Tyskland, Frankfurt Am Main
... økologisk oppvaskmiddel, og desinfiseres ved behov med eddik. Hver duk holder i opptil 500 bruksområder. PRODUKSJON | De økologisk sertifiserte bivoksdukene har blitt produsert for hånd med mye kjærlighet i vårt verksted i Frankfurt am Main siden 2017. SERTIFIKATER | Wildwax-duker er sertifisert av GOTS, NCP-standarden samt kontrollorganet for økologisk landbruk. Våre veganske duker er også V...
Portefølje (7)
Spania, Parquelagos Madrid
... avskalling eller brudd. Den betydelige besparelsen på materialkostnader og arbeidet med fersk betong muliggjør en perfekt balanse mellom økonomi, estetikk og holdbarhet. Fordeler med trykt betonggulv i Madrid Grunnlaget for et holdbart gulv som beholder sitt vakre utseende selv ved intensiv trafikk. Også under forhold med høy temperatur, fuktighet og frost. Lett å rengjøre og vedlikeholde. Elegant, moderne, praktisk. Trykt betong er en type betonggulv som får en overflatebehandling.
Portefølje (9)
... håndverk, gjør det mulig å lage pasta av høy kvalitet, tørket sakte for å bevare deres ernæringsmessige fordeler. Vi tilbyr pasta uten egg eller med egg, smaksatt med mer enn 20 forskjellige smaker (tomat, basilikum, piment d'Espelette, gulrot…). Vi tilbyr fersk pasta på bestilling og tørr pasta, tilgjengelig i 9 unike former (coquillettes, fusilli, tagliatelle, nudler...). Våre produkter er pakket...
Portefølje (43)
Italia, Castelnovo Di Sotto
Restauranten Da Poli ved stasjonen har en tradisjon på over førti år i det gastronomiske landskapet i Reggio Emilia og omegn. Ligger i en gammel jernbanestasjon fra tidlig 1900-tall, som er nøye restaurert, tilbyr denne restauranten, i tillegg til retter fra den emilianske tradisjonen, preget av håndlagde pastaer og kvaliteten på de utvalgte råvarene, et raffinert utvalg av oppskrifter med fersk...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Tyrkia, Denizli
... og tillit, samt ved å tilby salg av sopp, salg av kompost og oppsetting av nøkkelferdige produksjonstelt og anlegg for østersopp. Dette vil fortsette i mange tiår fremover. VÅRE PRODUKTER - Østersopp - Rosa østersopp - Gul fersk østersopp - Tørket østersopp - Saltlake østersopp - Østersopp med spesialsaus Vårt selskap legger stor vekt på å bli mer profesjonelt, gjøre nye investeringer og...
Portefølje (5)
... selv: Med vår 35-timers arbeidsuke, fleksible arbeidstidsordninger, interne videreutdanninger, medarbeiderarrangementer, pensjonsordninger og daglig fersk frukt fremmer vi det interne fellesskapet og dermed en produktiv og inspirerende arbeidsatmosfære.
Portefølje (3)
... garanterer vi våre partnere innen storkjøkken, delikatessebedrifter og gastronomiske virksomheter med vårt tilbud av kokte og skrelte egg. Fargede egg Med moderne fargemaskiner kan egg bli dekorert i flere farger og med forskjellige mønstre. At det kun brukes matvennlige farger ved fargingen, er selvfølgelig.
Portefølje (6)
Sveits, Niederwil
... for å fylle søte drikker, sirup og fersk fruktjuice i PET-flasker. I 2014 ble produksjonen supplert med en PET-flaske-blåsemaskin. Siden 2017 kan også glassflasker fylles i egen bedrift. Antallet ansatte har jevnlig økt til dagens nivå på 25 ansatte.
Portefølje (9)
Frankrike, Reze
Spesialist på produksjon av PET-preformer for emballering av væsker, har SGT (Société Générale des Techniques) et variert og komplett utvalg av 155 preformer som dekker alle behovene til flaskeprodusenter: vann, brus, olje, eddik, fersk melk og UHT, juice, vin, husholdnings- og rengjøringsprodukter. Ved å produsere monolags PET-preformer, møter SGT de høyeste kravene til matsikkerhet, samt...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Tyskland, Mühlheim
... salgssteder innenfor Rhein-Main-området, ble Righetti Teigwaren i 1972 etablert i Mühlheim am Main. Kvalitet begynner allerede i vårt hus med utvalget av råvarer. Derfor legges det alltid vekt på naturlige og ferske ingredienser til deigen og fyllet, og ved farging settes det helt på egenskapene til naturlige råstoffer. Vår produksjonsprosess er underlagt en permanent og kontinuerlig kontroll av vårt...
Portefølje (8)
Tyrkia, Turkey
... og sikkerhetsledelse) og ISO 22000 (mattrygghetsledelse) standarder. Som Yeşil Ambalaj forstår vi våre kunders spesielle behov og tilbyr emballasjeløsninger skreddersydd for hver sektor med et variert utvalg i markedet. Vi imøtekommer forespørslene deres ved å produsere pizzaesker, pideesker, lahmacun-esker, mat- og drikkeesker, fersk frukt- og grønnsakskasser, husholdnings- og personlig pleiepakker, e-handel, logistikk og fraktbokser, samt transportkasser.
Italia, Palagonia
...siciliangoodness.com Leverandør av: Sicilianske gastronomiske produkter: Arancini, sicilianere, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Sicilianske bakervarer: Cannoli, cannoli-skall, tomme cannoli, cannoli-sett, ricotta-cannoli, søt ricotta til cannoli, sau-, ku-, bufallo- og bufalina-ricotta, fersk ricotta til desserter, babà, bignè, siciliansk ricotta-cassata, siciliansk ricotta...
Portefølje (55)
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.
Tyskland, Berlin
... matsvinn. Vi unngår helt tilsetningsstoffer og sukker i våre basisprodukter. Havredrikke-pulveret er tilgjengelig både i konvensjonell og økologisk kvalitet. Bærekraft er en del av vår identitet: Ved å spare volumet av vann i emballasje og transport, bidrar vi sammen med våre kunder aktivt til å minimere emballasjesøppel og transportutslipp. I vårt direkte kundesalg tilbyr vi flere blandinger, som f.eks. Latte Mixes eller havredrikke-pulver med smak. Priser og mengder på forespørsel...
... og lagring ved kontrollerte temperaturer: -25°C til +25°C Euro Livestock & Meat Group er orientert mot å tilfredsstille kundenes behov, ved å tilby alle markedsektorer kjøtt i henhold til de spesifikke kravene til hver markedsektor, inkludert skreddersydde kutt, spesielle forespørsel, atypiske bestillinger eller store volum, på regelmessig basis. Euro Livestock & Meat Group viser nylig spesiell oppmerksomhet mot Halal- og Kosher-kjøtt, som de kan tilby til muslimske samfunn i EU og Midtøsten.
Danmark, Hvidesande
... tiden å tenke på hvordan vi bidrar med bærekraftig atferd i våre daglige innkjøp på landets auksjoner og lokale fiskeriforeninger, samt hvordan vi gjør vår egen fiskeflåte så bærekraftig som mulig. Vi jobber med å pakke fisken direkte på våre båter, slik at fisken er enda ferskere enn fersk når den leveres til kunden. Vi leverer ferske råvarer med omtanke. Vi inspirerer våre kunder til så langt som...
Tyrkia, Izmir
... opprettholder et langsiktig partnerskap med våre kunder. Vårt eksportnettverk strekker seg allerede over mange land i Øst-Europa som: Bulgaria, Romania, Ungarn, Hellas... men vi planlegger å utvide vår suksess til markedet i Vest-Europa ved å øke vårt salgsområde til andre regioner eller land. For å utvide vårt utvalg av blomster og dermed kunne tilby kvalitetsprodukter til våre kunder.
Spania, Sabadell
I Sabadell og omkringliggende byer har du muligheten til å prøve sushi og andre spesialiteter på en fersk og sunn måte. Våre kombinasjoner er originale i forhold til andre, vi liker å overraske ved å tilby det beste for våre kunder, også for barn, intolerante og cøliakere.
Belgia, Betekom
Delvora-praliner blir laget med stor omsorg og fagkunnskap i vårt eget verksted. Deres raffinerte kvalitet er basert på bruken av de beste ingrediensene som belgisk sjokolade, fersk krem og smør. Deres ferskhet er optimal takket være strenge hygieniske forhold under produksjonen og ideell oppbevaring i et tørt miljø ved 15°C. Delvora-sortimentet er svært variert i smak, form og farge. Det...
... frukt den verdien den fortjener, og fortsetter sin stabile vekst ved å følge med på de nyeste systemene i den globale verden. I tillegg til fruktene vi høster fra våre egne hager, som er nøye forberedt for innhøsting, pakker vi også de mest smakfulle fruktene fra de beste produsentene, som epler, kirsebær, granatepler, tomater, appelsiner og fiken, og sender dem raskt i premium emballasje. Det er på...
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Storbritannia, Newport, Shropshire,
... fra resten, velkommen til vår verden! Dyrkere - Vi hever standarden for smak på tre kontinenter ved å utvikle nye fruktvarianter på våre egne gårder. Leverandører - Vi håndplukker vår likesinnede familie av dyrkere over hele verden for å skaffe den aller beste frukten hele året. Pakkere - Våre progressive pakkehaller, kaldlagre og arbeidsstyrke er klare til å tilpasse seg spesifikke...
Nederland, Bergschenhoek
Plantene fra Bromelia Botanica kommer direkte fra vårt planteskole hvor de blir dyrket med omhu. En plante som bestilles hos oss, blir først hentet fra planteskolen på avsendingsdagen. Dette sikrer at du mottar en fersk plante som du kan glede deg over så lenge som mulig. Og selvfølgelig, det er også viktig, ved å fjerne ekstra ledd, bidrar plantene våre til en mer bærekraftig verden. I over 30...
... og tørking. I prinsippet, i bevaringsmetoden som brukes, jo mindre de fysiske og kjemiske egenskapene til en råvare endres, jo nærmere vil de være den ferske tilstanden til det produktet som er oppnådd. Derfor blir produkter bevart ved frysing akseptert som matvarer som har egenskapene til den maten i fersk tilstand mest. HİSARK vil i takt med tendensene også gå inn i produksjon av frosne matvarer for å ta sin plass i innenlandske og utenlandske markeder med sine høykvalitetsprodukter som skal produseres.
Bulgaria, Varna
... meieriindustrien og alle andre direkte og indirekte relaterte industrier. Melkeprodukter har reservert sin plass ved bordet i hvert bulgarsk hjem. Knapt finnes det produkter som bulgarere er mer sensitive og ivrige etter enn bulgarsk yoghurt og fersk melk, hvitost i lake /Feta/, gulost /Kashkaval/. Alle disse produseres og markedsføres av EDC under selskapets registrerte varemerke LACTITA®. Selskapet er godt...
Tyrkia, Istanbul
... sektor ved utgangen av 2006. Alle anleggene til Kemal Balıkçılık opererer innenfor rammene av HACCP-planen. I tillegg har Kemal Balıkçılık bevist sin høye produktkvalitet ved å inneha godkjenning fra Den europeiske union. Innenfor de 8 anleggene som opererer under Kemal Balıkçılık-strukturen, behandles et bredt utvalg av sjø- og ferskvannsprodukter. Blant vårt brede produktsortiment er hovedproduktene: Fersk, Blåfinnet tunfisk levende, frosne, ferske froskelår, marinert ansjos, frosne sølvsmelt, frosne gjørsfileter, frosne toppskjellkjøtt.
Italia, Fermo
Vi er et ungt og moderne landbruksselskap. Vi dyrker og selger våre planter og urter, hvor vi lager produkter som fersk aloe juice, urtete og kosmetikk av alle slag, for velvære og hverdagsliv. Beliggende i Fermo i de vakre åsene i Marche-regionen, tilbyr vi salg og dyrking av aloe, medisinske og aromatiske urter. Håndlagde og naturlige produkter. Ved å velge oss, velger du et italiensk landbruksselskap og håndlagde produkter uten kjemiske konserveringsmidler, dyrket på en naturlig og bærekraftig måte.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play