Frankrike, Montelimar
...Smak på vårt utvalg av Tendres Nougats fra Montélimar dekket med smeltet mørk sjokolade og melkesjokolade med appelsin. All den deilige smaken av nougat kombinert med sjokoladens sødme. En fryd i høytiden! Referanse:153003 VEKT (i KG):0.400 Pakking:8 MVA:5.5%...
Portefølje (154)
Frankrike, Vouneuil-Sous-Biard
...Sjokoladeplaten Vanille - Chocolat fra Le Nounours Français er en ekte symfoni av smaker, som kombinerer sødmen av vanilje med intensiteten av sjokolade. Hver bit er nøye laget for å tilby en uovertruffen smaksopplevelse, der vaniljen tilfører en myk og kompleks fløyelsaktig tone til sjokoladen. Denne platen er perfekt for de som ønsker å nyte en autentisk og raffinert smak, samtidig som de...
Portefølje (9)
Tyrkia, Atasehir
I over 20 år har vi handlet med matvarer i 23 land. Vi har kontorer og lagre i Malaysia og Dubai, samt i Istanbul. Vår bedrift sørger for anskaffelse, logistikk og markedsundersøkelser for alle forespurte matvarer. Vi tilbyr også rådgivningstjenester. Innen tørkede frukter og grønnsaker leverer vi produkter under vårt eget merke. Vi skaffer produkter av 1. klasse. Logistikken skjer på den raskeste...
Portefølje (10)
Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Intens sjokoladefondant, en dessert med luftig sjokolade utenpå og en myk, smeltet sjokoladehjerte inni. Den serveres frossen og er klar i mikrobølgeovnen på bare 60 sekunder. Hver bit veier 90 g, og esken inneholder 12 fondanter. Det anbefales å oppbevare produktet i fryseren ved -18° og konsumere det etter tining. Ikke fryse igjen.
Portefølje (6)
Frankrike, Sarcelles
...Dykk ned i den trøstende sødmen av vårt gourmetlys "Chocolat Chaud". Når du tenner det, frigjør det rike og omsluttende aromaer av smeltet sjokolade, krydret med en kremet touch av varm melk og et subtilt hint av vanilje. Hver innånding fremkaller varmen fra en kopp perfekt tilberedt varm sjokolade, og skaper en varm og koselig atmosfære. Ideelt for vinterkvelder eller avslapningsstunder, dette lyset forvandler rommet ditt til et gourmet- og beroligende tilfluktssted.
Portefølje (45)
Frankrike, Montauroux
... doseringer Ventemodus for å holde smeltet sjokolade over natten Programminne for alle typer sjokolade Maskin helt i rustfritt stål Spennings: 220 V - 50 Hz Effekt: 1,75 kW Kapasitet tank: 11 kg Vekt: 63 kg Dimensjoner: 55 x 50 x 72 H (cm)...
Portefølje (56)
Storia: Bio Mondo, et selskap fra Friuli som ble grunnlagt i 2012 av Daniela Favero for å erstatte sukker av helsemessige årsaker, er en virksomhet som i utgangspunktet fokuserte på kalori-frie søtningsmidler og handel med Stevia-blader; senere, etter å ha fått en god forståelse av markedet, bestemte de seg for å gå inn i verden av syltetøy, pålegg, sjokolade, godteri, og til og med tannkrem, munn...
Portefølje (10)
Tyrkia, Konya
TR - Elif-merket er bygget på mange års erfaring, og startet først med aktiviteter innen sjokolade og vaffelprodukter, før det utvidet sortimentet til å inkludere kjeks, godteri, kaker og tyggegummi. Selskapet har ikke hatt et enkelt målmarked, men tilbyr produksjon av ulike produktgrupper til kunder over hele verden, basert på forespørslene de mottar. Elif Sjokolade markedsfører og selger også pr...
Portefølje (2)
Egentlig begynte A-S Kurukahvecisi sin historiske reise i 1912 da vår oldefar Celal Sevgil emigrerte fra Demirci-distriktet til Akhisar... I 1912, da Celal Çavuş flyttet til Akhisar, begynte han først med tobakk, og deretter åpnet han en kafé i Çınarlı Kapı-området... På den tiden ble kaffen fraktet fra Izmir med kommunens transportmiddel og delt ut som rå kaffe til kaféene. Den gang foreslo ordfø...
Portefølje (6)
Italia, Torino
Frankrike, Talant
...byggmalt. Denne crêpe dentelle er ideell for å lage sprø og knasende bunner til kaker (blandet med praline, gianduja, sjokolade, pistasjepasta, hasselnøttpasta, blant annet). Kjevle ut mellom to ark med gitarpapir eller silikonmatte, og skjær ut med stålformer eller kniver. Pakke: 300g Kokkens tips: For å vanntette din glitrende crêpe dentelle, tilsett 5% smeltet kakaosmør. Referanse: D200523 På lager: 11 produkter Dimensjoner: 300 g...
Portefølje (192)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...vanilje, hvit pepper og sjokolade. En berusende flaske som utgjør et fantastisk hjertevennlig valg! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2030 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
...Nez noter av eksotiske, kokte svarte kirsebær, plommegele og svarte bringebær, samt hint av lakris, kandiserte fioler og visne blader med et preg av smeltet sjokolade. Bouche mellomlett til fyldig, munnen byr på sekker med unge, svarte frukter med seriøst krydret sprut og en fantastisk myk tekstur, som avsluttes lenge med en overbevisende mineraltouch. Accord metvin oster, vilt, gryteretter...
Portefølje (190)
Nederland, Boxtel
...10 ml dråpeflasker Våre oljeoppløselige matfarger brukes til å farge sjokolade og godteri. Du doserer omtrent 1 til 3 prosent farge til massen av smeltet sjokolade. Våre sjokoladefarger er laget med europeisk godkjente syntetiske farger og er blandet med fraksjonert kokosnøttolje. Disse fargene inneholder azo-farger og kan påvirke hyperaktivitet og oppmerksomhet hos barn. Tilgjengelige farger og...
Portefølje (10)
Tyskland, Wangen
...bringebær og blåbær. Alle er de dekket av smeltende sjokolade fra rettferdig handel. Det spesielle med fruktene? For å bevare den fulle fruktsmaken blir fruktene frysetørket. Dette gjør at fruktsødmen bevares veldig godt - og det smaker man etter at sjokoladen har smeltet på tungen. Et ekte smakfullt fyrverkeri til en rimelig settpris er garantert.
Portefølje (10)
...Chef’s Mix; Souffle Mix er en enkel blanding som består av deilig kakao, klar til å lage smakfulle souffléer i forskjellige farger. Chef’s Mix; Souffle Mix 1000 g. Olje 550 g. Sjokolade 550 g. Vann 550 g. Olje og smeltet sjokolade kombineres i en mikser. Deretter, ved å tilsette Chef’s Mix; Souffle mix, piskes blandingen sammen i en mikser i 5 minutter på maksimal hastighet. Kopper stekes i en forvarmet ovn etter å ha blitt fylt med den forberedte blandingen. Ovn Temperatur: 200-220°C Steketid: Avhengig av størrelsen på koppen, omtrent 10 – 15 minutter.
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
Belgia, Hermalle-Sous-Argenteau
... skreddersydde sjokoladeprosjekt! Vi kan levere sjokolade i alle former. Utvalget dekker et bredt spekter av produkter. Prøv for eksempel vårt utvalg av napolitanske sjokolader, praliner eller sjokoladeplater. Disse kan fås i flere smaker og former. Kjenner du til de ristede mandlene? En delikatesse: de er dekket med smeltet sjokolade og kakaopulver, pakket i veldig praktisk individuell emballasje! Vi er også spesialister på produksjon av mange sesongprodukter som pralinfylte påskeegg og kaffebønner dekket med et tynt lag smeltet sjokolade.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play