Frankrike, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g En barndomsfølelse vil komme tilbake til deg, dine mest smakfulle minner fra en piknik på landet, denne Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-pepper er perfekt å nyte på en lett ristet toast eller sammen med en grønnsakspickle eller sylteagurk. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaproteiner, økologisk gjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, Espelette-pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
Italia, Orbassano
...Hjerteformede ravioli laget av fersk pasta, fylt med porcini-sopp og ricotta, er et sublimt eksempel på italiensk håndverk, designet for å tilfredsstille de mest krevende og sofistikerte smakene. De ferske pastadeigene er formet til små hjerter, et symbol på lidenskap og kulinarisk dedikasjon. Fyllet rommer skatten av smakene fra soppen og den friske delikatessen av ricotta.
Portefølje (57)
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Tartufata er en saus laget av ekstra jomfru olivenolje og forskjellige planteingredienser, som trøfler og sopp, pakket gjennom fysiske prosesser, uten konserveringsmidler. Den har en tekstur som minner om pate og en svært behagelig lukt og smak av svart trøffel og boletus edulis, noe som gjør den veldig deilig å tilsette direkte på brødskiver eller i pastaretter, på pizza,...
Portefølje (76)
Frankrike, Malataverne
...Produkt fra Baskerland Ingredienser: lever, svinebryst og fett, rehydrerte steinsopp 4%, egg, løk, salt, dextrose, aromaer, pepper, hvitløk, smakforsterkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Kjøtt av svin opprinnelse Frankrike. Steinsopp-paté er en tradisjonell oppskrift fra våre landsbygder. Du kan også presentere den inspirert av "banderillas" med steinsopp-paté, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oppdag autentisiteten til en karakterfull paté med smak av steinsopp. Server steinsopp-paté som forrett eller til aperitiff. God appetitt! ))...
Portefølje (188)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Dyrkede sopp 35%, soltørkede tomater 35%, solsikkeolje 30%, sur vinedd, salt, naturlige aromaer i varierende proporsjoner. (knust chili, paprika, basilikum, hvitløk). Sitronsyre, L-askorbinsyre. Beholdere på: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Frankrike, Auxerre
... croûte eller en bouchée à la reine), kjøtt (lammekotelett, indrefilet eller en stekt kylling), fisk (lamproie à la bordelaise) og vegetarretter (basert på sopp som steinsopp og trøffel). Œil: dyp granatrød Vinråd: serveres ved 16-18°C Alkoholinnhold: 14% Lagringstid: 22 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Haut-Brion Appellation: Pessac-Léognan Årgang: 2018 Kultur: Tradisjonell Merkelapp: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portefølje (190)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Frankrike, Melle
...Emballasje: - 240-grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Steinbit sopp (Opprinnelse Auvergne) - Vann Allergen ingrediens...
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...hvitløkspølse * Pâté i gammel stil terrine i stein: gårdspâté, leverpâté, hvitløk. * Pâté i deig Stekeri: * Grillskinke BRASEROL, overlegen kokt skinke med bein, kokt skinke med avskallet svor, kokt skinke stekt i ovn. * Kokt bryst, stekt bryst grillet i ovn, Rillaux, mini rillaux * Griller, Nantes-bacon * Kokt ribbe Festoppskrifter: * Terriner: Terrine av andelever med kantareller, terrine av...
Italia, Città Di Castello
...paté av svarte oliven, krydret saus, tomater med trøffel eller sopp. Også tørkede trøfler på glass. For restaurantbransjen tilbyr vi utmerkede kantareller og frosne trøfler. Umbriske og toskanske viner. Siden 1990 har Tartufi Bianconi produsert trøffelspecialiteter og trøffelkrydder som trøffelolje og risotto. Vi har også tørkede/frosne sopp og trøfler. Vi tilbyr også viner og ekstra jomfruolje. Vi vil gjerne sende deg vår katalog! Vi ville vært glade for å sende deg vår nye produktkatalog og står til disposisjon for ytterligere informasjon.
Portefølje (2)
Belgia, Mollem-Asse
Tradisjon med så mye mer … Med respekt for den gamle familietradisjonen skaper og produserer Nauta deilig paté på en fremtidsrettet måte og tilpasset våre profesjonelle partnere både nasjonalt og internasjonalt. Som en viktig aktør i paté-sektoren produserer Nauta ferske kvalitetsprodukter som er ferdigstilte og levert tilpasset kunden. Gjennom årene har det opprinnelige sortimentet av kremet paté og ardennerpaté utvidet seg til forskjellige andre smaker. Nå finnes det hele 30 forskjellige typer paté, som paté med grønn pepper, paprika, tranebær, sopp, hvitløk, eple, oliven, viltpaté, ...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play