Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Ilma Trading er et ledende internasjonalt selskap spesialisert på import og eksport av høykvalitetsprodukter. Vi er stolte av vårt omfattende og globale nettverk av leverandører og partnere, som gjør oss i stand til å kjøpe de beste produktene fra hele verden. Vårt varierte sortiment tilfredsstiller de ulike behovene til industrien og forbrukerne. Produktutvalget inkluderer blant annet - Drikkevar...
Portefølje (67)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... svinekjøtt, salt, naturlig aroma, paprika, naturlige krydder og syntetisk tarm. 100 % naturlige ingredienser. Uten allergener. Vekt: 0,7-1,2 kg Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket ved temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Marinerte, marinert, fylt, tørket og modnet Ingredienser: Iberisk svinekjøtt, salt, naturlig aroma, paprika, naturlige krydder og syntetisk tarm Vekt: 0,7-1,2 kg...
Portefølje (43)
Nederland, Enschede
... prosessering og produksjon. Vi leverer et stort utvalg av frossent svinekjøtt som: - Frosne svineinnvoller - Frosne svinehjerner - Svinekotelett - Svineribbe - Svineføtter - Svinebakføtter - Svineforføtter - Svinebein - Svinemage - Svine småtarm - Svineører - Svineøreflapp - Svinehode - Svineknoker - Hele svinekropp - Svinebuk 10 - Fuktig saltet svineskinn - Svine ryggfett - Svine ryggfett uten skinn...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Paleta de Bellota Ibérica "50% Raza Ibérica" med en delikat og lett saltet smak, samt en behagelig karakteristisk aroma. Fargene varierer fra rosa til purpur rødt i den magre delen, og den har et glinsende utseende i den fete delen. Uten tvil en fryd for sansene som vil være et utmerket valg for enhver anledning. Produktet er skåret med kniv og levert i pakker på 100 g (omtrent). INGREDIENSER: Paleta de Bellota Ibérica "50% Raza Ibérica", salt, konserveringsmidler (E-252; E-250) og syrejusteringsmiddel (E-331iii). Referanse: l0006...
Frankrike, Malataverne
... velkjent, da dens berømmelse har nådd hele verden. Finere enn en tradisjonell landpaté fordi den er mindre fet, den baskiske patéen er lett krydret med Espelette-paprika for smak, og appellerer alltid til et bredt publikum. Den essensielle særpreget ved den baskiske patéen kommer fra bruken av svinekjøtt (magert og smakfullt kjøtt) kombinert med svinelever, en subtil blanding som er så populær. Den baskiske patéen kan være mild eller krydret avhengig av preferanser og ønsker, og kan nytes på mange måter.
Portefølje (188)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Våre skinker er ofte medaljevinnere i Paris. Derfor vil du merke en ekte smakforskjell med de tradisjonelle jambon IGP Bayonne som finnes på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er tradisjonelt saltet med salt fra Salies de Béarn for å oppnå IGP. Dette saltet er et fjellsalt fra Pyreneene og ikke...
Portefølje (31)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
Distribusjon og representasjon av utvalgte matvarer for spesialbutikker og Horeca-kanalen. Siden 1990 har vi betjent våre kunder med et bredt utvalg av produkter: nasjonale og importerte oster, kvitten, pølser, skinker, iberiske skinker, hvite skinker, opprinnelsesbetegnelser, storfekjøtt, iberisk svinekjøtt, saltet torsk, frossen torsk og torsk med saltpunkt, hermetikk, oljer, røkt fisk, 4. og 5...
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Frankrike, Niort
Siden opprettelsen i 1974 har Baty viandes vært et slakteri som spesialiserer seg på svinekjøtt, og som skaffer seg råvarer fra lokale oppdrettere. Baty-Viandes tilbyr i dag et bredt utvalg av svinekjøttprodukter, fra ferskt kjøtt til emballasje i UVCI. Produktene pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med et utvalg av halv-saltet og krydret i henhold til sesongene. Selskapet sørger for det meste av sine leveranser med sin egen lastebilflåte.
Vi er en produsent av pølser laget på tradisjonelt vis, noe som betyr at de er røkt med bøketrær, kokt i en kjele og saltet. Våre pølser inneholder minst 90 % svinekjøtt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play