... en dyp, uforglemmelig smak. Hver bit, som veier mellom 100 og 150 gram ca., hentes nøye mellom beinene, noe som gjør det til et ideelt valg for grilling og steking. Oppdrettet fritt og naturlig matet, gir iberiske svin kjøtt av høyeste kvalitet, perfekt for de mest kresne ganer som søker autentisitet og smak i hver bit.
Portefølje (16)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
... forvirring for forbrukeren. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) selger kun produkter fra "rene Iberico" griser, for tiden "100% Iberico" griser og kun i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Ekte "pata negra" fra Madrid-fjellene. 100% iberiske griser er de som er født av en 100% iberisk far og mor, registrert i det Genealogiske Boken for den iberiske grisrasen.
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Badajoz
...Svineutnyttelse beliggende i det sørvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, husdyrhold, fabrikk og vinkjeller, samt "Hvit Sal" med personlig utstyr for ulike typer skjæring og vakuumemballering eller ved hjelp av inert gass. Vi tilbyr en rekke iberiske produkter laget for hånd, skinker, skulderstykker og pølser fra rene iberiske svin av bellota som er oppdrettet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyr vi et utvalg av de beste variantene av portugisisk vin, Manchego-oster D.O. og ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet.
Portefølje (9)
Spania, Aracena
...Med base i Aracena (Huelva), Mijamoniberico.com er et selskap av håndverkere av Jamón Ibérico siden 1890. Vi er en nettbutikk for iberiske skinker av Bellota med opprinnelsesbetegnelse Jamón de Huelva "Jamón JABUGO". Våre skinker kommer fra sertifiserte iberiske svin som er oppdrettet fritt i egne dehesas, med eiketrær og korktrær, og som er fôret med bellota og beitemark. Jamón de Jabugo modnes...
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Spania, Madrid
Bellota Ibérica er den eksklusive distributøren av iberiske produkter fra Grupo Mendoza, som er dedikert til oppdrett av iberiske svin og produksjon av skinker, paletter og lomo. De har flere gårder i forskjellige lokasjoner i Sierra de Huelva (ANDALUCÍA), og alle produktene deres kommer fra eget oppdrett og beiter på gårdene deres. Oppdrettsprosessen, slakting, profilering, salting, tørking og...
Spania, Dso Hermanas
... kvaliteten. Hvis du vil oppdage hvordan du kan vite om en skinke er iberisk bellota eller cebo, har du kommet til rett sted, for hos Jamones Luna vil vi gi deg all informasjonen du trenger å vite. Det første man må ta i betraktning er at begge stykkene kommer fra iberiske skinker, men cebo-skinkene hentes fra svin som er fôret med kraftfôr, mens cebo de campo har fått fôret i frihet i dehesa, selv om de ikke har vært der til slutten av oppdrettsfasen. Til slutt finner vi iberisk bellota-skinke, som hentes fra svin som er fôret i løpet av de siste månedene av livet med bellota, planter og urter.
... skinker og paletter D.O. Jabugo. 2. Hermetikk fra havet Loin av svin, Salchichón, Chorizo, Ost av sau, Geit, Tunfiskfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede fisker Semikonserverte produkter, Aromatiserte oljer, Honning, Kremer. Mojama av tunfisk fra Almadraba, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatisert med Trøffel, Svart, Naturlig, osv. Blant våre leverandører...
Spania, Torrent
Handle online for 100% iberisk bellota-skinke, den autentiske pata negra-skinken, og andre produkter av tradisjonell håndverkskjøtt fra iberisk svin, nøye laget etter de tradisjonelle oppskriftene fra våre områder (i regionen Extremadura, Spania). Vi ønsker å servere det beste av smakene fra vårt område direkte til bordet ditt: Pata Negra-skinke, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota...
Spania, fuentes de leon
Jeg søker samarbeidspartner eller distributør av matvarer i Europa for markedsføring av de beste produktene fra iberisk bellota med maksimal kvalitet, garantert og sertifisert til en aldri før sett pris. Produktene kommer fra de beste dehesas i Extremadura og er modnet i de beste pølseproduksjonsanleggene med over 90 års erfaring, helt håndlaget. Produktene har tidligere vært forbeholdt luksushoteller og restauranter, og vi gir uforpliktende pristilbud både for enkeltbestillinger og engros.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play