Polen, Brzozów
... behov, som om høsten, vinteren og våren. Acerola inneholder de største mengdene L-askorbinsyre, altså naturlig vitamin C, av alle frukter på jorden. I gjennomsnitt inneholder acerola ca. 1500 mg vitamin C (maksimalt opptil 4000 mg) per 100 g fersk masse, som er omtrent 30 ganger mer enn sitron. Naturlig vitamin C fra acerola er lettere å absorbere og tas opp bedre enn for eksempel den som er tilgjengelig på apotek i tablettform. I Brasil er acerola juice veldig populært, brukt som et supplement for å dekke vitamin C-mangel.
Portefølje (781)
Tyrkia, Akdeniz / Mersin
HVEM ER VI? Vi er et selskap som produserer pulveriserte matvarer og drikkevarer, på jakt etter deilige og næringsrike produkter. Den mest avgjørende faktoren for et godt måltid er smaken, derfor dykker vi ned i smakene og kommuniserer med matvarene. Med vår beundring for viktigheten av å kombinere ingredienser, leverer vi skattene vi oppdager på vår reise med mat til kundene våre, og vi er med de...
Portefølje (19)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play