Spania, Monroyo (teruel)
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Portefølje (43)
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter for fremstilling av det kjøttbaserte produktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Sobrasada"; gitt fraværet av begrensende tilsetningsstoffer, er det egnet for å bli konsumert fersk, tørket og/eller modnet gjennom en modnings- og tørkeprosess. Format: pose 3,6Kg...
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spania, Martinamor
... at hver gjest kan finne en bit som passer deres smak. Fra stykker av lomo embuchado, chorizo eller salchichón, til produkter som bevarer historien til en hel region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i oppdrett av dyrene, sammen med det grundige arbeidet med utvalg, hakking og krydring av kjøttet, gjør en forskjell. Modningstiden avrunder en prosess som gir gastronomiske skatter og ernæringsmessig interessante produkter som ikke går ubemerket hen for ganen.
Spania, Figueres
El Graner er en slakterbutikk med over 20 års erfaring, beliggende i Alt Empordà, med lokaler i Vilafant og Figueres, samt et eget verksted hvor vi lager våre pølser 100 % håndverksmessig. Vi har to linjer med pølser: kokte og tørkede. Fuet, langaniza, bacon, svinekam, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alle laget med mye kjærlighet på en håndverksmessig måte i vårt verksted. Vi tilbyr også pølsepakker for å smake på produktene våre i spesielle anledninger som jul, eller for å gi originale bedriftsgaver.
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
... videre i vår streben etter å nå eksellens. For dette har vi lagt til en skatt fra vår fjellkjede til et så tradisjonelt produkt som sobrasada: honning. Den utsøkte smaken av Sobrasada med Honning, både søt og krydret, etterlater ingen likegyldig. På samme måte har vi lansert to nye produkter: Salchichón med Appelsin og Salchichón med Rosiner og Vino Pedro Jiménez. To veldig spesielle smaker som er unike for ganen. Uten tvil skiller disse tre delikatessene seg ut i markedet ved å kombinere tradisjon og innovasjon; med andre ord, for sin eksklusivitet.
...ELABORERTE KJØTTPRODUKTER VI TILBYR ET BREDT UTVALG AV KJØTTPRODUKTER: TYPER: •York-skinke •Frankfurter-pølser •Paté-kremer •Sobrasada og andre •Vi kan også tilby et cocktailutvalg, som for eksempel dadler med bacon, mini York- og ostelomper, mini chistorritas, mini bacon/ost-lomper og mange andre. SPESIALE REFERANSER FOR INDUSTRIEN: •Baguette-formater •Fyll for dosering •York-biter •Ostebiter...
Spania, Ayora
Vi produserer hjemmelagde pølser laget på en håndverksmessig måte, som blodpudding, langaniza, serranoskinke, salchichón og sobrasada. Tacos med serranoskinke. Alle våre produkter lages håndverksmessig i vårt slakteri, med en streng kvalitetskontroll gjennom hele produksjonen. Be om et uforpliktende tilbud.
...Førsteklasses saffran fra La Mancha. Fargestoff av merke Arco Iris: Både i poser, som gir bedre dosering, og i plastkrukker i forskjellige størrelser. Medisinske urter: Poleo, valerian, kamille osv. Chorizo-pepper, ñoras og chili fra La Rioja, i tillegg har vi konserveringskrukker med papirmassen fra paprikaene. Til slutt har vi esker for produksjon av pølser (chorizo, longaniza fra Aragón, salchichón og sobrasada) og et bredt utvalg av sauser, hvor vi fremhever sausen til calçots og romesco-sausen.
...Klassisk: Kaffe med melk med toast (hvitt eller fullkornsbrød), med tomat eller syltetøy. Petite Lupe: Kaffe med melk og fransk bikini med ost og york. Lunsjer Serranoskinke, brieost og oliventapenade. Fersk tunfisk, tomat og oliven. Sobrasada og emmentalost. Fullkornsbrød med 6 korn, serranoskinke, ruccola, burgosost og konfiterte tomater. Kylling, karamellisert løk og ost. Svinekjøtt, purre, ost...
Spania, Els Hostalets de Balenyà
Espetec Fuet ekstra Langoniza katalansk sobrasada osv...
Spania, Palma De Mallorca
Vi selger håndlagde Ensaimadas fra Palma de Mallorca over hele Spania, med et bredt utvalg å velge mellom: med krem, sjokolade, sobrasada, englehår, nougat osv.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play