...Lysin (også kjent som L-lysin) er en av aminosyrene som aktiverer enzymatiske reaksjoner, proteinsyntese og beinutvikling. I tillegg spiller det en viktig rolle i karbohydratmetabolismen og kalsiumopptaket.
...Vi tilbyr detaljhandelspakket produkter under vårt merke Grino, samt hvit etikett-tjenester for pakking under kundens merke. Vennligst kontakt oss for mer informasjon og sjekk våre andre produkter.
Røde kidneybønner er en belgfrukt. De ligner en nyre i form og farge. Røde bønner, som de fleste belgfrukter, tilhører gruppen som er rik på proteiner. De gir verdifulle aminosyrer som lysin, isoleucin eller metionin. Røde bønner er en integrert del av meksikansk matlaging. De er også veldig populære i polsk matlaging. De brukes i supper, salater og desserter.
... brukes til glutenfrie bakverk, pannekaker og lapper. Ristet og ubehandlet bokhvetegryn har sammenlignbare mengder næringsverdier, med den ristede som har litt mindre, noe som skyldes risteprosessen. I grøten finner vi mye protein, som er likt proteinene fra belgfrukter og fiber. Den inneholder essensielle aminosyrer: lysin som forbedrer kalsiumopptaket, styrker immunforsvaret, og tryptofan som er nødvendig for produksjonen av serotonin. Bokhvete inneholder en stor mengde kalium og magnesium, B-vitaminer - B1, B2, B6, PP, vitamin E samt jern, sink, sil.