Spania, Sevilla
"Sea Delight" gjennom sitt merke "Manuel Claros" velger kun de beste råvarene for alle sine produkter. Vi er produsenter, håndverksfabrikanter av kvalitet: - Fileter av ansjos i olivenolje - Friske ansjos i eddik - Ansjos med oliven og banderillas - Sardiner i olivenolje sild (naturlig, med paprika og i ruller med sylteagurk) - Gourmetutvalg (ansjos, ansjos...) Kvaliteten på alle våre prod...
Portefølje (3)
Italia, Portogruaro
Vårt selskap har siden grunnleggelsen alltid drevet med samme lidenskap innen engros handel av sjømatprodukter, hovedsakelig fra fiske i Middelhavet. Vårt mål er å tilby produkter av høyeste kvalitet gjennom bruk av utvalgte råvarer og ved å overholde strenge hygieniske protokoller i henhold til gjeldende forskrifter. Selskapet håndterer skalldyr, fisk og bløtdyr, og vårt målmarked er restaurantb...
Portefølje (10)
Frankrike, Bidart
...Sjømat: Frosne melde ansjoser i 1 kilo kartong - MSC & IFS - Uten fargestoffer, uten aroma eller kunstige tilsetningsstoffer. Denne frosne melde ansjosen, perfekt krydret og lett melert, kommer fra tradisjonelt fiske. Sertifisert MSC og IFS, tilbys den av Maison Caudalie i en 1 kilo pose (77 stykker). Stekes frosne i olje ved 180°. Alle våre pakker transporteres ved kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
...Ansjoser fra Cantabriske hav, Ansjoser fra Santoña...
Portefølje (1)
Spania, Santoña (cantabria)
...Pakke med 12 småfileter av smakfulle ansjoser fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med perfekt saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserves, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumér innen 5 dager. Unngå for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med kjærlighet...
Portefølje (10)
Mauritania, Nouakchott-Ndb-Berlin-Dakhla
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri ble grunnlagt av tredje generasjon AHMET AKÇAKAYA og MEHMET AKÇAKAYA i 2003 i Kayseri, i nabolaget Şerçeönü. Selskapet fortsetter sin vei med en åpen holdning til tidens krav og innovasjon. I 2012 etablerte vi oss i MİMARSİNAN OSB, med kaldlager og bilpark, og vi fortsetter trygt og bestemt i bransjen uten å avvike fra veien som de eldre har tegnet, med unge mennesker...
Portefølje (5)
Italia, Cortazzone
...Bagna cauda laget etter den klassiske piemontesiske oppskriften med olivenolje, saltede ansjoser og hvitløk. Bagna cauda er tilgjengelig ferdig i et 200 g glass, en ideell porsjon for en meny for to personer.
Portefølje (7)
Det solfylte Spania er hjemmet til våre oliven, olivenoljer og viner. Tradisjonelle produksjonsprosesser og tidkrevende raffinering sikrer høyeste kvalitet i utvalg og produksjon.
... skinker og paletter D.O. Jabugo. 2. Hermetikk fra havet Loin av svin, Salchichón, Chorizo, Ost av sau, Geit, Tunfiskfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede fisker Semikonserverte produkter, Aromatiserte oljer, Honning, Kremer. Mojama av tunfisk fra Almadraba, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatisert med Trøffel, Svart, Naturlig, osv. Blant våre leverandører...
...sardiner, ansjos, blekksprut, muslinger, navajas og ål. Håndlagde hermetiske ansjoser og sardiner. Hermetiske grønnsaker. Oste med flere spanske opprinnelsesbetegnelser (Asturianere, Galicianere og Extremadurere). Honning og syltetøy (håndlagde), 40 smaker. Safran, paprika og andre krydder. Syltede grønnsaker (oliven, sjalottløk, banderillas osv.). Ris og belgfrukter. Røde, rosé, hvite og søte viner (dessertviner), med alle D.O. Vermut, Fino og Manzanilla. Cava og champagne. Håndlagde likører.
Populære land for denne søkefrasen