Belgia, Izier
Oppdag de ekte naturlige spekematene fra Durbuy: Vi har et bredt utvalg av spekemat og håndverksprodukter, alle laget på GAMMELDAGS vis. Gjenopplev den autentiske smaken! Alle våre spekemat er laget for hånd. Hos oss er det ingen industriell salting, men gammeldags metode. Røyking skjer også på tradisjonelt vis, ved bruk av eikespon. Cobourg: Hjertet av skinken, manuelt tørkesaltet, røkt eller...
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Belgia, Wetteren
Vår misjon: å heve smaksmønsteret til sluttbrukeren ved å tilby kvalitetsrik utenlandsk spekemat og antipasti-produkter. GTI søker alltid etter produkter med merverdi. I nært samarbeid med ulike produsenter investeres det kontinuerlig i utviklingen av nye og optimaliseringen av eksisterende spekematprodukter. Fra tysk Schwarzwaldskinke, over toskanske ovnsbakte produkter eller franske fjærkre...
Belgia, Wemmel
Spaasfoods har i mange år fokusert på å levere kvalitetsrik spekemat og ferdigretter til sentraler for storhandel og grossister. Spaasfoods velger bevisst partnere eller produsenter som deler den samme lidenskapen for gastronomi. Vi velger partnere som står for enestående kvalitet, smakfulle produkter og konkurransedyktige priser. Våre partnere oppfyller selvfølgelig også de høyeste standardene...
Frankrike, Saint-Sauves-D'auvergne
Nisjet i den lille landsbyen Saint Sauves mellom Bourboule og Sancy-massivet (kjent for sine skibakker), ønsker hotellet restaurant de la poste deg velkommen til et opphold med familien eller som par i hjertet av Puy de Dôme. Et hotell uten unødvendig ståk med utmerket pris-til-kvalitet-forhold. Når det gjelder mat, står den auvergnatiske gastronomien på menyen (truffade, kalvehode, kalvebrissel, spekemat, ... og laget med ferske råvarer). Etablissementet er tilknyttet Logis og har 2 kokker og 2 peiser.
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Spania, Alzira
Gourmetbutikk med økologiske og håndlagde produkter av høy kvalitet, behandlet med mye omtanke. Produkter som vin, håndverksøl, brennevin, te og infusjoner, syltetøy, oljer, sjokolade, tekanner, spekemat fra Extremadura, nøtter, hermetikk, belgfrukter, osv. Med vårt utvalg av produkter tilpasser vi gavekurver etter kundenes ønsker for enhver spesiell anledning. I tillegg lager vi detaljer til kommunjoner, dåp, bryllup, osv.
Belgia, Lendelede
Volys Star utvikler, bearbeider og selger kylling og kalkunprodukter over hele verden, i form av spekemat, kulinariske og panerte produkter. Dette er tilgjengelig både som kjølt og frossen for detaljhandel, engros, servering og industri.
Belgia, Marcinelle
Etablert i over 50 år i Charleroi-regionen, er vårt selskap engrosleverandør av spekemat, oster, kjøtt og frosne varer, rettet mot alle typer matvirksomheter. Som distributører av de største merkene og håndverksprodukter, kan vi betjene deg i vår CASH and CARRY eller HJEMME hos deg i hele den fransktalende delen av landet, inkludert Brussel.
Nederland, Arnhem
... fulle av delikatesser som du allerede vil spise med øynene. La styling være opp til Andrea. Vi sørger for (spesielt) økologiske ferske produkter, håndverksoster, spekemat og deilige delikatesser, fra søtt til salt. Kan bestilles fra 10 personer. (BEDRIFTS)LUNSJ 'Høyt' besøk eller vil du virkelig slå på stortromma til lunsj? Da vil du ikke ha klissete baguetter med svett ost. Vi leverer deilige lunsjer til arbeidsplassen din. Med det gjør du inntrykk på kollegene eller gjestene dine. Har du lyst til å avslutte med noe søtt? Da leverer vi en kake også!
Frankrike, Bastia
Engrosmat for matprofesjonelle, profesjonelle boul-pat, profesjonelle samfunn. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter tilbys: Korsikanske produkter, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frosne matvarer, is, spekemat, ost, yoghurt med smaker fra hele verden, hermetikk, stivelse, grønnsaker, fisk, desserter, supper, tomatsaus, smør, fruktpuré, ferdigretter og mye mer.
Belgia, Casteau
... uovertruffen friskhet; våre kjøttprodukter er utvalgt etter kvalitetskriterier. I tillegg er alle våre spekemat tørket på gammeldags vis, noe som betyr at vi bruker en langsom modningsprosess som garanterer den unike smaken og duften av produktene våre. Vår spekemat er svært variert: forskjellige typer salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og dette for alle smaker, originale eller ikke!
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Spania, Cassà De La Selva
... produksjon og bearbeiding av kjøttprodukter, spekemat, pølser, kutting av mat, fisk, bakeri og emballering. Vi har mye erfaring i markedet for kjøttmaskiner, og kan tilby profesjonell service for alle typer maskiner fra ulike merker og modeller. Vår erfaring og kunder over hele verden taler for oss.
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Frankrike, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise innen agro-matemballasje. Med et variert tilbud, fra emballasje til pakkemaskiner, og et bredt spekter av produkter (over 500 referanser), gir UNIVERSAL en tilpasset løsning for hver type emballasje: kjøtt, fjærfe, spekemat, frukt og grønnsaker. Produkter: Ringer for innbinding av fjærfe, Skåler til hjerne, Sokker, dekke og hampe til skinke...
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Ath
...økologiske rengjøringsprodukter (for hjemmet, bilen eller kroppen), meieriprodukter, oster, kjøtt, fjærfe, spekemat, økologiske frø (blomster, grønnsaker, urter), frosne varer (iskrem, fisk og grønnsaker) og cateringservice.
Spania, Vilalba
Vi er en familiebedrift som ligger i hjertet av Vilalba (Galicia) og vi spesialiserer oss på salg av kjøttprodukter, oster, spekemat... Vårt hovedmål er å jobbe hver dag for å bli mer konkurransedyktige i møte med kravene fra dagens marked, uten å miste den håndverksmessige karakteren til produktene våre. Spesielle priser for hotell- og grossistmarkedet.
Food Arena er en skapelse av Giovanni Arena, kalabreser til beinet. Den som er født i denne regionen vet godt at mat er en del av innbyggernes væremåte. I tillegg leverer de til mange detaljister i Calabria, men først og fremst utenfor regionen med smakfulle og ekte spekemat og oster. De tilbyr også vin og olje fra de kalabresiske områdene. Oljen, med sin fruktige smak og betydelige tetthet...
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
Belgia, Baileux
I hjertet av Chimacienne-regionen finner du selskapet Chimay Tradition. Oppdag våre lokale spekemat som er laget på en håndverksmessig måte. Utvalget består av: pølser, pasta og kokt skinke, samt fjærfeprodukter. Alle kjøttprodukter er laget for hånd med respekt for råvarene og tradisjonen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, av høy kvalitet og med en rik og unik smak.
Frankrike, MOUSSEY
TSA INOX er den franske lederen innen design, produksjon og salg av produkter og utstyr i rustfritt stål. I over 30 år har TSA jobbet med tråd, rør, profiler, metallnett i rustfritt stål, belagt stål og myke plastmaterialer. TSA er en uunnværlig aktør innen sektorer som næringsmiddelindustrien (gitter, kurver, stativer, transportvogner for osteproduksjon, bakeri, kjøtt, fisk, spekemat), hygiene...
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Belgia, Rochefort
Siden 1976 har dette selskapet hatt eksklusiv distribusjon av EVLIER-produkter for kjøttbransjen, pølsemakeri, spekemat og horeca. For å imøtekomme kundenes forventninger har vårt selskap ikke bare solgt krydder, men også tilbudt et utvalg av andre produkter som har vokst kontinuerlig gjennom årene: Krydder, blandinger, tilpassede blandinger, bindemidler og tilsetningsstoffer, brødsmuler...
Spania, Caldes De Montbui
Vi lager høykvalitets spekemat. Våre produkter er anerkjent av de beste spanske kokkene. Vårt flaggskipprodukt er longaniza (som ligner på italiensk salami eller salchichón), men med en mild og ikke sur bouquet. Vi har lansert et nytt produkt, kalkunlonganiza, som er det eneste 100% kalkunproduktet på markedet. Fuet og chorizo har stor aksept i alle de beste gourmetbutikkene i Europa. Vi var pionerer innen salte longaniza-godteri, samt longaniza med nøtter.
Frankrike, Voulx
...POLYCOUPE er et selskap som i 3 generasjoner har produsert og levert kutteutstyr og forsyninger til industriene innen spekemat, slakteri og pølsemakeri, catering, fiskehandlere, osteprodusenter og småkakefabrikker. Vi lager våre kniver i rustfritt stål "BECUT", kjent for å være det beste stålet for kutterkniver. Veldig nøye herdet for en perfekt balanse mellom hardhet og elastisitet, blir vår...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play