Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 er en premium tørket sopp, verdsatt for sin rike, jordaktige smak og umami-noter. Ideell for supper, sauser og risottoer, tilfører den dybde til et bredt spekter av kulinariske anvendelser.
Portefølje (74)
Belgia, Heppignies
Opprettet i 2000, FOOD PARTNERS CO er spesialisert i design og produksjon av ferske, steriliserte eller pasteuriserte ferdigretter for Food Services-sektoren og dagligvarehandelen. Vi produserer og tilbyr: - Matprodukter under ditt eget merke - Et bredt utvalg av ferdigretter basert på sjømat, grønnsaker og kjøtt, som vi lager i pasteuriserte eller steriliserte retter - Forskning & utvikling av...
Portefølje (12)
Italia, Asigliano Vercellese
Vårt selskap ble grunnlagt i Asigliano Vercellese i 1911; det ble etablert av cav. Mario Maratelli. I de første årene av selskapets liv, nøyaktig i 1914, oppdaget og selekterte cav. Maratelli risen som i dag bærer hans navn, en av de eldste variantene i Italia. Maratelli er en variant som har gjort historie innen italiensk risdyrking, og er en av de eldste variantene i Italia. Den er resultatet ...
Portefølje (2)
...Det finnes så mange muligheter for oppskrifter med ris... Det er sikkert, man må vite hvordan man lager det. Gi slipp på tanken om at det bare er et tilbehør, med oss blir ris en egen rett: Risotto, pyntet på ulike måter for å gå på bordene deres i den nyeste stilen. Fra den harde og raffinerte smaken av trøffel, til varmen og innhyllingen av 4 oster, gjennom den delikate smaken av safran og økologisk, presenterer Casa Di Cecco sine risottoer: alle forskjellige, men hver med sin egen stil.
Portefølje (9)
Italia, Mortara
Den landbrukseiendommen Ferraris Luigi, som ligger i provinsen Pavia, i hjertet av Lomellina (risets rike), produserer ris, mais og popler på et areal på 130 hektar. Selskapet, som har vært aktivt siden 1988, er spesialisert på produksjon av risvarieteter som Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio og Originario, med en produksjon som ligger rundt 700/800 tonn ris per år. I...
Portefølje (3)
Tyskland, München
Vi er et familieeid selskap, hvor hvert medlem bidrar med sin egen kompetanse og erfaring. Vår bedriftsfilosofi bygger på tre søyler: VI SATSER PÅ KVALITET Vårt sortiment omfatter lufttørkede skogs- og vitalpilz i ØKO og konvensjonell kvalitet, håndlagde ØKO båndnudler samt en rekke risottoblandinger med skogsopp, grønnsaker og urter. Du kjøper hos AnaVita høykvalitets naturkostprodukter med ko...
Portefølje (28)
Som en regjeringsorganisasjon representerer ITPC Milano det indonesiske handelsdepartementet og opererer direkte under Direktoratet for nasjonal eksportutvikling. Det handels- og økonomiske forholdet mellom den indonesiske og italienske regjeringen ble etablert 17. januar 1973. ITPC Milano, i henhold til samarbeidsavtalen signert av representanter fra den indonesiske og italienske regjeringen, ble...
Portefølje (10)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har spesialisert seg i over 20 år på distribusjon av økologiske frosne produkter til profesjonelle. Vårt merke AQUIBIO er i dag anerkjent og populært blant helsekostbutikker, storkjøkken og bearbeidere. Vårt merke AQUABON dekker alle dine behov for villfisk og skalldyr, men ikke økologisk. AQUITAINE BIOLOGIE har en katalog med over 400 referanser av økologiske frosne produkter s...
Portefølje (184)
Italia, Acquaviva Picena
erfaring i mer enn 20 år innen halvfabrikata, aromaer og matingredienser. Selskapet GOODAS har i over 20 år en solid erfaring innen halvfabrikata, naturlige aromaer og "clean label" matingredienser. De mange sertifiseringene som er oppnådd, viser en stadig økende oppmerksomhet, samt et behov for å imøtekomme de stadig mer presserende kravene fra samfunnet når det gjelder mattrygghet, kvalitet, he...
Portefølje (3)
Portugal, Leiria
Vår DNA! Aromas e Boletos ble grunnlagt i 2012, og er et ungt og dynamisk selskap som ble skapt med grunnleggernes lidenskap for mykologi, miljø og bærekraft. Vår misjon er å verdsette soppen og skogene, utvikle produkter ved hjelp av bioteknologi med særlig fokus på mykologi, ved å bruke teknikker som gjør det mulig å produsere eksotiske og ville sopper på en økologisk, bærekraftig og sos...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint-Omer
...Den inviterer seg selv til alle tallerkener, med styrke og finesse. Ideell for fisken din, kjøtt, risottoer…...
Portefølje (189)
Finland, Turku
...Beskrivelser Akkurat som en stor fest på bordet med en rik sjømatssalat laget med blekksprut, sepia, reker, små blekkspruter og krydrede muslinger i lake. Produktet er klart til å krydres etter smak med olje og ferske grønnsaker. Tips for konsum Den spesielt smakfulle salaten er klar til å nytes som en forrett, men den kan også settes pris på som en tilbehør for å berike risottoer, risksalater, hvete, bygg eller couscous. Det er mulig å tilsette ferske grønnsaker som selleri, løk og kapers. Den er utmerket kombinert med bønnepuré eller polenta. Volum: 200g/ pakke...
Portefølje (177)
Spania, Sant Lloren
Vi er en produsent fra Pyreneene som spesialiserer seg på svart hvitløk, trøfler og ville sopp for detaljhandel og storkjøkken. Vår omfattende produktkatalog inkluderer følgende produkter: - Svart hvitløk i forskjellige formater som hvitløkshoder, pulver, puré og fedd. - Trøffelspecialiteter: trøffelsaus, krydder, infuserte olivenoljer og svart trøffel. - Ville sopp: tørket, på boks og i pulver. Vi har også et utvalg av risottoer og fideuás. - Grillede grønnsaker. Økologisk godkjent for visse produkter. Laget i Spania.
Lokalet, drevet av familien Zambon i førti år, har 50 sitteplasser i tre rom, pluss hundre til i den store hagen i Campo Santo Stefano. Kjøkkenet som tilbys av kokken er typisk tradisjonelt venetiansk. Et blikk på menyen: blandede sjømatforretter og italienske forretter, ulike risottoer, linguine med sjømat, grillet fisk; dessert med skje og hjemmelagde paier. Typiske retter er gnocchetti alla Santo Stefano og ovnsbakt branzino. Et stort utvalg av pizzaer kompletterer en allerede svært innbydende meny.
... risbehandling skjer i henhold til tradisjonen: risonen behandles gradvis med sliping, steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene til vår ris av høy kvalitet og gastronomisk stil. Produktene fra Crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, maismel, rismel, riskjeks, ferdige risottoer med Carnaroli og svart trøffel, med sopp, risnudler.
... utmerkede maten har lagt grunnlaget for menyen til vår restaurant. Utmerket mat. Vennlig service. En stor familie. Brescian stil, vår meny er fokusert på typiske retter fra den brescian-tradisjonen. Dermed utmerkede risottoer, casoncelli og brescian spiedo, men for sjømatelskere også en utmerket katalansk skalldyrrett. Du vil bli møtt og tatt vare på av det profesjonelle servitørteamet som, med...
Italia, Polinago
Nettbutikk for naturlige og sunne matvarer som ris, gourmet risotto, pasta, syltetøy, honning, konserver, krydder og spiselige blomster, italienske viner og brennevin. Alt i tråd med italienske kvaliteter. Ferdiglagde risottoer og mye mer. Besøk www.wildkitchen.it...
Italia, Isola Della Scala
Risottoer og typiske spesialiteter...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play