Frankrike, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g En barndomsfølelse vil komme tilbake til deg, dine mest smakfulle minner fra en piknik på landet, denne Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-pepper er perfekt å nyte på en lett ristet toast eller sammen med en grønnsakspickle eller sylteagurk. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaproteiner, økologisk gjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, Espelette-pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
Frankrike, Malataverne
...Produkt fra Baskerland Ingredienser: lever, svinebryst og fett, rehydrerte steinsopp 4%, egg, løk, salt, dextrose, aromaer, pepper, hvitløk, smakforsterkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Kjøtt av svin opprinnelse Frankrike. Steinsopp-paté er en tradisjonell oppskrift fra våre landsbygder. Du kan også presentere den inspirert av "banderillas" med steinsopp-paté, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oppdag autentisiteten til en karakterfull paté med smak av steinsopp. Server steinsopp-paté som forrett eller til aperitiff. God appetitt! ))...
Portefølje (188)
Frankrike, Auxerre
... croûte eller en bouchée à la reine), kjøtt (lammekotelett, indrefilet eller en stekt kylling), fisk (lamproie à la bordelaise) og vegetarretter (basert på sopp som steinsopp og trøffel). Œil: dyp granatrød Vinråd: serveres ved 16-18°C Alkoholinnhold: 14% Lagringstid: 22 år Emballasje: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Château Haut-Brion Appellation: Pessac-Léognan Årgang: 2018 Kultur: Tradisjonell Merkelapp: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portefølje (190)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Frankrike, Melle
...Emballasje: - 240-grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Steinbit sopp (Opprinnelse Auvergne) - Vann Allergen ingrediens...
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...hvitløkspølse * Pâté i gammel stil terrine i stein: gårdspâté, leverpâté, hvitløk. * Pâté i deig Stekeri: * Grillskinke BRASEROL, overlegen kokt skinke med bein, kokt skinke med avskallet svor, kokt skinke stekt i ovn. * Kokt bryst, stekt bryst grillet i ovn, Rillaux, mini rillaux * Griller, Nantes-bacon * Kokt ribbe Festoppskrifter: * Terriner: Terrine av andelever med kantareller, terrine av...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play