Spania, Sevilla
"Sea Delight" gjennom sitt merke "Manuel Claros" velger kun de beste råvarene for alle sine produkter. Vi er produsenter, håndverksfabrikanter av kvalitet: - Fileter av ansjos i olivenolje - Friske ansjos i eddik - Ansjos med oliven og banderillas - Sardiner i olivenolje sild (naturlig, med paprika og i ruller med sylteagurk) - Gourmetutvalg (ansjos, ansjos...) Kvaliteten på alle våre prod...
Portefølje (3)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
...Ansjoser fra Cantabriske hav, Ansjoser fra Santoña...
Portefølje (1)
Spania, Santoña (cantabria)
...Pakke med 12 småfileter av smakfulle ansjoser fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med perfekt saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserves, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumér innen 5 dager. Unngå for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med kjærlighet...
Portefølje (10)
... skinker og paletter D.O. Jabugo. 2. Hermetikk fra havet Loin av svin, Salchichón, Chorizo, Ost av sau, Geit, Tunfiskfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede fisker Semikonserverte produkter, Aromatiserte oljer, Honning, Kremer. Mojama av tunfisk fra Almadraba, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatisert med Trøffel, Svart, Naturlig, osv. Blant våre leverandører...
...sardiner, ansjos, blekksprut, muslinger, navajas og ål. Håndlagde hermetiske ansjoser og sardiner. Hermetiske grønnsaker. Oste med flere spanske opprinnelsesbetegnelser (Asturianere, Galicianere og Extremadurere). Honning og syltetøy (håndlagde), 40 smaker. Safran, paprika og andre krydder. Syltede grønnsaker (oliven, sjalottløk, banderillas osv.). Ris og belgfrukter. Røde, rosé, hvite og søte viner (dessertviner), med alle D.O. Vermut, Fino og Manzanilla. Cava og champagne. Håndlagde likører.
Populære land for denne søkefrasen