Nederland, Amsterdam
Sprø og myke. Cookiserie Namuroise produserer amerikanske småkaker: like ferske og myke som en bakverk. Sjokoladekaken kalt Le p’tit Namurois er laget av gamle hvetevarianter, smør og gårdsegg. Bare sjokoladen og havregrynene kommer ikke fra Belgia. Rosin eller sjokolade, stekt, til å varme opp eller i deigkuler, leveres småkakene på sykkel til noen butikker i Namur og også til skolene. Vi lager også smørkjeks med sitronskall, bretonske palasser med havregrynsmuld og andre sprø-myke delikatesser.
Belgia, Sint-Niklaas
... krydder. Golden marzipan er mandelspeculaas laget av de klassiske ingrediensene beriket med lett ristet mandler. En bittersøt småkake av ren speculaaskjeks og marcipan-elementer for den kresne. Golden honey er honningspeculaas. Som navnet antyder, blir en del av den mørke kandisukkeret i denne honningberikede speculaasen erstattet med honning. Golden whole wheat er fullkorns speculaas, laget av autentisk fullkornsmel, aromatiske krydder og kanelbark.
Tyrkia, Istanbul
...Konseptutvikler & Produsent Aktiv i denne bransjen siden 1996, er Coşkun makina et familieeid selskap lokalisert i Karaman i Tyrkia som møter behovene i sektoren med et komplett utvalg av maskiner for produksjon av kjeks og kaker. «Vi støtter deg i ditt håndverks- og industriprojekt fra 100 kg/time til 1500 kg/time, basert på en unik kompetanse innen ingeniørkunst og realisering av...
Portefølje (1)
Belgia, Celles
Ligger i utkanten av Ardennene, har Luc i nesten ti år laget sukkerperle- og hevet deig-kaker. Takket være sitt håndverk, sin grundighet og sin lidenskap, tilbyr den unge entreprenøren eksepsjonelle produkter, ultra-friske, laget på 100% håndverksmessig vis.
Kroatia, Zagreb
... virksomhet og i sitt forhold til forbrukerne. Francks styrke er tydelig i den kontinuerlige kvaliteten på produktene, det sterke bildet og den konstante ledende posisjonen i verden av kroatisk entreprenørskap. Historien om Franck begynte for 120 år siden, nøyaktig i 1892 i Zagreb, med grunnleggelsen av et datterselskap av det tyske selskapet Heinrich Franck Söhne. Franck har omtrent 600 ansatte. Franck er en av de mest suksessrike kroatiske produsentene og eksportørene av matvarer med en ledende posisjon i kategoriene kaffe, te og snacks.
Tyskland, Mühlheim Am Main
Frankrike, Montans
Italia, Castelbuono
Spania, Tenerife
Storbritannia, Peterborough
Vi som Palmiye Food, opprinnelig fra Tyrkia, produserer og tilbyr høykvalitets, rimelige kjeks, kaker, sjokolade og vafler med forskjellige smaker.
Belgia, Waimes
Latvia, Livani
Frankrike, Montelimar
Frankrike, Saint-maurice-sur-eygues
Frankrike, Montpellier
Frankrike, Montbozon
Produksjon av Biscuit de Montbozon i Haute-Saône (Frankrike). Oppskriften på den autentiske biscuit de Montbozon er ikke ny. Alt begynte for lenge siden, ved hoffet til kong Louis XVI. Det er en revolusjon at alle i dag kan nyte biscuit de Montbozon. For før det kom inn i franskmennenes spiskammer, gjorde det stor suksess i Versailles, spesielt hos det kongelige paret. Så kom den franske revolusjo...
Belgia, Wespelaar
I over 30 år har Plantation Snacks reist verden rundt på jakt etter nye smaker for å møte den stadig voksende etterspørselen fra forbrukerne. Først spesialisert i å produsere de beste peanøttene på markedet, har selskapet nå utvidet med snacks, noen ganger eksotiske, andre ganger klassiske, men alltid av optimal kvalitet.
En La Crème de la Crème ønsker vi å tilby den beste servicen og den beste kvaliteten. Vi har spansk og fransk bakverk av høy kvalitet, håndlagde kaker, fin bakst (smørcroissanter, butterdeig, napolitanske), konfekt av høy kvalitet, sjokolade, pasta, håndlaget iskrem,... De beste produktene på markedet, med et godt forhold mellom kvalitet og pris. For kaffe- og te-elskere vil vi ha kaffe og te av...
Belgia, Dendermonde
... speculoosen er ikke laget på industriell måte, men med respekt for tradisjon, håndverk og rettferdig landbruk. 2. Ceval Healthfood Ceval Healthfood har bakt sunne og deilige småkaker i over 35 år. I dag består Ceval Healthfood av et bredt spekter av produkter: fra sunne kli-kaker til fruktjuicer. 3. Maison Biscuits d'Or Hos Maison Biscuits d’Or har hemmelighetene bak speculoosproduksjon blitt overført fra far til sønn. I over 100 år har vi vært tro mot oppskriftene til oldefar Leopold. I dag følger vi fortsatt denne tradisjonen ved kun å bruke de aller beste ingrediensene.
Tyrkia, Karaman
Vi er et eksportfirma for konfekt som småkaker, kaker, sjokolade og vafler... Vi ser etter partnere for å utvikle vårt marked.
Frankrike, Saillans
Andre produkter
Sur Kirsebær Småkake
Sur Kirsebær Småkake
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play