Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Belgia, Ranst
Bleijenberg er en av de største leverandørene av ferske varer til delikatesseforretninger, slaktere, supermarkeder, bakerier og storkjøkken i Antwerpen-regionen, og leverer over hele landet med egen kjøletransport. Med et omfattende sortiment på mer enn 4000 ferske artikler, egen import av spesialiteter fra Italia, Tyskland, Spania og Frankrike, kan vi levere det riktige produktet til den stadig mer krevende forbrukeren.
Luxembourg, Bascharage
Gjennom tiårene har Salaisons Marco Meyer holdt seg tro mot håndverksmessige og tradisjonelle metoder for produksjon og røyking. I dag er selskapet blant de største produsentene av skinke i landet. I tillegg til skinkene produserer og selger Salaisons Marco Meyer også et bredt utvalg av tradisjonelle slakteriprodukter. Salaisons Marco Meyer tilbyr også catering-tjenester: ditt firmaarrangement, din familiefest, din grillfest eller enhver annen anledning blir en suksess på forhånd, enten anledningen er liten eller stor.
Italia, Campo Calabro
... salami. Takket være tradisjonelle oppdrettsteknikker som fremmer dyrets helse og bærekraftig vekst, samt en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer, forblir kjøttet fra den calabresiske svarte svinen svært næringsrikt og mørt. Kjøttet fra den svarte svinen i Calabria anbefales faktisk for å berike og supplere det daglige kostholdet, da det takket være tilstedeværelsen av Omega 3, har en...
Vleeswaren Paul Peeters og sønner tilbyr detaljhandlere (slaktere, cateringfirmaer, ...) et bredt og utvalgt sortiment av kjøttvarer og produkter. Våre produkter: delikate kjøttvarer, fine salater, ferdigretter, sauser, aperitiffer, ... Hovedaktiviteten er og forblir imidlertid spesialisert produksjon av salami. Produktene, og spesielt salamiene fra Vleeswaren Peeters, er et uunnværlig tilskudd til ditt sortiment!
Belgia, Oudenaarde
Mer enn bare fantastisk skinke! Bens Retail er den siste leddet i den familieeide agro-gruppen Vanden Avenne, og fullfører en vertikal integrasjon innen svinehold. Under merket Welda og som leverandør av private label er vi spesialister på skinke og spekemat. Oppdag vårt omfattende sortiment med klare løsninger for alle markedsegmenter (detaljhandel, tradisjonelle slaktere, foodservice og industri).
Luxembourg, Rambrouch
... matvarebransjen. En avansert logistikk i nært samarbeid med våre leverandører, et fullt kjølt og klimatisert lager, samt vår egen flåte av kjølebiler, sikrer at kjølekjeden aldri blir brutt og at HACCP-prinsippene overholdes i alle lagrings- og distribusjonstrinn.
Belgia, Desteldonk
Vlevy (Ysebaert Kjøttvarer) er produsent av kjøttprodukter for engros og ferdigmatprodusenter (Pizza toppings…).
Belgia, Temse
... videre på med tanke på et langvarig samarbeid med våre kunder. Gjennom kontinuerlig produktutvikling og innovasjon, støttet av et integrert kvalitetssystem, ønsker vi å tilby våre kunder et (h)ærlig og konkurransedyktig kvalitetsprodukt. Dette resulterer på den ene siden i et omfattende sortiment, og på den andre siden i ulike unike produkter. Vi tilbyr produktene våre både innen grossistkanalen og i detaljhandelen.
Belgia, Herstal
Hos Joiris Distribution er vi spesialister innen distribusjon av matvarer: spekemat, pølser, cateringprodukter, salater, krydder, sauser, oster, hermetikk, drikkevarer og mer. Vår bedrift henvender seg til profesjonelle (slaktere, cateringfirmaer, F2, osv...). Vi har bygget vårt rykte på en streng utvelgelse av produkter og tjenestene vi tilbyr våre kunder. Et stort lager av produkter finnes i vårt lager for å kunne imøtekomme forespørslene raskt. Utstyrt med kjølebiler og varebiler, leverer vi bestillingene dine så raskt som mulig, samtidig som vi strengt overholder hygienestandardene.
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Belgia, Wommelgem
...Uansett hvilket produkt du velger, skiller hvert Schots-produkt seg ut med sin gode smak, kreative dekorasjon og den høyeste kvaliteten som kun ekte håndverksprodukter kan ha. Våre patéer, og spesielt de spesielle temapatéene, er ekte kunstverk, for her kommer det sanne mesterskapet til syne. Det arbeides med generelle temaer: Jul, Påske, Vår, Vinter, Valentinsdag, Karneval, ... men det lages også patéer eksklusivt for noen viktige kunder.
Kroatia, Petrinja
... tradisjon og banebrytende teknologi. I fremtiden ser vi Gavrilović som en av de viktigste drivkreftene i den regionale økonomien, en ubestridelig global leder og promoter av tradisjonelle regionale kjøttspesialiteter. Lidenskapen for å skape kjøttspesialiteter er den primære grunnen til vår eksistens, en lidenskap så dyp at den har blitt en tradisjon som har eksistert i over 300 år. Vår misjon er å skape en distinkt smak og å sørge for at våre forbrukere nyter de unike gledene av Gavrilović.
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
... feltkjøkken, og sommerleirer. Vårt selskap opererer vanligvis i Øst-Europa, da det ikke finnes reelle matplattformer, og vi tilbyr våre tjenester for enhver anledning. Våre kunder er fornøyde både med kvaliteten og prisen. Resultatet er et selskap som opererer med seriøsitet og profesjonalitet, og som garanterer pålitelighet for alle sine produkter og tjenester.
Produsent av pølser og salami.
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Tyskland, Versmold
Produksjon av fine pølser og kjøttprodukter.
Belgia, Poederlee
...Dela som totalleverandør for kjøttvarer, ost og ferske spesialiteter. Dela og deres ansatte står for en personlig tilnærming, og deres service er uten tvil en merverdi: fra nøyaktig varebehandling til profesjonell salgsstøtte, rådgivning, smaksprøver og mer. Takket være den opparbeidede ekspertisen til teamet sitt, kan kunden hos Dela få et "nøkkelferdig" konsept.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Belgia, Gent
... romtemperatur. På grunn av den lange holdbarheten og den praktiske (individuelle) emballasjen er produktene ideelle for salg gjennom ulike kanaler: stor distribusjon, grossist, butikker, bensinstasjoner, cash & carry, automater, osv. Breughel har også flere produkter som er mer egnet for kjøleskapet: (Knack) So-Si Frankfurtere, tørre pølser i multipack og Apero mini-gårdpølser. Produksjon i henhold til kundens spesifikasjoner og private label er diskutabelt. Breughel garanterer ekstra kvalitet og utmerket, fleksibel service!
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Belgia, Bruxelles
Ardenia SA er spesialisert på belgisk håndverkskjøtt. Hos oss finner du alle typer hvite og svarte pølser, inkludert pølser med nøtter, aprikoser, rosiner, sopp, kål og trøfler. Vår charcuterie er laget på en håndverksmessig måte og med den beste omsorg, samtidig som vi tar hensyn til de strengeste kvalitetsstandardene. Ardenia er din garanti for service og kvalitet innen spesialiteten belgisk håndverkskjøtt (pølser, presset hode, Breughel presset hode, kalvehode, kip kap, Ardennerpaté,… )...
Belgia, Ingelmunster
Dobbels er en produsent av fine kjøttprodukter. De tilbyr: Marinerte kjøttprodukter, Bacon, Skinke, Diverse (Kjøttpudding, Galantiner, Smør), Storfe, Pølser, Paier.
Tyskland, Leverkusen
Produksjon av høykvalitets kjøtt- og pølseprodukter. Privat og bedrifts catering. Salg av kjøtt- og pølseprodukter og delikatesser, daglig skiftende lunsjmeny, ferske salater, gavekurver.
Engros med kjøtt, vilt, fjærfe, fisk, sjømat, frukt og grønnsaker, samt delikatesser for hotell- og restaurantbransjen, storkjøkken og kantiner.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play