ufs.country_names.RU, Vladimir
...Potetstivelse brukes i produksjonen av ulike produkter, som nudler, geléer, potetgull, pølser, konfekt, hurtigsupper, sauser og ketchup. Å tilsette potetstivelse i deigen gjør at den beholder fuktigheten lenger og gir en mykere struktur. Maling med steiner gjør at vi kan bevare den naturlige balanserte sammensetningen av korn, noe som gjør det mulig å senke glykemisk indeks, en viktig indikator for de som bryr seg om helsen sin. Vekt: 400 g...
Portefølje (116)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Disse tyggegummiene er 100% naturlige geléer laget av frukt og bær som ikke inneholder tilsatt sukker, gluten eller kolesterol. Ingredienser: konsentrert eplejuice, konsentrert eplepuré, jordbærpuré (11%), konsentrert kirsebærjuice, konsentrert jordbærjuice (7%), gelemiddel (pektin), sitrusfiber, rismel, naturlig jordbærsmak (0,2%). Fett 0,4 g: Fiber 1,54 g Karbohydrater 15 g: Protein 0,2 g...
Portefølje (24)
ufs.country_names.RU, Tambov
...Hvis du jobber aktivt med geleer og gelelakker, vil denne stativet bli din praktiske assistent. På grunn av at det er høyere enn standarden, er det praktisk for å holde både negledesignerens og klientens hender. Stativets dimensjoner gjør det mulig å plassere en standard UV-lampe under det, noe som sparer plass på bordet. LxBxH: 42x22,5x18,5 cm Vekt: 1,25 kg...
Portefølje (34)
ufs.country_names.RU, Moscow
...En rekke former og materialer for emballasje og bevaring av smaken og friskheten til rømme, yoghurt, cottage cheese, oster og desserter. Bånd for FFS-linjer, glass, lokk, topper og beholdere med mulighet for dekorasjon. Vi produserer alle typer plastbeholdere for ulike meieriprodukter, samt emballasje for desserter (geléer, mousser, iskrem, osv.) i forskjellige størrelser. For å gjøre beholderne...
Portefølje (20)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den første omtalen av gelatin går tilbake til 1400-tallet, og nylig oppdaget forskere dens partikler selv i gravene til faraoene. Gelatin brukes mye som et kosttilskudd utelukkende på grunn av sine kjemiske egenskaper, evnen til å tykne og stabilisere mange produkter. Bruk til For tilberedning av geléer, geleer, samt som fortykningsmiddel. Hvordan bruke En spiseskje gelatin helles i et glass...
Portefølje (178)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play