Polen, Opalin
...Oppdag det ultimate innen luksus med Wholesale Ace of Spades Champagne Brut, et prestisjetungt utvalg som legemliggjør sofistikasjon og kvalitet. Denne anerkjente champagnen, produsert av den kjente Armand de Brignac, er kjent for sin livlige bobling, rike smaker og elegante avslutning. Ideell for eksklusive etablissementer, private arrangementer og premium detaljhandel, skiller Ace of Spades Brut seg ut som et symbol på overdådighet og kvalitet. Lagringstype :Kjølig Tørr Sted Kjølig Tørr Sted:ace of spades brut gold champagne Produsent:ace of spades brut gold champagne...
Portefølje (231)
Polen, Brzozów
... - 2,6%, hvorav mettet fett 0,7 g - 3,5% karbohydrater 68g - 26% hvorav sukker 0,5 g - 0,6% fiber 2,9 g - 12g - 24% salt 0,01 g - 0,2% * Referanseverdi for næringsinnhold <strong> Bruk </strong> Hvetemel type 750 er perfekt for baking av brød og alle typer søte og salte bakverk. Ideelt for pannekaker, vafler eller som jevner for supper og sauser. <strong> Notater </strong> Oppbevares på et tørt og kjølig sted i en tett lukket emballasje.
Portefølje (781)
Polen, Warszawa, Poland
...Monokalsiumfosfat er et stoff som dannes ved reaksjonen mellom fosforsyre og kalsiumkarbonat. Dette essensielle mineralet spiller en viktig rolle i ulike biokjemiske reaksjoner i kroppen og er en viktig komponent i bein. Produktet er tilgjengelig i pulverform eller som granulat som er lett å blande med andre ingredienser. Holdbarheten er 24 måneder, og det bør oppbevares på et kjølig, tørt sted...
Portefølje (278)
Polen, Poniec
...Fuktighet<5% Ingen sand Saltholdighet<2% Farge: Svart eller Brun Vekt: 80-100biter/kg eller 160-200biter/kg Størrelse: 4.5-7.5cm Holdbarhet: lagret på et kjølig, tørt sted ved romtemperatur for å opprettholde 2 år Ingen sukker, ingen konserveringsmidler og kjemikalier. Næringsstoffene er lettere for folk å absorbere.
Portefølje (190)
Polen, Paczewo
...I industrielle forhold: oppløs 1 kg tørket gjær i 5 liter varmt vann (35-38oC), tilsett 50g sukker, bland forsiktig og la stå i 5-10 minutter (for å aktivere). Kna deigen i henhold til oppskriften. Hjemme: ta 10g tørket gjær for 1kg mel. Hell gjæren i 1/2 kopp varmt vann eller melk (35-38oC), tilsett 1 teskje sukker, bland forsiktig og la stå i 15-20 minutter (for å aktivere). Kna deigen i henhold til oppskriften. Hevetid - 45 minutter. Oppbevar åpnet beholder på et tørt, kjølig sted (0-4oC) i maksimalt 10 dager.
Portefølje (59)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play