Spania, León
... fra León er det største kvalitetsmerket til Hompanera, og selvfølgelig henger ikke chorizo León ekstra etter, med sin smak som tar deg tilbake til de hjemmelagde slaktingene fra gamle dager. I fabrikken vår produserer vi pølse daglig, derfor er noen av produktene våre sesongbaserte for å la klimaet gjøre sin jobb. Vi bruker kjølerom og fuktighetskontroller som ikke akselererer...
Frankrike, Castelnaudary
... couscous. Slik blir også du en del av festen. "Gigot Bitume" er en rett som tilberedes på byggeplasser. Vanligvis under måltidet som samler alle faggruppene og markerer slutten på arbeidet, viderefører "La Table à Dudule" denne tradisjonen fra asfaltleggerne tidlig på 1900-tallet. Samle gjestene dine der smak, vennlighet, skikk og show forenes rundt bordene dine! Denne eldgamle tilberedningsmetoden passer godt med mange andre retter som Lyon-pølse, lammelår,... Den svarer til...
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Belgia, Dessel
...Eventservice Catering til ditt fest eller arrangement. Vi sørger for catering fra matmuligheter til drikkealternativer! Catering: Fritert mat, pølse, grill, smultringer, barnefest, iskrem & desserter, Liège-vafler, drikkevarer, mottakelser. Utleie: Tapeiland, serveringsutstyr, utleie av cateringvogner, nostalgisk tivoli.
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Eupen
Van Hees presenterer et bredt utvalg av produkter innen krydder og tilsetningsstoffer; konserveringsmidler, emulgatorer, fargestoffer, rødgjørere, smakforsterkere, krydder, aromaer, blandinger for ferskt kjøtt, blandinger for kebab, blandinger for kutting, blandinger for saltlake, blandinger for tørket pølse, blandinger for tørket skinke, blandinger for pølsemakeri, blandinger for kokt kjøttproduksjon...
Tyskland, Silberstedt
Zwiebelmelt ble til for 35 år siden på det hjemlige kjøkkenet. En tom husholdningskasse og eksperimenteringsglede var hans fødselshjelpere. En større gryte og en større øse måtte anskaffes, for venner, bekjente og de første helsekostbutikkene i området oppdaget den vegetariske Zwiebelmelt som et deilig alternativ til pølse og ost. Mer enn 80 ansatte sørger i dag for omtrent 100 varianter av pålegg, sennepsspesialiteter, tomatsaus, fruktpålegg og fruktgeleer. 35 års erfaring i produksjon av vegetarisk delikatesse fra 100% økologisk dyrking. Det gir oss glede, og vi er stolte av det.
Seydelmann er en verdensledende produsent av maskiner for næringsmiddelbearbeiding. Selskapet tilbyr sine kunder alt fra utvikling, produksjon til distribusjon av høykvalitets og kraftige maskiner. Primært brukt til produksjon av pølse- og kjøttprodukter, har Seydelmann-maskiner også vist seg å være pålitelige hos produsenter av ost-, grønnsaks-, fisk- og legemiddelprodukter, samt i godteri...
Belgia, Rijkevorsel
Frans Bevers Catering er et ledende selskap innen publikumsservering i Benelux. Vi har erfaringen, utstyret og organisasjonen til å levere catering til de største arrangementene uten problemer. Vårt utvalg av mat og drikke er svært variert. Frans Bevers kjenner sine klassikere som pommes frites, hamburger, pølse, bratwurst og pizza. Men i tillegg har vi mange andre delikatesser i vårt tilbud som...
Tyskland, Stuttgart
... økologiske krydder. I vår egen blandingsanlegg skaper vi kontinuerlig nye krydderblandinger for våre kunder til grilling, baking, fisk, kylling, kjøtt, pølse og mye mer. Disse kryddertypene blir deretter blandet i vårt lager av våre krydderfagfolk etter instruksjoner fra "krydderdesigneren". Vi er blant de få kryddergrossistene som først lager sine krydderblandinger ferskt etter mottak av...
Productos Sierra de Cazorla er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av naturlig mat og økologisk kosmetikk fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyr sunne og naturlige produkter som: - Extra jomfruolivenolje med opprinnelsesbetegnelse - Økologiske produkter - Røkt kjøtt - Modnet pølse, iberiske og viltprodukter - Håndlagde skinker - Marinerte oliven - Kjøttpaté...
Tyskland, Überherrn
Behandling og produksjon av balanserte krydderblandinger laget av edle krydder av høyeste kvalitet fra de beste områdene i hele verden. Enten det er de fineste råkrydder, harmonisk sammensatte blandinger for tradisjonelle pølse- og kjøttprodukter som leverpostei, ølskinke, salami eller råskinke, eller egne kreasjoner for aromatisk produksjon av andre matvarer - med våre produkter og kvalifiserte medarbeidere tilbyr vi deg den nødvendige teknologiske kompetansen og de ønskede vellykkede løsningene.
Tyrkia, Selçuklu/konya
...-100-150-200-250-300 kilogram, men kan i tilfelle av produkter som smør og pølse nå opp til 450-500 kilogram på grunn av volumforskjeller. I vår gruppe for kverner har vi 3 forskjellige modeller, med kapasitet som kan variere fra 250 til 1500 kilogram avhengig av tykkelsen på silen som brukes. Vi tilbyr mange forskjellige modeller tilpasset bruksområdet, inkludert manuelle, semi-automatiske, fullt...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
REICH er Tysklands eldste navn innen markedet for røykeprosessanlegg. Som en mellomstor bedrift med base i Urbach nær Stuttgart, har man en over 125 år gammel familietradisjon. Røykesystemene fra den schwabiske anleggsbyggeren REICH har i flere tiår vært kjent for konstant høy bearbeidingskvalitet, beste produksjonsresultater og enkel håndtering. Uansett om du ønsker å foredle fisk, kjøtt, pølse...
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
...T&K Sp. z o.o. har vært på det polske markedet i femten år, og samarbeider med en av de største nederlandske leverandørene av kjøttprodukter, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., som i dag tilhører VION Food Group. Vår virksomhet fokuserer på detaljhandel av produkter som er avgjørende for produksjon av pølse og skinke. Produktsortimentet består hovedsakelig av naturlige tarmer...
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
... pålitelig og fordelaktig under økende konkurranseforhold. Du kan oppnå mer fortjeneste ved å inngå en løsningspartnerskap med oss for produktene du ønsker å importere. Og du kan sikre trygg handel! #mat #oliven #olivenolje #ost #appelsin #drikke #drikker #energidrikk #kikerter #bønner #belgfrukter #pølse #sukker #hvete #frukt #grønnsak #drikkevarer #møbler #fisk #import #eksport #fisk #mat #olivenolje #oliven #belgfrukter #grønnsaker #møbler #kylling #handel...
Selskapet Les salaisons du Pont d’Amour er spesialisert i oster og spekemat. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: Ardennes-skinke, Ardennes-nøtter, pølse, Ardennes-hals, Ardennes-piper, Ardennes-pølse, bacon, skinke med bein, leverpostei, bacon, skinkefot, blodpølse, cervelas, Paris-pølse, skinkepølse, kjøttkake, kjøttboller, fylt bryst,…...
Nederland, Steenwijk
De Weerd Krydder. Å skille seg ut i smak. Det er essensen som De Weerd Krydder AS utvikler og produserer blandinger med. Vi er spesialister på smak og leverer råvarer og innoverer smaker. Vår styrke ligger i evnen til å skape den smaken som våre kunder har i tankene. Opprinnelig har De Weerd Krydder en sterk posisjon i kjøttsektoren. Våre høykvalitets kjøtt- og pølse-krydder finner veien til både...
Nederland, Eindhoven
... flere personer samtidig. Det kan hende du har et festarrangement hvor du ønsker noen deilige snacks å servere til gjestene dine... ikke vær redd: det kan vi også ordne for deg! Fra enkle snacks, som ost og pølse, til luksuriøse snacks! Du kan se eksempler på vår Facebook-side. I tillegg kan du leie ulike artikler eller restaurantutstyr fra oss, for eksempel ståbord, buffébord, stoler, chafing-dishes, servise, glass osv.
Tyskland, Grüna
MTG Krydder er produsent av pølse-krydder for hobbykokker og profesjonelle. Vi tilbyr også et rikt utvalg av naturlige tarmer, rå krydder, urter, medisinurter og hjelpestoffer for pølseproduksjon.
Spania, Arenas De San Juan
... av modnet Manchego-ost med opprinnelsesbetegnelse, kombinert med produkter av utmerket kvalitet som valnøtter, rosmarin eller iberisk pølse, som resulterer i et spektakulært produkt som eksploderer i munnen og har en kornete tekstur med en kremet finish. Distribusjonen av Texturas de Queso skjer på nasjonalt nivå under MR Gourmet, som i alle tilfeller tilhører Quesos Moreno Reino, S.L.
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger for å forbedre fargehold og sammenheng i kokt skinke, optimalisering av holdbarhet og utseende i pølse, stabilisering og smaksforbedring av tørket pølse, lengre friskhet for salater, sauser, ferdigretter og fisk. Utpreget kundeservice, skreddersydde løsninger, solid kompetanse, pålitelighet, kreativitet, fleksibilitet, hurtighet og mye mer kjennetegner REINERT GRUPPE. I over...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play