Italia, Asigliano Vercellese
Vårt selskap ble grunnlagt i Asigliano Vercellese i 1911; det ble etablert av cav. Mario Maratelli. I de første årene av selskapets liv, nøyaktig i 1914, oppdaget og selekterte cav. Maratelli risen som i dag bærer hans navn, en av de eldste variantene i Italia. Maratelli er en variant som har gjort historie innen italiensk risdyrking, og er en av de eldste variantene i Italia. Den er resultatet ...
Portefølje (2)
Italia, Mortara
Den landbrukseiendommen Ferraris Luigi, som ligger i provinsen Pavia, i hjertet av Lomellina (risets rike), produserer ris, mais og popler på et areal på 130 hektar. Selskapet, som har vært aktivt siden 1988, er spesialisert på produksjon av risvarieteter som Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio og Originario, med en produksjon som ligger rundt 700/800 tonn ris per år. I...
Portefølje (3)
Som en regjeringsorganisasjon representerer ITPC Milano det indonesiske handelsdepartementet og opererer direkte under Direktoratet for nasjonal eksportutvikling. Det handels- og økonomiske forholdet mellom den indonesiske og italienske regjeringen ble etablert 17. januar 1973. ITPC Milano, i henhold til samarbeidsavtalen signert av representanter fra den indonesiske og italienske regjeringen, ble...
Portefølje (10)
Italia, Acquaviva Picena
erfaring i mer enn 20 år innen halvfabrikata, aromaer og matingredienser. Selskapet GOODAS har i over 20 år en solid erfaring innen halvfabrikata, naturlige aromaer og "clean label" matingredienser. De mange sertifiseringene som er oppnådd, viser en stadig økende oppmerksomhet, samt et behov for å imøtekomme de stadig mer presserende kravene fra samfunnet når det gjelder mattrygghet, kvalitet, he...
Portefølje (3)
Lokalet, drevet av familien Zambon i førti år, har 50 sitteplasser i tre rom, pluss hundre til i den store hagen i Campo Santo Stefano. Kjøkkenet som tilbys av kokken er typisk tradisjonelt venetiansk. Et blikk på menyen: blandede sjømatforretter og italienske forretter, ulike risottoer, linguine med sjømat, grillet fisk; dessert med skje og hjemmelagde paier. Typiske retter er gnocchetti alla Santo Stefano og ovnsbakt branzino. Et stort utvalg av pizzaer kompletterer en allerede svært innbydende meny.
... risbehandling skjer i henhold til tradisjonen: risonen behandles gradvis med sliping, steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene til vår ris av høy kvalitet og gastronomisk stil. Produktene fra Crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, maismel, rismel, riskjeks, ferdige risottoer med Carnaroli og svart trøffel, med sopp, risnudler.
... utmerkede maten har lagt grunnlaget for menyen til vår restaurant. Utmerket mat. Vennlig service. En stor familie. Brescian stil, vår meny er fokusert på typiske retter fra den brescian-tradisjonen. Dermed utmerkede risottoer, casoncelli og brescian spiedo, men for sjømatelskere også en utmerket katalansk skalldyrrett. Du vil bli møtt og tatt vare på av det profesjonelle servitørteamet som, med...
Italia, Polinago
Nettbutikk for naturlige og sunne matvarer som ris, gourmet risotto, pasta, syltetøy, honning, konserver, krydder og spiselige blomster, italienske viner og brennevin. Alt i tråd med italienske kvaliteter. Ferdiglagde risottoer og mye mer. Besøk www.wildkitchen.it...
Italia, Isola Della Scala
Risottoer og typiske spesialiteter...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play