... samt for frossent kjøtt
Produkter med bein som skaft / osso buco og suppebein
Produksjon av porsjoner med samme vekt som koteletter
På grunn av sitt design og mange varianter er det det perfekte verktøyet for industriell bruk
Spenning: 230 V / 400 V trefase strøm
Husmateriale: Rustfritt stål
Installasjonsområde (L x B): 440 x 500 mm / 17,3" x 19,7"
Maks. dimensjoner (L x B x H): 800 x 777 x 1600 mm / 31,5" x 30,6" x 70,0"
Produktstørrelse: Høyde: 330 mm / 13,0"
Bredde: 10 - 290 mm / 0,4" - 11,4"
Beskyttelsestype: IP55...
...
Flasket/Klar til å lage mat
Vakuum
Det muliggjør transport uten å bryte kuldekjeden.
Vår vakuumtrommel er designet for å massere og mykne produkter som skinke, skulder, ribeye, entrecôte osv. under vakuum. Med sin sylinderformede kropp og fiskebensstruktur på innsiden, sikrer den at produktet homogeniseres jevnt. Med sitt brede justeringsområde av automatiseringssystemet i henhold til etterspørselen, sikrer den økt ferdigprodukt og den beste bindingen av proteiner til kjøttet.
...Vitrine med heveglass
Profondeur 1200
Utvendig og innvendig plastifisert stål
Arbeidsflate og utstillingsflate i rustfritt stål AISI304
Sider i termoformet ABS med tykkelse 40
Profil i anodisert aluminium
Isolasjon i polyuretan
Rett dobbelt sikkerhetsglass
Justerbar elektronisk termostat med digital skjerm
Automatisk fordampning av avrimingsvann
Kjølt lagring med dører, inngang 440x270mm...
... supplerer de naturlige enzymene i storfekjøtt, og ved å gjøre det hjelper de til med å utvikle og forbedre smaken av kjøttet. Thamnidium (sopparter) er spesielt kjent og produserer kollagenolytiske enzymer som betydelig bidrar til mørheten og smaken av tørket gammelt kjøtt.
På grunn av den kostbare tørkeprosessen har det tilberedte kjøttet til nå kun vært tilgjengelig i elite restauranter og hoteller...
...Luftfri slackfylling – kalibre opptil 200 mm
ICA er den ideelle maskinen for store kalibre og formede produkter opptil en kaliber på 200 mm. Fibrøse, kollagen- og plastkapsler kan behandles. Den innovative irisseparatoren gjør ICA ideell for produksjon av store volum som skiver, formet skinke, selv de laget av hele muskler.
Med forbehold om tekniske endringer.