... noen ganger til og med blomster, med en livlig syre og en balansert sødme. Tilgjengelige prosesser: Vasket, Honning Art: Arabica Høyde: 1550 m til 1800 m Aromaer: Plomme, vinøs, floral, intens Region: Nyamasheke...
Portefølje (11)
Østerrike, Gerasdorf
...Ritonka Mørk Sjokolade - Plomme, Jordbær, Valnøtt med 60% Kakaoandel. Den mørke sjokoladen har et vidunderlig aroma og et delikat hint av blomster. Laget av kakaobønner fra Vest-Afrika, raffinert med aromatiske jordbær og spelt, skapes det perfekte duoen. Mørk sjokolade passer utmerket til kraftig vin. Næringsinnholdet kan variere på grunn av råvare- og produksjonsbetingelser. Kan inneholde spor av melk og nøtter. Oppbevares tørt og beskyttet mot lys, helst ved en temperatur på 12-20 °C. 95g: Sjokoladeplate...
Portefølje (26)
Polen, Wrocław
...Ingredienser: tørket plomme, sjokolade 25% - kakaomasse min. 47% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgatorer: soyalecitin og E476, aroma). Produktet kan inneholde spor av gluten. Sett: Folklore...
Portefølje (179)
Italia, Marciano Della Chiana
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italia. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske. Farge: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose. Temperatur: 12° C. Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
Portefølje (10)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...garrigue, lakris) samt en smeltet eik som gir noter av vanilje, sedertre og sjokolade. En elegant og rasert vin med stort lagringspotensial. Fantastiske kombinasjoner å forvente med and, rødt kjøtt og vilt. Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Tannat AOC: Madiran Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2036 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Poitiers
...Rum Cask : Ristet kaffe, toast, sjokolade, honning og vanilje. – Sherry Cask : Tørkede fruktnoter (plomme, fiken), vanilje og krydder. – Port Cask : Tørkede frukter, muskat, pepper, vanilje og en sødme som minner om karamell. – Virgin Oak Cask : Litt fruktig og krydret. Noter av høy, eik og et hint av vanilje. – Calvados Cask : Noter av eple, pære og mandler.
Portefølje (195)
Storbritannia, London
...Vår optimale vin kvalitet kommer fra kombinasjonen av eksepsjonell frukt fra Argentinas mest verdsatte høylands vinmarker, sammen med vår legendariske oppmerksomhet på vinproduksjonsdetaljer og innovasjon. Vår Merlot er elegant og smidig, med rike smaker av sjokolade, plomme og ville bær, komplementert av vanilje og ristet eik. Fløyelsmyke tanniner og en saftig finish. Lagret i 8 måneder på franske eikefat. SKU: 001-10...
Samsvarende produkter
Merlot
Merlot
Andre produkter
Malbec
Malbec
Portefølje (17)
Vi er produsent av konfektprodukter. Vi produserer varer basert på egne oppskrifter utviklet over 70 år, samt produkter ved bruk av moderne teknologi og emballasje- og pakkingsteknikker. I vårt rike utvalg finner du kremkarameller (melk, mynte og kakao), toffee (melk og sjokolade), fylt karamell, harde karameller, sukkertøy og sjokoladebelagte produkter (plomme i sjokolade, gelé i sjokolade...
Portefølje (9)
Belgia, Tessenderlo
... spesialiserte bakerier, som meltyper; sukker; gjær; bearbeidede melk- og eggprodukter; smør og fettstoffer; brødforbedringsmidler; bindemidler; sjokolade og dekorasjonsfigurer og pynt; rosiner og hermetisk frukt; fyll og toppings; nøtter og frø; fryseprodukter; deigvarer; brød, brødingredienser, baguetter, rundstykker, panini, smørbrød, pistolets og piccoloer; viennoiserie, croissanter og kaffekaker; småkaker, bakverk, kjeks, kake, vafler, donuts, muffins og brownies; patisserie, desserter og praliner; snacks og pizzaer; emballasje ...