Østerrike, Klagenfurt Am Wörthersee
Østerriksk produsent av automatiske skjære- og pakkesystemer for dagligvarehandelen, slakterier, økologiske markeder osv. Vi har utviklet nye skjæremaskiner som revolusjonerer skjæreprosessen ved ferskvaredisken og skaper merverdi - for dine markeder og dine kunder. I tillegg har vi utviklet den første komposterbare emballasjen for pølse, ost osv. vår BioSamPak®...
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en liten familiebedrift med over to tiår bak oss, som har stor dedikasjon til å ta vare på og pleie produktene våre, samt å tilby et fantastisk produkt til kundene våre. Produksjon og fremstilling av iberisk skinke. Pølser og iberiske skinker fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk pølse. Pølse fra Guijuelo. Ferskt kjøtt.
Frankrike, Plaisance
... Etter slakting ved slakteriene i Lacaune, blir svinekarcassene levert til Plaisance på mandager, tirsdager og torsdager. De blir delt opp, og de forskjellige delene brukes til produksjon. Når det gjelder oppskriftene, fra pølse til friton og skinke, er det en kompetanse bygget på femti års erfaring, basert på jakten på jevn smak gjennom hele året.
...I El Candil tilbyr vi: - EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE fra Sierras de Segura, Cazorla og Villas Maksimal Kvalitet, Maksimal Garanti - Stort utvalg av VINER: Riojas, Ribera, Rueda, Viner fra Madrid, Verdejos, Albariños, Cavas.. - IBERISK PØLSE fra Salamanca - HÅNDVERKSARTIKLER fra Sierra de Cazorla - HÅNDLAGDE SYLTETØY - ANCHOVIER fra Santoña - ASPISIERRA PRODUKTER Ren sjokolade (laget med olivenolje) Propolis Gele royal Honning I El Candil følger vi den europeiske forskriften for å selge påfyllbare olivenolje-flasker ÅPNINGSTIDER: MAN-FRE 10.30 - 14.30 // 17.45 - 20.45 LØRDAGER 11 - 14.45...
Estland, Tartu
Vi tilbyr deg fine håndlagde forstekte pizzaer og pizzabunner fra Estland siden 1992. Vi bruker kun de beste ingrediensene for å sikre at våre pizzaer alltid er av beste kvalitet. Vi har HACCP-sertifikat. Vi tilbyr pizzaer med 28 og 30 cm i diameter. Du kan også velge tynne eller tykke bunner. Vi bruker forskjellige toppings som skinke, kjøttdeig, pølse, kebab, salami, sopp, bacon, grønnsaker...
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
...sertifiseringer og kundetilfredshet. Ved å leke med luktene og smakene av krydder har vi skapt de berømte blandingene for baking (som har tradisjonelle smaker som potet og rosmarin, til de mer innovative som ingefær og gurkemeie, sitron og rosa pepper, curry og mange andre..), for kjøtt (fra steker til blandinger for hamburger og pølse) og ikke minst paneringer, for sprø og smakfulle produkter; gyldige både for...
Forhandling av ferskt og frosset kjøtt. Representant for DIVERSE selskaper fra EU, med det portugisiske markedet. Kjøtt av storfe, ungdyr, fjærfe, sau, geit og tradisjonell pølse. Kaffe, honning og vin. Selskap for matvarehandel. Representerer flere europeiske selskaper i det portugisiske og spanske markedet. Kjøtt av okse, tyr, fjærfe, geiter, lam og tradisjonelle portugisiske pølser og skinke...
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Slovakia, Michalovce
...grossister, handelsmenn. Råvarer brukt til produksjon av pølse, salami, kokt skinke, spekemat, pålegg, frankfurter, bacon. Biprodukter som innmat, bein til kjæledyrfôr, svineskinn og fiskehud, fiske skjell til kollagenproduksjon.
Spania, Torrent
...-pølse... gode autentiske smaker for dine måltider, aperitiffer, familiesammenkomster... Disse produktene er helt produsert i området. Fra utvelgelsen av haner og purker, oppdrett av grisene til den siste dagen med beite i dehesa, til salting, lagring i kjeller til den endelige modningen og også forberedelse og markedsføring, alt utføres på gården av oss. Alle våre produkter er garantert, sertifisert og tilpasset den europeiske lovgivningen om sporbarhet og merking.
Italia, Avigliana
... BLÅMUGGOSTER PÅ 3 KG MODNET I BLÅBÆRSYLTETØY OG ET STORT UTVALG AV OST OG PØLSE MED TRØFFEL, HÅNDVERKSALAMI SOM DU ALDRI VIL GLEMME ETTER Å HA SMAKT, UNIKE PRODUKTER SOM ER VÅR STYRKE, BUFALOCAMEMBERT OG GEITEOST, FERSKE OST MED EN UNIK SMAK OG ALLE ITALIENSKE DOP OST OG SKINKER, IKKE NØL MED Å KONTAKTE OSS FOR ALL INFORMASJON.
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har vært spesialisert siden 1923 på produksjon av typiske toskanske salami, spesielt fersk pølse, toskansk salami, toskansk finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta; selskapet viser sin evne til å tilpasse seg nye markeder ved å markedsføre ulike typer salami i forskjellige formater for å imøtekomme alle nåværende og fremtidige krav fra aktørene i dagligvarehandelen...
Storbritannia, Chichester
...O'Hagan's Ltd spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets pølser og burgere for puber, restauranter og cateringfirmaer. O'Hagan's har vært pionerer innen den store britiske pølse-revivalen på 1980-tallet og tilbyr for tiden over 150 varianter av ferske, håndlagde pølser og burgere uten kunstige tilsetningsstoffer! Utvalget inkluderer fersklagde: - britiske burgere - tradisjonelle svinepølser...
Handel med fjærfe, egg, grill- og bekvemmelighetsprodukter, fjærfepølse, tørket pølse, patéer, pasta, vilt og lam.
Spesialist på delikatesser og gourmetmat i Köln. Fisk, sjømat, kjøtt, pasta, ost, pølse, skinke, olje, krydder, vin, champagne og brennevin.
Tyskland, Königsbach-Stein
Slakteri Michael Fuchs egen slakting, fersk pølse uten gluten og laktose, cateringtjeneste, dagsretter...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Tyskland, Frankenau
Produksjon og distribusjon av fersk ost, myk ost og halvfast ost, samt geitemat, pølse og skinke.
Tyskland, Nürnberg
italiensk mat + viner, frossen fisk + grønnsaker, ost, pølse og kjøtt, hermetikk, pizzakartonger, meny- og salatskåler, servietter, detaljhandel og engros for gastronomi...
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Polen, Leszno
... ben. Vi anbefaler også vårt fjærfe, som vi selger hele eller i porsjoner som kvartaler, slakt, rygg, bryst, ben, vinger, skinn og mekanisk avbeinet kjøtt. Du er også velkommen til å kjøpe våre ferdiglagde storfekjøttprodukter. Vi har forberedt aromatiske og smakfulle pålegg og røkt kjøtt, inkludert kabanos-pølse, frankfurter, wienerpølser og pølser. Våre kunder kan også kjøpe vakuumpakket kjøtt, frossen mat og pålegg, som vom, blodpudding eller sylte.
Tyskland, Sprockhövel
Vi produserer OPP-kutt for kjøtt-, pølse- og bakeribehov. OPP blomster- og gavefilm tilgjengelig som kuttede og rullevarer, samt trykt film. Handel med steakpapir.
Spania, Palma De Mallorca . Mallorca
... FORNYELSE AV LUFT, KJØLESYSTEMER, MODULKAMMER, KJØLEROM, KJØLEANLEGG, TØRKEKAMMER FOR PØLSE, LASTEBRUER, INDUSTRIELLE KJØKKEN, SERVERINGSUTSTYR, OG GENERELT ALLE INSTALLASJONER RELATERT TIL SERVERING, MAT OG TJENESTER SAMT DERES SENERE VEDLIKEHOLD.
Tyskland, Sulzberg
...Produsent av PA/PE-; PE/PA/PE- og PP komposittfilmer; Sortiment: PA/PE poser; overlag og underlag; EVOH høybarrikadefilmer og multilagsfilmer. I tillegg kan vi utstyre filmene våre som følger: Peel; antifog; antistatisk; hot-tack; EVA; fargede filmer; medisinske filmer; trykkbare filmer. Produsent av PA/PE komposittfilmer; Matvarer som ost; kjøtt; pølse; fisk; grønnsaker blir pakket med filmene...
Sucuk, salam, pølse, skinke og kjøttboller er uunnværlige smaker fra det tyrkiske kjøkken og våre frokoster, og produseres i dag i Çolakoğlus moderne anlegg med perfekt hygiene og kvalitetsgaranti, uten berøring. Med 55 års erfaring har Çolakoğlu spesialisert seg og er et trygt valg med sine kjøttprodukter som når bordene. Çolakoğlu Kjøttprodukter ble grunnlagt i 1953 av Seyit Sedat Orcan ved...
Italia, Pieve Tesino
Håndverksmessig produksjon av røkt pølse, inkludert den uforlignelige speck fra Tesino.
Italia, Irgoli
Siden 1965 en stor lidenskap for kvalitet I over 40 år har Salumificio Murru i Irgoli kombinert tradisjonelt sardisk håndverk innen pølsemakeri med moderne produksjonsprinsipper som grunnleggeren Antioco Murru lærte i Tyskland. Vi er stolte av å kunne tilby Murrus prisbelønte pølse- og skinkespesialiteter fra Sardinia i et bredt utvalg av Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo til Pancetta. Nyhet: Porchetta Murru - Sardinsk spanskinn!
Frankrike, Barbentane
Vi har vært produsent av håndverkskjøtt i 7 generasjoner. Vår kjøttproduksjon lages håndverksmessig hver uke for å sikre ferskheten av produktene våre. Uten konserveringsmidler eller fargestoffer, vil dette gi deg smakene fra vår region. Tørrkjøtt: okse-pølse, rullet bryst.....osv. Kokt kjøtt: hodeost, andouillettes, caillettes, osv. Våre grillretter: andouillettes, pølse (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Italia, Portomaggiore
SVINEKJØTTBEHANDLING - PØLSE TIL SAUS - RULLET BACON...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play