Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra kokt skulder Ekstra kokt kanarisk skinke, uten bein Ekstra kokt Praha skinke, røkt Ekstra kokt "Lata Max Zander" skinke Ekstra kokt skinke, med skinn Ekstra kokt skinke med kanarisk fot Ekstra kokt skinke, naturlig formet Ekstra kokt skinke, flambert...
Portefølje (28)
Spania, Malaga
...Den mest tradisjonelle spanske ingrediensen blandet med en kremet Bechamel-saus og dekket med brødsmuler. For skattejegere, en ekte snack for matelskere. Vi er veldig glade for å introdusere de perfekte krokettene, kremete på innsiden, sprø på utsiden med det mest delikate brødsmulebelegget for enhver smak. Kjøtt Svinekjøtt med Palo Cortado-vin Blandet kjøttgryte Kylling med Montilla-vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tunfisk Røkt laks Reke Scampi Parmentier blekksprut Vegetarisk Spinat med valnøtter og cashew-nøtter Ratatouille 48/50 enheter/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Portefølje (29)
Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium produsent og eksportør av høykvalitets portugisiske produkter, som spesialiserer seg på rå olivenolje og tradisjonell spekemat. Beliggende i Portugal, er Monte Safira dedikert til å produsere autentiske produkter ved hjelp av tidløse metoder, og henvender seg til forbrukere som søker smakene fra sitt hjemland. Selskapets produktsortiment inkluderer ekstra virgin olivenol...
Portefølje (14)
Tyskland, Dissen
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning. Fordeler i et nøtteskall: Fleksibel økning i verdiskaping Enkel å bruke...
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
...Nyt eksklusiviteten av vår benfrie skinke, naturlig kurert og delt i to for enkel servering. Denne skinken er et mesterverk av smak, laget av førsteklasses svinekjøttlår og kurert med dedikasjon. Prosessen inkluderer presis salting og tørking, noe som sikrer en skinke med levende smaker og eksepsjonelle teksturer. Opplev den ekte smaken av naturlig curing med hver bit, perfekt for enhver anledning.
Frankrike, Carquefou
...I tråd med tradisjonen innen spekemat, inkluderer vårt sortiment terrine-pâtéer, pâtéer i deig, steker, pølser, kokt skinke, grillskinke og gammeldags røkt råskinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprøtt svinekjøtt osv.
Spania, Fresno De La Vega (león)
SECRETOS DE SABOR er et selskap som markedsfører håndverksprodukter laget av familier som har overført kunnskapen fra generasjon til generasjon. Produktene er laget i landsbyer som, hvis det ikke hadde vært for SECRETOS DE SABOR, aldri ville blitt kjent. De er laget med naturlige ingredienser som vi ønsker å dele, slik at de aldri slutter å bli laget.
Tyskland, Waltenhofen
... inneholder dette tilsetningsstoffet er ideelle for ekstreme termoformingsapplikasjoner og tilbyr pålitelig produktbeskyttelse. De brukes primært til emballasje av røkt eller lufttørket skinke som Black Forest-skinke, Prosciutto Crudo, Parma-skinke, Jamon Iberico eller Serrano-skinke, men også til klassiske applikasjoner som emballasje av spareribs eller bein. Selv produkter som er dypfryst...
Portefølje (20)
Østerrike, Guntramsdorf
... for høy presisjon ved skjæring - Fyllklare rør og "all-in-one-prosess" for høy produktsikkerhet - Miljøvennlig og også vennlig mot lommeboken - Ingen tidkrevende rengjøring av røykekammeret - Ingen kostbar nøytralisering av rengjøringsvannet Kaliberspekter: Fra 49 til 165 mm Røykoverføring: B2 Middels røykfarge -> Pølse og fjærfe-skinke H5 Mørk røykfarge -> Kokt skinke H6 Svært mørk røykfarge -> Kokt skinke Kaliberspekter: 49 til 165 mm...
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Nutrition value on 100 gr.":"Næringsverdi per 100 g.\nProteiner (g / 100g)… 6,0\nFett (g / 100g)… 20\nKarbohydrater (g / 100g)… 27,0\nEnergiverdi (kcal / 100g)… 310","Descriotion":"I middelalderen var det vanlig i europeiske hus å tygge nellik for å friske opp pusten, samt for å lindre akutt tannverk. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, hovedretter.","Taste":"Krydret","Use for":"Sauser, marinader, røkt kjøttprodukter, viltretter, skinke, kompotter."}...
Portefølje (178)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. JORDTYPE: Leire-sand. VINIFIKASJON OG MODNING: Skånsom pressing av solgule druer. Modning på eikefat med fine gjærsett for å trekke ut en kompleks struktur. BETEGNELSE: AOP Anjou Blanc. SMAKSNOTATER: Lys gyllen farge, glitrende. Aromaer av gule frukter, blomsteraktige og krydrede noter (vanilje). Fyllig munnfølelse med fylde og volum. MAT/VIN-KOMBINAJON: Fisk i saus, kamskjell, røkt skinke, oster. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
Belgia, Lovendegem
Dufina, industrielle kjøttprodukter, håndverksmessig kvalitet Dufina er et belgisk kjøttproduksjonsfirma med en rik tradisjon. Siden 1950 har vi vært kjent for våre saltede, kokte og tørkede kjøttprodukter av håndverksmessig kvalitet. Fra røkt bukfett og Cobourgham til kokte skinker eller pølser. Fleksibel produksjon skreddersydd, med global distribusjon Alle våre kjøttprodukter er...
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Portugal, Leiria
... gir en unik smak. Med tillegg av charcuterieprodukter i porteføljen, har vi skapt et nytt merke - MANDUCA ®, hvor vi tilbyr varierte produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røkt mage; Skinke; Ferske pølser og Merguez; Spyd; Roti; Hjemmelaget chorizo. Vi er alltid tro mot de håndverksmessige produksjonsprosessene og de strenge kriteriene for utvalg av råvarer, hvor vår MISJON er: Å...
Belgia, Destelbergen
Alt om tørket Ganda-skinke Naturlig tørket Ganda-skinke lages etter gammel flamsk tradisjon og håndverk. Den er tilgjengelig som hele skinker (for å skjære selv), men vi tilbyr også et omfattende utvalg av ferdigpakkede produkter som røkt skinke, Angus-biff og Mangalica-skinke.
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familieeid håndverksbedrift som produserer kjøttvarer, spesialisert på håndlagde og tradisjonelle kokkeskinker, kvalitetsrøkt og saltet kjøtt med røkt indrefilet som vår spesialitet, kokkepølser av slakterkvalitet, produkter på oppdrag og skreddersydde produkter eksklusivt for kunden. Den 31. juli 2013 mottok vi UNIZO-autentisitetsmerket for håndverk "Håndlaget i Belgia"...
Belgia, Temse
HENKA, grossist i delikate kjøttvarer, tilbyr deg et eksepsjonelt utvalg av håndverksmessige delikatesser, som håndverkskinker, ekstra søtt røkt hestekjøtt og storfekjøtt, kyllingfilet osv. med andre ord, spesialister innen både kokte varer, stekte, saltede og røkte kjøttvarer.
...Vi er spesialister på saltet, kokt og røkt kjøttprodukter av svin, kylling, kalkun, storfe, kalv og sau. De deilige kjøttproduktene med typisk smak oppnås gjennom ulike prosesser. Som marinering, salting, krydring, koking, steking og grilling. På denne måten kan du tilpasse et produkt 100 % til din smak. Vi har moderne produksjonsutstyr som gjør det mulig for oss å sette sammen både små og store pakker med kjøttprodukter. Vår infrastruktur er i samsvar med BRC, HACCP og Autocontrole guide 18 & 19. I tillegg til vår kjøttproduksjonslinje har vi en komplett skjære- og terningavdeling.
Belgia, Schoten
...Willbert har produsert håndverkskjøttprodukter i over 20 år under navnet "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tilbyr skinker og kasseleribbe, kokte produkter, leverpostei, hoder, kjøttruller og rullader, røkt og saltet kjøttprodukter, samt bacon.
Vårt selskap ble etablert i 1996. Vi produserer røkt pølse, røkt kjøtt og skinke. Våre produkter er laget av rent svinekjøtt og storfekjøtt. Vi eksporterer produktene våre til Tsjekkia og Ungarn. Vi ser etter distributører for Europa og Asia. For å sende gratis prøver, vennligst kontakt meg.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play