Italia, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca med sin skall og edel honning fra Sulla. Uten tilsatt sukker og konserveringsmidler. Kun fersk sesongfrukt og håndlaget honning fra vår produksjon. 100% made in Italy. For å oppnå den beste konsistensen anbefales det å konsumere den ved en temperatur mellom 5-10 °C. Ingredienser: Eple 65%, honning fra Sulla 35%. ABBINAMENTI Ideell for å fylle kaker og paier, til frokost for å smøre på brød og kjeks. Må prøves med lagrede oster, for å pynte og akkompagnere hvitt kjøtt.
Portefølje (116)
Italia, Moio Della Civitella
... sødme takket være rørsukker, importert fra Italia Zuccheri med en bærekraftig forsyningskjede. Med bare to ingredienser, våre kastanjer og rørsukker, feirer Kastanjekremen enkelheten og renheten av smakene fra vårt land. Ingredienser: Kastanjer fra vår kastanjehage, bærekraftig rørsukker fra Italia Zuccheri. Bruksanvisning: Vår Kastanjekrem er deilig på toast eller kjeks til frokost. Perfekt også som fyll i kaker. SKU:cas/212/mar...
Portefølje (16)
Italia, Vairano Scalo
...ETTER RISTINGEN BLIR HASSELNØTTEN HACKET ETTER KUNDENS ØNSKE. (2/4, 4/6 ELLER 6/8 MM) DEN BLIR OFTE BRUKT I SØTSAKERINDUSTRIEN, SOM INGREDIENS TIL SJOKOLADEBARER ELLER PRALINFYLL. DET ER EN GRUNNLEGGENDE INGREDIENS FOR Å LAGE KAKER. KORN ER EN GRUNNLEGGENDE INGREDIENS FOR Å SERVERE OG GARNERE KAKER, KJeks OG ISKREM.
Portefølje (6)
... lidenskap søte produkter rike på OMEGA 3, OMEGA 6, med lavt innhold av mettet fett. Våre produkter er fri for palmeolje, laktose og hydrogenerte fettstoffer. Siden 2020 har vi produsert Caprese-kaker med Limoncello og sjokolade, for detaljhandel og restaurant. Vi produserer typiske juleprodukter fra vår region Campania, som roccoco', mostaccioli, struffoli.
Andre produkter
Sur Kirsebær Småkake
Sur Kirsebær Småkake
Portefølje (1)
...Bakeriet "La Casa Del Pane" ble grunnlagt i 1982 i Pernumia, noen få kilometer fra Padova og Venezia. I dag, etter mer enn tretti år, kombinerer vi håndverkstradisjoner med moderne teknologi for å tilby våre kunder "Håndrullede Grissini", tilgjengelig i 3 varianter: sesam, ekstra virgin olivenolje, 8 typer ristede korn og håndlagde sprø kjeks med ekstra virgin olivenolje, rosmarin og løk. Alle...
Italia, S. Giovanni La Punta
... BLANT DE FERDIGE PRODUKTENE FINNER VI DEN TRADISJONELLE PASTA REALE (MARZIPANFRUKTER), DE KLASSISKE MANDELPASTEENE (MED ET ASSORTIMENT PÅ OVER 10 SMAKER), PISTASJEPASTE, DE FAMØSE BUCCELLATI MED FIGER, I TILLEGG TIL TYPISK SICILIANSK KJeks I NOEN PERIODER AV ÅRET (CHIACCHIERE TIL KARNEVAL, DOVES OG LAMMER AV PASTA REALE TIL PÅSKE, KJeks TIL DE DØDE OG PANETTONE TIL JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ER...
Portefølje (1)
Italia, Castelbuono
...Alle våre produkter blir omsorgsfullt laget i alle faser av produksjonsprosessen: fra valg av ingredienser, som alltid er gode og ekte, til de ulike produksjonstrinnene, helt til emballeringen. Ikke uten grunn er våre produkter blant de få bakervarer som er pakket i skåler som beskytter dem mot mulige brudd eller "smuldre" med gjennomsiktig film som lar deg sjekke integriteten og stekegraden. Alt dette for å bringe inn i hjemmene deres, i henhold til deres preferanser, et produkt som er både godt og vakkert... som om det nettopp var bakt!
Italia, Lozzo Di Cadore
... oppskrifter fra tidligere tider, og nåtiden, som uttrykkes gjennom den mest moderne teknikken og produksjonsmetoden, oppstår et bredt utvalg av småkaker for et kresent publikum. Fra de erfarne hendene til medlemmene av vår familie, ettersom dette er en hovedsakelig familieeid bedrift, skapes disse spesialitetene hver dag. Alt dette er muliggjort av bruken av nøye utvalgte ingredienser, som sikrer smaken...
...Siden 1999 har vi produsert, på håndverksnivå, typiske søtsaker for masseforbruk. Våre søtsaker har som felles element de edle sicilianske mandlene, og finner sin største uttrykk i produksjonen av "Pasta Di Mandorle" og "Frutta di Marzapane". I dag er La Dolciaria La Fenice fast til stede i landskapet av GDO i Italia og Europa, samt i store nisjer av detaljhandelen, takket være spesielt det nøye utvalget av råvarer og den høye kvaliteten på logistikken som gjør at produktene våre når forbrukerne på få dager. Besøk nettstedet vårt og kontakt oss for mer informasjon eller forespørsel.
Italia, Sambuca Di Sicilia
DEN HØYESTE KVALITETEN ANERKJENT INNEN SEKTOR FOR TØRRE KAKER FRA SICILIA. BOSS GASPARE PERNICIARO GIR DERE MULIGHETEN TIL Å KJØPE DE BESTE MANDELKONFEKTENE (OG MER) FOR Å UNNGÅ DÅRLIGE OPPLEVELSER. HELE SORTIMENTET KOMMER I ENKELTPORJONER OG ER PAKKET I PRAKTISKE BAREXPOSISJONER (I TILLEGG TIL GAVEPAKKER). VI SER ETTER DISTRIBUTØRER I SEKTOR SOM ØNSKER Å HÅNDTERE ET PRODUKT AV EKSTREM HØY...
Italia, Sinalunga
Beliggenhet: loc. Guazzino. Forno Pariv: komplette forfriskninger for mottakelser, kommunjoner og bryllup. Forretter, crostini, ferske og tørre søtsaker, kaker.
Italia, Termini Imerese
...sommacco planter, essensiell olje og aromatisk vann av sommacco. Vi innoverer og utvikler kontinuerlig NYE PRODUKTER Kosttilskudd Bakeriprodukter (kjeks, kjeks, grissini og kaker) med sommacco, sommacco godteri Krydderblandinger for krydder Krydderblandinger for cocktailer Vi utvikler en linje med KONCENTRATER FOR SKINN OG STOFF med sommacco-blader. I kosmetikk vil vi anvende egenskapene til...
Italia, Foligno
... EKSKLUSIVT SØTT! HVER DAG I ÅRET KAKER OG CATERING...
Italia, Asolo
...har klart å lære bort og videreføre. Vi velger leverandører med stor omhu. Blant de viktigste teller vi D'Arbo, Unigrà og Barry-Callebaut. Vi utfører grundige samsvarskontroller ved hver levering. Rotasjonen av råvarelageret skjer hver uke for å sikre maksimal friskhet av ingrediensene. Vi opprettholder lagringscellene i varierte temperatur- og fuktighetsforhold for de ulike ingrediensene...
Italia, Passirana Di Rho
Cannoli og halvfabrikata vafler for konditori og iskrembutikker. Vafler klare til å fylles, klare til å dekorere og klare for hjemmet. Bussy representerer en verdifull samarbeidspartner for iskremprodusenten, konditoren og industrien.
... utvalg av de beste råvarene og en perfekt og grundig omsorg for produksjonsprosessen, alt strengt håndlaget. Ingen tilsetningsstoffer, men bare en unik tolkning av gamle familieretter som, med kunst og erfaring, fremhever "per natura" førsteklasses ingredienser for å bringe unike spesialiteter med en uforglemmelig duft og smak inn i hjemmene deres.
Italia, Cosenza
Siden 1980 har vårt selskap vært til tjeneste for kunden for å tilby de beste konditoriproduktene, inkludert granulat, pulverprodukter for iskrembutikker, halvfabrikata, deiger og iskrem generelt. Fornia...
Italia, Roma
Kjegle- og vaffelfabrikk Halvfabrikata for konditori og iskrembutikker...
Egen produksjon? Tjenester for seremonier - Buffet? Matpunkt - Takeaway-måltider? Mottakelser og banketter på bestilling - E-post:...
Italia, Roma
Filial i Genova og provinsen...
Italia, Arce
Utstyr for konditorier, pizzerier, barer, bakerier, iskrembutikker og catering...
Produksjon av Cantuccini og Brioches...
Italia, Porto San Giorgio
Utstyr til restauranter og catering Bryllupskaker Datamaskinpersonlige bilder Hjemmebuffet...
Italia, Parma
Produksjon av kjegler og vafler Alt for iskiosken...
Italia, Camposanto
ISKREM- OG KONDITORIBEHOLDERE...
Italia, Bagnacavallo
Loriana - Pineta - Scala Hovedkontor...
Angolo Enoteca - Forfriskninger - Pizza...
Italia, Prato
Engros halvferdige frosne produkter for konditorier...
Italia, Cellole
... oppskrifter som noen små verksteder lager for oss uten å ofre noe av de utmerkede egenskapene som kommer fra den håndverksmessige dimensjonen av deres produksjon. En gastronomisk og kulturell arv som, til tross for vanskeligheter, har blitt bevart og overført fra generasjon til generasjon frem til i dag, med kontinuitet og utholdenhet, og som vi er stolte av å bidra til å spre og verdsette.
Alt for fester, feiringer og forfriskninger. Kaker til seremonier og bursdager.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play