Italia, MILANO
...Salame Piacentino DOP er et produkt av charcuterie, en grov pølse laget av magre deler og en liten prosentandel av fete deler fra griser som tilhører rasene Large White og Landrace Italiana, Duroc eller andre raser som er kompatible med den italienske tunge grisen. GR 0, 591 PRIS PER KG EURO 8,00 EMBALLASJE MED 5 STK MINIMUMSORDRE 50 EMBALLASJER MED 5 STK UTLØP 29/09/2025...
Portefølje (85)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
Finland, Turku
Italia, Giarre
...Produksjon av fylte pizzaer i ATM med holdbarhet på 30 dager i følgende smaksvarianter: Margherita på 450 g, Salame Dolce på 500 g, Salame Piccante på 500 g, Wurstel på 510 g, Montanara på 550 g, Vegetariana på 550 g. Mulighet for andre fyllinger etter kundens valg. Frakt til hele Europa.
Portefølje (7)
...Antipasto av skiver av tradisjonelle toskanske kjøttprodukter med håndlaget prosciutto crudo, salame chiantigiano og capocollo.
Samsvarende produkter
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portefølje (2)
...E-handelstjeneste for gastronomiske spesialiteter fra Emilia Romagna, med smak av Emilia, sendt med ekspresskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradisjonell balsamicoeddik, Lambrusco-viner, Cotechino og Zampone fra Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserver fra Vignola, Perler med balsamicoeddik, Savoret.
Portefølje (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
Italia, Codogno
...Salame Felino er en delikatesse laget av svinekjøtt. Den har fått navnet sitt fra opprinnelsesstedet, en landsby i provinsen Parma. Salame Felino har høyere proteinnivåer og lavere fettinnhold sammenlignet med andre salami av lignende type. Tradisjonelt blir den skåret diagonalt, noe som gir ovale skiver som er omtrent dobbelt så lange som diameteren på salamen.
Portefølje (4)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola og mange andre.
Portefølje (54)
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
... inspirasjon til å produsere pølser som synergisk kombineres med høykvalitetsprodukter, som salami med honning fra Tuscia, kokt salami med aleatico, en druesort fra området, og Salame Violone, som også er lokalt. Vi bruker de beste råvarene og de beste tilleggsstoffene, som gjør at vi kan opprettholde en svært høy kvalitetsstandard.
Portefølje (7)
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Belgia, Casteau
... uovertruffen friskhet; våre kjøttprodukter er utvalgt etter kvalitetskriterier. I tillegg er alle våre spekemat tørket på gammeldags vis, noe som betyr at vi bruker en langsom modningsprosess som garanterer den unike smaken og duften av produktene våre. Vår spekemat er svært variert: forskjellige typer salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og dette for alle smaker, originale eller ikke!
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Salame Di Varzi D.O.P. Engros og detaljhandel...
Italia, Isola Del Cantone
... ferske produktene er Salsiccia, som er spesielt velsmakende og av utmerket kvalitet. Våre Pancette Stagionate og Salame Genovese er produkter med en delikat smak som passer veldig godt til bordene til våre kunder. Vår særegenhet er den håndverksmessige produksjonen og dermed ektheten av produktene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play