...Våre mataromaer tilbys i forskjellige former: væsker, pulver, emulgerte produkter. Forpakningene kommer i flasker på 30 ml, kanne på 250 og 500 ml, eller i løsvekt på forespørsel. De kan brukes til å lage eller tilsettes i ulike kategorier av matvarer: bakverk, makroner, ganacher, dessertkremer, mousser, konfekt, syltetøy, cocktailer eller sauser, samt sjokoladeprodukter, iskrem, drikke-sirup, ferdigretter, meieriprodukter, småkaker.
Portefølje (25)
... chutneys, supper, gryteretter, og til og med deig til flatbrød, og tilfører en unik vri til tradisjonelle retter. I persisk matlaging er tørr sitron en essensiell ingrediens, kjent for sin evne til å heve smakene i kjøtt- og bønneretter. Den kan også tilsettes ris for et burst av syrlig smak. For å bevare kvaliteten på tørr sitron, oppbevar den i lufttette beholdere, borte fra sollys og fuktighet. Dette sikrer at smaken og aromaen forblir intakt, noe som gjør den til et verdifullt tillegg til krydderkolleksjonen din.
Portefølje (59)
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... sitron-ingefær, hibiskus, og vi kan lage andre smaker som kundene ber om, som kokos, mango,... Disse probiotiske drikkene lages ved å sette sukker fra hamp og dadler i sirup i vann, som probiotiske kulturer konsumerer. Smaken kommer fra sitronkonsentrat. Litt kullsyre (gass som naturlig dannes i produksjonen som følge av gjæring). Levende drikker, ikke pasteuriserte, inneholder Lactococcus, Lactobacillus og Bifidobacteria. En av drikkene inneholder naturlige antioksidanter (olivenpolyfenoler) når olivenjuice tilsettes.
Portefølje (76)
Spania, Sant Boi De Llobregat Barcelona
Frankrike, Warmeriville
...Liste over ingredienser: Sirup av glukoser, sukker, gelatin; syretilsetninger: sitronsyre, eplesyre; syrekorrigerende midler: trikalsiumsitrat, natriummalat; belegningsmiddel: carnaubavoks; dextrose; aroma; frukt- og plantekonsentrater: reddik, søtpotet, gulrot, saflor, solbær, hibiskus, spirulina, sitron; fargestoffer: patentert blå V, vegetabilske karotener, lutein, antocyaniner; invert sukker...
Portefølje (127)
Italia, piano di sorrento (na)
La Sorrento Giardini er et selskap med dype røtter i den italienske landbrukstradisjonen og et våkent øye for moderne bærekraftige praksiser. Grunnlagt av Vincenzo i 1998, representerer selskapet frukten av generasjoner med dedikasjon til kunsten å dyrke sitrusfrukter, nært knyttet til skjønnheten og fruktbarheten i Costiera Sorrentina. Våre dyrkninger strekker seg over omtrent 150 hektar langs k...
Portefølje (29)
Sveits, Altendorf
...Kjent for sine honning-sitron-jordbærsmaksegenskaper, er Meritus-sirup en naturlig løsning designet for å lindre våt og tørr hoste fra influensa og forkjølelse. Denne kombinasjonen, som fremhever de velkjente potensielle fordelene med ingrediensene sammen med kamilleekstrakt, bidrar honningens antibakterielle og antioksidantegenskaper til å bekjempe hoste-fremkallende bakterier og støtte vevsreparasjon. Samtidig gir kamille og sitron et løft av vitamin C og tilbyr ytterligere antioksidant-, antibakterielle og antivirale fordeler. Meritus er dermed et pålitelig og trygt valg for hele familien.
Portefølje (48)
...Aroma for mat Vanilje: Vanilje Vanilje Supreme: Vanilje Aroma Rom: Rom Aroma Sitronsaft: Sitron Aroma Ekstra sterk sitron: Sitron Aroma Mandel: Mandel Aroma Smør: Smør Aroma Vanillin: Vanillin sukker Invertert sukker sirup: Søtningsmiddel...
Portefølje (10)
Ukraina, Dnipro
...Vi har startet produksjonen av Slush-sirup, da det blir mer populært for hver dag. Du kan bestille: - Sitron - Jordbær - Fersken - Mynte - Kirsebær - Vannmelon - Pasjonsfrukt og andre Pakking: 1L plast eller 5L plast, annen pakking på forespørsel Vi eksporterer over hele verden. For å vite prisen, vennligst send en e-post til: irina.syrup@gmail.com...
Portefølje (6)
Frankrike, Prunay-Sur-Essonne
...Gjenoppdag den gode smaken av blå tropisk granité, jordbær, bringebær, sitron eller mynte i økologisk versjon uten fargestoffer. Overraskende nok er sirupen naturlig farget ved tilsetning av økologisk matvare. Klar til bruk sirup som skal fortynnes. Tilgjengelig i 1L eller 5L.
Portefølje (20)
Frankrike, Malataverne
...I 1921, da Marcel Alcide Rième laget sine første siruper med sitron, mynte og grenadine, var han sannsynligvis langt fra å forestille seg at serien ville bli så populær! Klassiske, forfriskende, smakfulle og originale siruper. Rième har alltid funnet inspirasjon i naturen – dekorene, blomstene, fruktene og vitaliteten i Franche-Comté gir sirupene hans en unik og autentisk smak. Laget av naturlige ekstrakter, kjent for sine intenst fruktige dufter, verdsatt for sin balanserte søte smak og behagelige tekstur, spiller Rième-sirupene på ekte nytelse.
Portefølje (188)
Frankrike, La Roque D'antheron
...Ny formel uten karagenan! Propolis, Honning, Sitron, Furu og Appelsin Sirup fra Propos’Nature er beriket med økologiske og naturlige komponenter, og er spesielt anbefalt i vinterperioden. En ny formel uten karagenan som er like deilig, og som kombinerer egenskapene til Propolis, Honning og essensielle oljer (Furu, Sitron, Søt Appelsin). Veldig behagelig på smak og uten alkohol, er denne sirupen...
Portefølje (47)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...sitronzest (appelsin, sukker, GLUKOSE-sirup), mørk sjokolade (kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator solsikkelecithin, vanilje) Næringsverdier (100g) Energi kJ / kcal 1671 / 397, Fett (g) 11, Hvorav mettet fett (g) 6.5, Karbohydrater (g) 72, Hvorav sukker (g) 71, Proteiner (g) 2.0, Salt (g) 0 Oppbevares mellom 17 og 20°C. Netto vekt: ca. 150g...
Portefølje (85)
Spania, Calatayud (zaragoza) España
... tilbyr et bredt utvalg av kandisert frukt: – kandisert kirsebær: rødt, grønt, hele, halvdeler, biter – appelsin: skiver, strimler, halvdeler, kvarter – appelsinskall: kvarter, strimler, terninger, måner – gresskar: stenger, fileter, forhåndskuttet, terninger – melon: kvarter, fileter, terninger – fruktsalat: assortert i farger: hvit, rød, grønn, oransje etter kundens valg – sitron: skiver...
Andre produkter
Kandiserte Frukter
Kandiserte Frukter
Portefølje (1)
... - Hibiskusblomst - Malva-blomst - Einerbær - Stjerneanis - Rosa pepperkorn - Grapefrukt skall kuttet Naturlige kaldproduserte sirup / puré smaker: - Surkirsebær - Grapefrukt - Bringebær - Sitron - Pasjonsfrukt - Jordbær - Appelsin - Agurk Ta kontakt i dag!
Portefølje (8)
Frankrike, Morteau
Marcel Alcide Rième, limonadeprodusent i Morteau i Doubs, skapte limonaden « La Mortuacienne » i 1921. Laget siden for over 80 år i den reneste tradisjon, har den klart å bevare all smaken av et kvalitetsprodukt. Kunnskapen om limonade førte naturlig til at Marcel Alcide Rième begynte å lage sirup. I 1921 startet han serien med tre smaker: sitron, granateple og mynte. I dag har Rième Drikker over...
Sør-Afrika, Port Elizabeth
... spesifikasjoner. Pakking skjer i tromler, kartonger, flexi-tanker, bio-pakker, og kan fryses, konserveres eller pakkes aseptisk. Disse produktene kan brukes til 100% juice, nektar, tropiske blandinger, cocktails, kullsyreholdige drikker, still-drinker og sirup. Vi er FSSC22000, Halal og Kosher Sertifisert.","Pulp Cells":{"Lemon Pulp Cells":"Sitron Pulpeceller","Red/White Grapefruit Pulp Cells":"Rød/Hvit...
Portefølje (2)
... og lanterne. Granita-kopper deles inn i 2 typer: 300 / 350 ml og 400 ml, i versjon med kuppel eller uten. Sirupene til granita er tilgjengelige i 16 smaker (sitron, pære, appelsin, appelsin og mango, tyggegummi, sukkerspinn, forfriskende drops, jordbær, bringebær, lime, grønt eple, eksotiske frukter, skogsbær, blå bringebær, tyggegummi, cola). Våre siruper har høy ytelse, da granita kan lages med bare 1 liter produkt og 7 liter vann. Dette gjør at man kan produsere hele 40 liter granita fra én pakke, noe som gir 114 porsjoner på 350 ml. Vi driver både engros- og detaljhandel i vår nettbutikk.
Spania, Lanjarón (granada)
...- Kastanjeprodukter (kastanje i sirup, kastanjemousse med sjokolade, kastanjekrem med brandy). - Membrillo (laget med utvalgte membrillo fra små hager nær fabrikken vår) - Honningkarameller, honning-sitron, eukalyptus, honning-eukalyptus og bringebær (laget med 100% spansk honning)...
Portefølje (6)
Les Apéritifs de Philomène er utviklet og laget utelukkende på en håndverksmessig måte. Apéritifene: de er laget av blomster fra trær og jord, filtreringen og konserveringen er utelukkende naturlige. Pékêts: fruktige (smak av sitron, melon, skogsbær, mandarin, aprikos, eple, bringebær, kirsebær, blåbær, banan. Alle våre produkter er laget av ferske frukter), basert på urter (brennesle, absint, kristtorn, rose, fiol, lavendel,…), spesielle (spéculos, cuberdon og sjokolade). Multifrukter og sirup: rosaline, hylleblomst sirup, sirup av duftende asp. Geléer og sirup: av pærer, bringebær, trøffel,…...
Spania, Murcia
... (bønner, erter, linser, tomater, mais, artisjokk, kikerter, sopp osv.) i glass eller bokser. - Hermetisk fisk (tunfisk, sardiner osv.) - Hermetiske ferdigretter (stuing, kjøttboller osv.) - Frukt i sirup (aprikos, mandarin, fersken, fruktkombinasjon osv.), pulp, kandiserte kirsebær, frukt i sirup og vann, kandiserte frukter (appelsinskiver og sitron, skiver, skall osv.) - Syltetøy (flere smaker...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play