter av stekte løk. Bruk til Bruk i supper, sauser, salater, marinader, kjøttretter, grønnsaker, tilbehør. Smak Myk, søt Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 4,5 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 28 Energiverdi (kcal / 100g)… 250...
Portefølje (178)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser: Stekte auberginer i solsikkeolje 53%, tomater 46% (tomater, tomatjuice), løk 6,2%, tomatpuré, ekstra jomfru olivenolje 1,2%, salt, hvitløk, sukker, timian 0,1%, pepper.
Portefølje (188)
Frankrike, BRIE
...En enkel dosering takket være den spisse korken: 3 forskjellige strømninger. Teknisk DLUO 12 måneder Pakking 6 enheter per kartong Pallisering 180 kartonger per pall Oppbevaring Romtemperatur En emulgerende saus, original med sin smak av stekte løk, som gir en søt touch til burgerne, kebabene og smørbrødene dine.
Portefølje (10)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Server våre Friterte Auberginer med kald tomat om sommeren for å akkompagnere grillmaten. Du kan også servere dem lune eller oppvarmet avhengig av smak eller sesong, i tradisjonell ovn eller mikrobølgeovn, for å gjøre dem til din hovedrett. Ingredienser Auberginer (58%), tomater (28%), løk (3%), fersk persille, olivenolje...
Portefølje (142)
Tyskland, Neunkirchen
...Original Lyonerpfanne Lyoneren stekes, grilles eller kokes jevnt rundt (tilberedning på komfyren, i ovnen og på grillen er enkelt mulig) og samtidig er det mulighet for å tilberede en tilbehør, som for eksempel stekte poteter, uten ekstra innsats. Helt lukket panne, slik at lyoneren blir brunet rundt hele. I midten er det plass til poteter, bacon, løk eller hva man ellers spiser med lyoner. Alt...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Finer urter økologiske, dekorativ metallboks Blanding av løk, gressløk, persille og livèche. Bruken av finer urter er mangfoldig. Du kan inkludere dem i sauser, vinaigretter, omeletter, stekte grønnsaker... eller i salater med hvitt kjøtt eller hvit fisk. Sammensetning: løk, persille, gressløk, livèche Netto vekt 18g Metallboks...
Portefølje (198)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...Thai curry laget av finhakkede grønnsaker, stekte løk, brokkoli, gulrøtter, tofu og muskatgresskar, delikat krydret, i en autentisk currysaus basert på kokosmelk. Den aromatiske jasminrisen fullfører denne retten som verken inneholder meieriprodukter eller hvetemel. Vekt: 285g...
Portefølje (184)
Ukraina, Kharkiv
...• 100% naturlige ingredienser: ingen konserveringsmidler, ingen MSG, ingen kunstige smaker eller farger. Kun dampsteriliserte krydder, som går gjennom 7 trinn i renseprosessen. • Poteter - hovedproduktet i kostholdet til mange land. Dette garanterer etterspørselen etter produktet. • Ingredienser: naturlig bacon, ekte ost og karamellisert løk. • Universell bruk: kan tilsettes bakte, stekte, moste eller ovnsbakte poteter. • Kun de mest populære smakene. • Yummy Potato-krydder kan brukes hele året med alle potetretter tilberedt på hvilken som helst måte!
Portefølje (10)
...Vår stekte løkpasta er spesielt egnet for kokte pølseprodukter. Den er ideell for kjøttprodukter der en fyldig, aromatisk stekt løk/hvitløk smak er ønsket.
Portefølje (8)
Nederland, Halle
...Shoarma håndskåret og krydret av vår slakter. Tilsett gjerne løk, paprika og/eller sopp selv. Smaker godt i et brød eller med stekte poteter og salat. Opprinnelse: Kjøtt fra ekte utegriser fra Achterhoek, direkte fra vår småskala gård. Våre griser går ute hele dagen. Slik kan de kose seg med å grave, leke, løpe og bade. I tillegg får de mer tid til å vokse, noe som forbedrer kvaliteten på kjøttet. Våre griser er krysninger mellom Duroc-grisen og ekstensive gamle raser som Bonte Bentheimer og Mangalitza. Dette gir smakfullt marmorert kjøtt med en deilig smak.
Portefølje (10)
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play