ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Profesjonelle ikke-migrerende gelkoncentrat matfarger brukes til å skape lag-på-lag effekt i desserter (marmelade, gelé, marshmallow osv.). På grunn av den spesielle formelen holdes de distinkte lagene i lang tid og blandes ikke. Denne matfargen brukes for baser med opptil 50% fett. Den kan også brukes for å gjøre retter mer varierte i farger i henhold til HoReCa matsektoren. Det grunnleggende...
Portefølje (18)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den første omtalen av gelatin går tilbake til 1400-tallet, og nylig oppdaget forskere partikler av det selv i gravene til faraoene. Bruk til Brukes til å forberede kalde, søte retter og kulinariske produkter. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 0,7 Fett (g / 100g)… 0,4 Karbohydrater (g / 100g)… 82,7 Energiverdi (kcal / 100g)… 350...
Portefølje (178)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play