Frankrike, Auros
...Cuit, Gårdsoppdrettet svin oppdrettet fritt, LABEL ROUGE 7,5 kg og 3,5 kg DLC 30 dager Håndverksproduksjon fra Landes. Skinken som i gamle dager. Finnes som hel skinke og halv skinke. Vi leverer PLV (laminert plakat) og prisskilt for å kommunisere om produktets håndverksmessige karakter og miljøvennlighet.
Portefølje (31)
Spania, Alcobendas
...Produkt av hvit svinekjøtt av høyeste kvalitet, laget av griser som er fôret med mais og korn, som gir skinken en smak fra gamle dager. Rasen er beriket med kryssing av Duroc for å oppnå produkter med høy grad av marmorering og saftighet. Produktet har vært modnet i mer enn 24 måneder. Produktet er laget i henhold til metodikken fastsatt av ETG.
Portefølje (10)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play