Ukraina, Pervomaysky
...For å forberede en tilbehørsrett: hell minst 1 liter vann i en kjele og kok opp, legg en pose med en blanding av korn med grønnsaker, sopp og urter i den, tilsett salt og kok på lav varme til den er klar i 20-25 minutter. Trekk ut posen ved å løfte den i løkken med en gaffel. La vannet renne av. Åpne posen ved å klippe den med saks. Legg innholdet fra posen på en tallerken, bland. Hvis ønskelig, tilsett vegetabilsk olje eller smør.
Portefølje (123)
Frankrike, Paris
...En av påleggene i "Apéritif des Sept Collines"-serien. Godt grillet, lett krydret Et deilig pålegg med intens smak av sopp. Perfekt å smøre på brød for å nyte som aperitiff, eller å bruke i matlaging, med fjærfe eller på grillet kjøtt. Sammensetning: Champignon fra Paris opprinnelse Frankrike (79%), smør (20%), salt fra Guérande, pepper. Dimensjoner: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Nettovekt: 100 g...
Portefølje (200)
Sveits, Küsnacht
Portugal, Leiria
... og la det steke litt, krydre etter smak. Deretter tilsetter du omtrent 100 ml hvitvin og lar det fordampe. Tilsett gradvis varmt vann (litt mer enn dobbelt så mye som risen) mens du rører hele tiden i omtrent 20 til 25 minutter. Risottoen skal være "cremet" men al dente. Når den er ferdigkokt, ta den av varmen og tilsett omtrent 25 g smør. Du kan også tilsette to spiseskjeer parmesanost. Du kan erstatte vannet med fløte eller buljong. Dryss over persille, gressløk eller basilikum og server.
Portefølje (7)
Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
...Toscanatradisjonen på bordet. Pici aromatisert med champignon og svart trøffel. Ingredienser: durumhvete, champignon (Agaricus Bisporus), sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma. Ideell i kombinasjon med fersk trøffel, med smør basert på svart trøffel King of Truffles og/eller med Perler av svart trøffel.
Portefølje (10)
Østerrike, St. Ruprecht An Der Raab
...Mobilt labor-måleinstrument for bestemmelse av vannaktivitet og utgang av Aw-verdi for matvarer med datalogger. Egnet for måling av materialer som smør, fruktblandinger, krydder, granulat, sopp, xylitol, mel, kjeks eller også pølser samt alle andre matvarer der en kontroll av Aw-verdien er nødvendig. Også egnet for f.eks. plastgranulater og andre spesialmaterialer. Ytelsesegenskaper: + Aw-verdi...
Portefølje (33)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Soppblanding med skiver opp til 6 mm er ideell for å lage stek eller suppe. Rømme, løk og smør vil være utmerkede følgesvenner til sopp som er gjennomtrukket av væske. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fugl og vilt. Smak karakteristisk soppsmak Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 45 Fett (g / 100g)… 1,5 Karbohydrater (g / 100g)… 23 Energiverdi (kcal / 100g)… 290...
Portefølje (178)
Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.
Italia, Città Di Castello
Siden 1990 har selskapet Tartufi Bianconi spesialisert seg på bearbeiding av trøfler og produksjon av typiske produkter, med råvarer fra Umbria. Ikke bare ferske sesongprodukter, men også et bredt utvalg av sauser og krydder med trøffel, kantarell og i tillegg ragù, trøffelolje, pesto, trøffelhonning, balsamico, krydderurter og tørkede sopp, trøffel-smør, trøffelrisotto, trøffelpasta, trøffelmos...
Portefølje (2)
Selskapet L’Escagotière de Warnant er spesialisert på snegler. De tilbyr snegler i steriliserte glass (glass med 24, 36 eller 48 stykker, glass med saus, pot au feu med petit-gris, terrine av petit-gris med øl « La caracole » og sneglekaviar). De tilbyr også ferske snegler pakket i vakuum (snegler petit-gris maxima à la bourguignonne, fylte sopp, profiteroles og snegler med rød smør).

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play