Polen, Opalin
... naturlige smakene i pizzaen din og gir en sprø, velsmakende vedfyrt bunn. Å bruke Pizzaovn ved i nett lar deg mestre kunsten av vedfyrt matlaging med letthet. De nøye utvalgte hardvedene, som bjørk, ask og eik, sikrer jevn varmeutgang og forhindrer svingninger i steketemperaturen. Enten du holder en pizzafest hjemme eller driver en vedfyrt pizzarestaurant, tilbyr disse vedkubene den perfekte løsningen for å lage deilige, profesjonelle kvalitets-pizzaer. Leveres over hele landet, gir Pizzaovn ved i nett bekvemmelighet og pålitelighet for alle dine behov innen vedfyrt matlaging.
Portefølje (231)
Frankrike, Le Muy
... temperaturer, er det ingen karbonisering eller brennmerker i ovnen og på de bakte produktene. Vårt mel forsvinner mens ovnen er i drift. Produktet kan også brukes til baking av pizza i vedfyrte ovner. Mel selges i en 25 kg sekk.
Portefølje (10)
Portugal, Leiria
... proprietær blanding. •Lufteventil: Inkludert. •Dører: Designet og laget av Dome Ovens™. •Base: Brudd-sikker – solid stål / forsterket. 4 løftekroker inkludert (fjerbare). •Gassbrenner klar: Forberedt for å motta en gassbrenner. Gassbrenner ikke inkludert, men tilgjengelig for kjøp når som helst. Isolert soppplugg inkludert for eksklusiv bruk av ved. www.domeovens.com...
Portefølje (5)
Italia, Pergola
...ECO50 ble laget for mindre rom uten å miste Rossofuoco-egenskapene og kvaliteten. Takket være sin lille størrelse kan den komme inn i hus, hager eller mindre rom. Selv om den ikke er utstyrt med ventiler, garanterer ECO50 optimal matlaging. Malt struktur Fast støtte, sidearbeidsflate, ekstra ildfast plate, brød- og pizzaspade, ekstra rister og brett.
Portefølje (153)
... dermed en høy produksjonshastighet. I en profesjonell Valoriani-ovn stekes en pizza på to minutter og får den typiske vedovnsaromaen og den sprø bunnen som oppstår gjennom de høykvalitets skamottplatene. Ring oss eller besøk utstillingen vår, vi gir deg gjerne råd om hvilken ovn som passer for restauranten din.
Portefølje (7)
Portugal, Braga
...Lite vedfyrt ovn designet fra bunnen av for å være svært effektiv i vedforbruk og portabel. Dette ovnen, "FIESTA", er 100% produsert i Portugal med INOX 304. Den veier bare 25 kg, helt utstyrt og klar til å lage FIESTAS. Den kan brukes hvor som helst og bruker minimalt med ved. På grunn av sin størrelse er den ekstremt økonomisk i vedforbruk. Disse egenskapene gjør FIESTA til den ideelle...
Portefølje (1)
Frankrike, Soreze
...Sole i støpejern for vedfyrt ovn PANDOCOU. Sola i støpejern dekker den indre overflaten av den vedfyrte ovnen. Den består av 2 deler som passer gjennom ovnsdøren etter montering og settes sammen. Diameter 71 cm. Fransk produksjon. REF:PANDOCOUSOL GARANTI:24 MÅNEDER Laget i:Frankrike Nettovekt:34,009 kg...
Portefølje (195)
...Pisen finnes i to alternativer; vedfyrt ovn og gass- eller vedfyrt ovn, også kjent som hybridovn. I tilfelle av gassfyrt ovn får du et deksel som skjuler gassbrenneren og gjør det mulig å bruke ved som brensel. Pizzaovnene er laget av edel rustfritt stål, veggene er isolert med keramisk ull, og gulvet er laget av vermikulittplater. Den indre forbrenningskuppelen, sammen med isolasjonen, lagrer...
Portefølje (1)
Italia, Mirabello Sannitico
...Våre tradisjonelle vedfyrte ovner for napolitansk pizza er håndlaget, murstein for murstein, med kvalitetsmaterialer og 100 % laget i Italia. Vi har forskjellige størrelser fra en indre diameter på 80 cm opp til 150 cm, fra 2 til 11 pizzaer. Alle våre modeller kan tilpasses for drift med gass. Hver ovn blir skreddersydd og utsmykket med mosaikker etter kundens valg.
Portefølje (3)
Italia, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Roma) Bakeri med vedfyrt ovn som produserer hjemmebakt brød, Genzano-brød, Lariano-brød. Romersk pizza, hvit og rød pizza, Velletrana-pizza og produksjon av typiske bakervarer fra Castelli Romani. Fra utvalget av de beste blandingene av durumhvete, 00-hvete og fullkorn, oppstår våre fantastiske produkter. Hver morgen, i henhold til...
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
Tyrkia, Ankara
Pizza Craft, som ligger i Çankaya, er den nye adressen for italiensk pizza i Ankara, tilberedt i vedfyrt ovn. Pizzene, laget med nøye utvalgte og alltid ferske ingredienser, appellerer også til den tyrkiske smaken med sitt varierte utvalg. Menyen inkluderer også andre delikatesser fra det italienske kjøkkenet. Pizza Craft, som åpnet i mars 2016 i Ankara Çankaya, har brakt smaken og perfeksjonen...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play