Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter for fremstilling av det kjøttbaserte produktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Sobrasada"; gitt fraværet av begrensende tilsetningsstoffer, er det egnet for å bli konsumert fersk, tørket og/eller modnet gjennom en modnings- og tørkeprosess. Format: pose 3,6Kg...
Belgia, Noirefontaine
Les Salaisons et Pates de La Semois er en del av den belgiske toppen innen produksjon av kvalitetspaté. Opprinnelig spesialisert på spekemat, har de raskt skilt seg ut i utviklingen av terriner med en uovertruffen fylling, og er nå en anerkjent referanse innen charcuterie-sektoren. Patéene fra Semois har en betydelig merverdi i alle disker i Europa. De tilbyr kundene både et overraskende utvalg...
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Belgia, Deinze
Vårt firma er spesialisert på produksjon av kokt skinke. Nettopp fordi vi spesialiserer oss i ett segment innen charcuterie-avdelingen, kan vi tilby dette i alle størrelser og former. Og dette i henhold til kvaliteten du som kunde ønsker. Hele sortimentet av kokt skinke og skulder finner du i vårt utvalg. Dette spenner fra piknikskinke til skulderskinke, og fra kokt bakskinke til edel skinke...
Frankrike, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER ble grunnlagt i Trie sur Baïse i Hautes Pyrénées i 1926 og har eksistert i 4 generasjoner. CHARCUTERIE ADER er spesialisert på produksjon av hjemmelagde svinepølser. Ader-huset, som har et godt rykte på fylkesnivå, men også nasjonal anerkjennelse, ettersom kjennere ikke nøler med å ta en omvei for å smake på de delikatessene de tilbyr, har faktisk klart å modernisere produksjonen sin: de støtter seg for eksempel på bedre utstyr, spesielt for å kontrollere tørkingen, noe som gir en større jevnhet i kvaliteten, mens mer moderne utstyr har gitt mye mer komfort i arbeidet.
Storbritannia, Glasgow
Matprodukter - Produsenter, Produksjon av andre matprodukter som ikke er klassifisert annet sted...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play