Tyskland, Bremerhaven
I dag fortsetter tradisjonen under navnet Stelter med å tilby ferske og kvalitetsmessig fremragende kjøtt- og pølseprodukter fra egen produksjon.
Andre produkter
Festtjeneste
Festtjeneste
Portefølje (1)
Italia, Citta' Di Castello
Ferskt kjøtt og pålegg...
Tyskland, Haigerloch
Produksjon: Kjøtt- og pølseretter, hermetikk, bekvemmelighetsprodukter, ferdigretter, frosne produkter, økologiske produkter, hot action food. Tjenester: Kontraktpakking, kontraktslakt, cateringservice.
Italia, Montecchio
Kjøtt - Kjøttpålegg - Gastronomi Direkte Salg...
Tyskland, Herzogenrath
Daglig levering av fersk frukt, grønnsaker og kjøtt til restauranter, storkjøkken, kiosker, kantiner og mer.
Import, eksport og handel med matvarer av alle slag, spesielt salg av brasilianske matvarer som kjøtt, frukt, delikatesser, vin og brennevin, med direkte levering pluss transport.
Italia, Viterbo
BEHANDLING OG HANDEL MED FERSKT OG FROSSENT KJØTT 
EGEN PRODUKSJON AV SKINKER, COPPA, BACON OG PØLSER (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Salami Crudi spesialitet med: trøffel, Barolo, valnøtter - Salami laget av hjort og villsvin, Salsiccia, skinker, Zamponi, ferskt kjøtt fra CON.SA.TI.
Kvalitets spekemat og utvalgt kjøtt.
Engros og detaljhandel av kjøtt og pølser Produksjon av typiske Ferrara-pølser...
Italia, Monsummano Terme
Kjøtt- og pølsebehandlingsartikler...
Zeeuws-Vlaams kjøttgård er en bedrift som fokuserer på frittgående kjøtt i områdene rundt Zeeuwsvlaanderen. Vårt mål er å kjøpe ærlig, velsmakende og godt kjøtt direkte fra bonden til en rettferdig pris og selge det direkte til kunden. På denne måten er det ingen mellomledd, og måltidet ditt kommer rett fra bonden!
Frankrike, Rungis
Selskapet di spé ré ligger i Rungis. Vi tilbyr regionale delikatesser som foie gras, ferske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har alltid vært opptatt av å oppdage de beste produktene fra våre franske og utenlandske provinser. Selskapet, som er engrosleverandør av delikatesser, ble etablert i 1975 og har vært til stede på MIN i Rungis siden 1978. Spesialitetene er hovedsakelig regionale delikatesser, foie gras, laks Label Rouge, ferske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Produksjon av regionale og utenlandske spesialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Høy kjøttkvalitet er en selvfølge for oss. GEZER kjøttfabrikk har det mest moderne utstyret i en europeisk standardisert og sertifisert kjøttfabrikk i Tyskland.
Tyskland, Berlin
Polske havrefôrede gjess, ferske og fryste.
Italia, Genova
Fisk- og matkonserver...
Egen slakting og produksjon av tradisjonelle venetianske pølser...
Pancarré og spesialbrød for catering, barer, restauranter, hoteller og samfunn. Panini, grissini, toast, panbrioche.
...Nordglace – siden 1985, i Trentino, kvalifisert grossist for distribusjon av følgende linjer: Algida-merke iskremer, enkeltporsjoner og Carte D'Or kremet is, croissanter...
Italia, Arcore
DE EKSKLUSIVE PRODUKTENE FRA ITALIENSKE SLAGTERIER FINNER DU HOS VÅR BEDRIFT FORNITURER TIL ENGROSS OG DETALJ AV DE BESTE SALUMI DOC OG IGP DISTRIBUSJON OG FRAKT I HELE ITALIA IMPORT EXPORT AV DRIKKER FRA DE BESTE MERKENE COCA COLA, RED BULL, MONSTER, FANTA, SPRITE, HEINEKEN, MORETTI, CERES OG MANGE ANDRE PRODUKTER PROFESJONALITET TIL DIN TJENESTE...
Belgia, Aartselaar
Spania, O Porriño-Pontevedra
Spania, Irun
... León. Naturlige håndverkskjøttprodukter, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler, pølser laget i tråd med de gamle tradisjonene fra Leóns fjell. (Spania) Commercial PpLu er et ungt og dynamisk selskap dedikert til eksport, distribusjon og salg av håndverkskjøtt fra fjellene i León. Naturlige kjøttprodukter, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Faktisk, kjøttprodukter som respekterer de ancestrale tradisjonene fra fjellene i León. (Spania) www.menudochorizo.com...
Italia, Zola Predosa
Hovedprodusent av italiensk mortadella med IGP-sertifisering. Eksklusiv produksjon av kvalitetsmortadella laget etter oppskriften fra den bolognesiske tradisjonen - Sertifiseringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenfri mortadella. Merker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.
Belgia, Manage
Belgia, Lovendegem

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play