Portugal, Belas
Beirã er et selskap som har som mål å representere, promotere og selge produkter fra små produsenter i Beira Baixa-regionen, som olivenolje, oster, spekemat, syltetøy og viner. Disse produktene har mye historie og tradisjon, og de håndverksmessige ferdighetene som ligger bak dem fortjener en fremtredende plass i både nasjonale og internasjonale markeder. Beirã har derfor som mål å bringe disse fremragende produktene til ulike steder i verden, og støtte håndverksproduksjonen for verdien de representerer og som skiller dem ut: deres unike og fremragende kvalitet!
Hellas, KALAMATA
Tradisjonelle landsbypølser og spekemat. Over 70 års tradisjon, tre generasjoner pølsemakere. Pølse med appelsin, med soltørket tomat, med purre, kylling, storfekjøtt, kokt, speket. 80% - 85% ferskt kjøtt av svin, storfe eller kylling, urter, krydder, krydderurter. Kvalitet, tradisjon, sterk smak, aroma. Alle våre produkter inneholder ferskt kjøtt og 100% rene ingredienser.
Portugal, Vila Nova De Poiares
...A FRESBEIRA - Indústria de Carnes, Lda, er dedikert til slakting, bearbeiding, nedskjæring og transformasjon av svine-, geite- og saukjøtt. Produktene som tilbys spenner fra ferskt og frosset kjøtt til spekemat og forhåndsberedt mat. Med en ny og moderne industrienhet bygget fra bunnen av i 2009, med en slaktekapasitet på 130 til 150 dyr/time og moderne systemer for bearbeiding og nedkjøling av...
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Italia, Orsogna
... gastronomiprodukter • Hvite sauser • Hvite sauser med trøffel • Sauser og tomatsaus • Aromatiserte oljer og smør • Trøffel konservert i skiver og malt • Sterilisert trøffel for produsenter av spekemat og ost • Syltetøy og marmelade • Gave-/julepakker. NYTT: Aromatisert Spray Salt -70% natrium. NYTT: Trøffelperler (kaviar) Vi velger nøye våre råvarer, i respekt for den italienske mattradisjonen. Hvis...
Portefølje (9)
Italia, Thiene
Risco er spesialisert på levering av maskiner og systemer for næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttbehandling. Riscos produksjon inkluderer et bredt spekter av vakuumfyllere for pølser og spekemat, vakuumfyllere for skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer som kjøttkverner og deigblandere, systemer for kjøttdeig i skåler, formeringssystemer for burgere og kjøttboller...
Frankrike, Poligny
Plassert i Poligny i Jura, SOGEBUL ligger i hjertet av Europa i et land hvor den kulinariske tradisjonen er den viktigste landbruksaktiviteten. Selskapet er spesialisert på levering av forsyninger, utstyr og matvarer. Det tilbyr industrielle utstyr til osteprodusenter, modningsbedrifter, melkebutikker, flaskeprodusenter, meierier, melkprodusenter, slakterier og for bearbeidet mat, spekemat, storhandel eller til og med industrielle bakerier. I tillegg har SOGEBUL et kommersielt nettverk som er etablert i det meste av Frankrike for best mulig å imøtekomme kundenes behov.
Belgia, Meise
Frigomil er et kjent navn innen design og utførelse av butikkinteriører, verksteder og rom der skreddersydd kjøling står sentralt. Vi tar ansvar for design, installasjon og vedlikehold av kommersielle og industrielle kjøletekniske installasjoner, fra klimaanlegg til varmepumper. Vår kjøleteknikk sørger for at delikate produkter kan oppbevares optimalt. Ost, spekemat, ferskt kjøtt, ferdiglagde salater, fisk, frukt, grønnsaker, konditorvarer... Hvert matvare har sitt eget behov for kjøling. Våre kjølesystemer er derfor både pålitelige og energieffektive.
Selskapet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, etablert i 1992, produserer og importerer matvarer fra Øst-Europa. Vi spesialiserer oss på tradisjonell spekemat uten kjemiske komponenter, samt produksjon av deigplater (kore-yufka), en type filodeig. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle typer matvarer fra Balkan-landene: Minas-kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillet paprika, Vegeta, Argeta… Kyllingsalami, storfekjøttpølser, røkt svinefilet, røkt storfekjøtt, supper, oster, feta, diverse kjeks…...
Belgia, Alleur
Vi produserer bacon, røkt bryst, baconbiter samt spekeskinker, og alle disse produktene er av høyeste kvalitet! Her rimer speking med lidenskap. Lidenskapen for godt håndverk for å tilby spekemat av kvalitet i den reneste stilen til huset. De store tørkerommene setter moderne teknologi i tjeneste for den gamle tradisjonen. Sakte, som i gamle dager, får de nøye utvalgte produktene tid til å modnes for å gi spekemat av enestående kvalitet. Røyking skjer utelukkende med eikespon. Denne naturlige prosessen kombinert med vår ekspertise gir spekematen vår en smak av en uforlignelig finesse.
Belgia, Noirefontaine
Les Salaisons et Pates de La Semois er en del av den belgiske toppen innen produksjon av kvalitetspaté. Opprinnelig spesialisert på spekemat, har de raskt skilt seg ut i utviklingen av terriner med en uovertruffen fylling, og er nå en anerkjent referanse innen charcuterie-sektoren. Patéene fra Semois har en betydelig merverdi i alle disker i Europa. De tilbyr kundene både et overraskende utvalg...
Veldig Gourmand en historie om to gourmeter:
Armel og Emmanuel, to franske og gourmetvenner fremfor alt! Elskere av gode produkter, ønsket vi å dele det med så mange som mulig, og vi har valgt ut de beste franske husene innen alle spesialiteter, fra delikatesse til spekemat, inkludert slakteri, regionale oster eller tradisjonelle kaker. . Franske lokale produkter Fra andouille fra Guéméné til...
Belgia, Beringen
Geyskens Delikatessen er spesialisert på matvarer som gåse- og andelever, brød, pannekaker, spekemat, aperitiffer, asiatisk mat, eddik, olje, syltetøy, fond, iskrem, sopp, spekemat, deigvarer, fjærfe, desserter, terriner, teksturer, fisk, kjøtt (ferskt), vilt, meieriprodukter...
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakelig jobber gjennom distributører, er vi i stand til å gjøre tilpassede forsendelser til enhver virksomhet innen restaurantsektoren.
Portefølje (8)
Portugal, Viana Do Castelo
Et selskap som distribuerer et variert utvalg av matprodukter med et registrert merke i 14 år innen meieriprodukter og spekemat - Vianês.
Italia, Peschiera Del Garda
...lager våre bartendere hjemmelagde preparater for å øke kvaliteten og friskheten i drinkene, kanskje kombinert med menyer med fristende forslag, som utvalg av italienske og franske spekemat og oster, hjemmelaget brød og focaccia, og mye mer. I sommermånedene er det mulig å nyte en aperitiff blant de mange eksklusive alternativene som tilbys direkte på terrassen de Lenoteca, hvor man kan se innsjøen og...
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Pivac-merket er et synonym for høykvalitets spekemat, hvor vårt hjemmelagde prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) og speket nakkekjøtt (Kraški vrat) med rette og stolt inntar førsteplassen. Vi vil snart feire 60 år med eksistens og vellykket drift. Derfor ønsker vi å dele vår historie, tradisjon, kvalitet og fremtid med den store familien av kunder og venner vi har fått i...
Frankrike, Saint-Martin-De-Seignanx
...forkokt ris, buljonger og sausgrunnlag - krydderblandinger for kjøtt, spekemat - fiskearomaer - krydder, naturlige urter, dehydrerte grønnsaker, marinader - aromaer for snacks, - kulinariske baser, krydder, marinader, dehydrerte grønnsaker og produkter for teknisk matlaging for hotell og restaurant.
Italia, Cremona
... hver dag. Utrettelig. I Antica Valle er salami og spekemat eksellens som må bevares. Små mesterverk av smak som holder liv i forberedelses-, bearbeidings- og modningsprosessene fra tidligere tider. Antica Valle er et område som bevarer de tidløse prinsippene for tradisjon. Her har området en overlegen fordel fordi råvarene bearbeides varmt, og transformasjonsprosessen er fullført på 48 timer for å fremheve ektehet, smak og friskhet. I Antica Valle er det faktisk oppdrett og slakterier historisk sett overalt til fordel for den ekstraordinære kvaliteten og de daglige kontrollene.
... for kyllinger, fasaner, kaponer og høner, dedikerer seg i dag også til dyrking av forskjellige varianter av grønnsaker og sesongens frukt (som de prisbelønte hvite ferskene) og produksjon av borddruer og vin. I 2011 åpnet de agriturismo "Corte Le Faraone". Anlegget tilbyr kald servering og mange ferske, håndlagde og typiske produkter. Crostini arlecchino og gras pistà, brett med spekemat eller ost...
Frankrike, la Trinité
... svineopprinnelse. Kontakt oss for pristilbud for store mengder for profesjonelle. Storkjøp på forespørsel: champagne fra produsenter, fine viner, kaviar, foie gras, krydder, bordkunst, italienske viner fra alle regioner, cognac, calvados, eksklusiv vodka, brennevin, bakverk, sjokolade, vann fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, spekemat, ekte høykvalitets parmaskinke. Vi står til din disposisjon for alle råd og eventuelle avtaler etter ditt ønske. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksuscruise.
Portefølje (3)
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Italia, Ravello
... beste produktene kysten har å tilby, fra forretter fra Monti Lattari som spekemat, sitroner, og til slutt de fantasiene havet gir oss hver dag. Vi avslutter dette lille vinduet mot tradisjonen og kulturen i vårt kjøkken ved å minne dere om at alt dette er akkompagnert av de berømte D.O.C. vinene fra Costa d'Amalfi og de uforlignelige likørene fra kysten som Limoncello, Laurino, Finocchietto og Concierto.
Italia, Codogno
Italcaseus S.r.l. er et selskap spesialisert i utvalg og distribusjon av de beste italienske ostene og spekemat. Produktene kommer fra de mest anerkjente områdene i vår halvøy. Takket være et nøye kontroll- og utvalgsarbeid rettet mot å identifisere italienske kvaliteter innen meieriprodukter og spekemat, er Italcaseus i stand til å tilby et sortiment av produkter av høyeste kvalitet med eget...
Portefølje (4)
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Frankrike, Fonsorbes
...Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godkjenning i henhold til europeiske standarder. Det kan møte en stadig økende etterspørsel. I mars 2012 åpnet de en butikk på produksjonsstedet, på 200 m2, beregnet for SALG TIL PRIVATKUNDER.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Spania, Guadalaviar
...Fra begynnelsen har vår visjon vært å jobbe ivrig med mål om å fortsette å forbedre oss, og å tørre å være annerledes med et bredt tilbud av produkter som tilfredsstiller forbrukerens ønsker og behov. Våre røtter går tilbake til 1991. Inspirert av håndverkskunnskapen til de vise håndverkerne, adopterte vi de tradisjonelle konserveringsferdighetene, og produserte spekemat utelukkende fra...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play