Romania, Comana
...danske, svenske og tyske selskaper. Tjenestene vi tilbyr rumenske bønder består av planlegging og design av tilpassede anlegg fra valg av tomt gjennom planutvikling til byggeledelse, boligdesign og fôringssystemer. I tillegg til disse aktivitetene representerer vi, på det rumenske markedet, prestisjetunge selskaper spesialisert i utstyr for svine-, fjærfe- og storfehold: • Egebjerg International - svineutstyr • Skov - klima- og produksjonsautomatiseringskontroll i fjærfe- og svinehold • Lubing - drikkeutstyr for fjærfe •...
Portugal, Ponta Delgada
Tilbyr produkter for melkekyr og kjøttfe. Spesialisert på intensiv produksjon av kjøttkyllinger, avls- og verpehøner, svin og hester.
Belgia, Diksmuide
... kjøttkvalitet Emballasje : 25 Kg. Dosering : 100 gram / dyr / dag – Kvalitet : Vi følger standardene fra Feed Chain Alliance. KM MAXI-PORC er et konsentrat av ulike aminosyrer, eteriske oljer, aromatiske stoffer og levende gjær som fremmer opptaket av fôret i tynntarmen. KM Maxi-Porc er et tilleggsfôr som blandes inn i fôret. For svin fra 40 Kg til slutten av fetteperioden. Ingen ventetider før slakting. Emballasje : 25 Kg. Dosering : 50 Kg KM Maxi-Porc / 10 tonn fôr...
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Spania, Aracena
...oppdrettet fritt og naturlig, og fôret med ressursene fra de ulike dehesas og beitemarkene på Den iberiske halvøy, som er kjent for sin høye kvalitet på eikenøttene. Dette betyr at svinene våre blir godt ivaretatt fra fødselen til slakt, og oppdrettet spesielt for oss og etter våre preferanser. Svinene våre blir slaktet og delt opp, og vi utnytter hver del for å lage de forskjellige produktene...
Portefølje (3)
Frankrike, Rillieux La Pape
... er en del av en streng kvalitetsprosess for å tilby produkter laget med største omhu, i henhold til gamle tradisjonelle oppskrifter. For å dele utmerket kvalitet, blir de mest edle delene av svin og storfe nøye utvalgt og sortert. Krydderblandingene er resultatet av unike forberedelser og blandinger laget helt for hånd. Vårt produksjonslaboratorium har en helsemessig godkjenning utstedt av DDPP i...
Spania, Bullas
... produktkategorier: svin (vanlig, duroc og iberico), storfekjøtt, sau og fjærfe, alltid med støtte fra både nasjonale og internasjonale toppprodusenter. Videre, fra vårt datterselskap Jarota de Carnes S.L., et skjæreanlegg lokalisert i Villanueva de Córdoba, regionen Valle de los Pedroches, bearbeider vi produktet ved å tilpasse det til våre kunders krav. I APM FROZEN MEAT tar vi vare på kunden, vår grunn til å...
... dyr som er eksklusivt utvalgt for vår produksjon. La Platina ble tildelt gullmedalje ved kjøttsmakingen i Tyskland i år. Vi importerer også "standard" storfekjøttprodukter fra forskjellige produsenter i Sør-Amerika, New Zealand og Europa, samt lam og svin fra ulike opprinnelser. Hvis du er interessert i andre kjøttprodukter, ikke nøl med å kontakte oss, så kan vi helt sikkert gi deg et tilbud i henhold til dine behov.
Frankrike, Lyon
...MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ... Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk...
Portefølje (51)
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, er produsent og distributør av patéer og smørbare kremer i engangspakninger og steriliserte bokser. Og ved å utnytte det beste fra den ekstreme dehesa, bringer vi også våre skinker, skulderstykker, pølser og kjøtt fra iberisk svin til bordet ditt. Vi produserer et bredt spekter av produkter for restaurantsektoren. Hver dag nyter tusenvis av mennesker i skoler, sykehus, hoteller, restauranter og kafeer våre produkter laget med råvarer av førsteklasses kvalitet.
Portefølje (6)
... kjøleromstransportsystemer for storfe, svin og sau. Vi legger stor vekt på hygiene, ergonomi, arbeidssikkerhet, kvalitet og dyrevelferd, slik at alle anlegg - uavhengig av automatiseringsgrad - oppfyller de høyeste standardene. Vi er ISO 9001:2008 sertifisert og har mottatt "Halal-sertifikatet" fra Det islamske senteret i Aachen. Effektivitet sikrer våre kunders konkurranseevne: Hvert anlegg optimaliserer...
Belgia, Temse
... har vi anerkjente produsenter på nasjonalt nivå innen produkter av førsteklasses kvalitet, som tradisjonelle, gourmet, økologiske produkter og med opprinnelsesbetegnelse. Vårt selskap fokuserer all sin oppmerksomhet på det nasjonale markedet, hvor spanske selskaper i sektoren har full tillit til oss for å representere og markedsføre produktene deres. Vi er et moderne selskap som er åpne for innovasjon, hvor vårt team av unge, menneskelige og dynamiske fagfolk er kvalifisert til å utvikle denne aktiviteten.
Spania, Valladolid
...kylling, svin, kanin, okse, spansk gris og ikke å glemme det fantastiske IPG-lammekjøttet, hele, stykket opp eller til og med i hamburgere for de minste. Vi har også tre fysiske butikker i Valladolid hvor du kan finne alle våre tidligere nevnte produkter. Vi venter på deg, kom til Vaya Lechazo!
Italia, Mineo
...La Polli Azzolina driver med oppdrett og slakting av fjærfe, produksjon og skjæring av kjøtt. Anerkjent med CE-merket IT 1047/M. Grunnlagt i 2003, er vi i dag særlig til stede på det afrikanske markedet. Detalj- og engroshandel med ferskt og frosset kjøtt, kylling, høne, kalv, svin. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på vår e-postadresse.
Portefølje (2)
Nederland, Kortgene
... forhandler av høykvalitets lucerne. Vi bearbeider vår lucerne til smakfulle og sunne produkter for hester, fjærfe, svin, geiter, kalver og melkekyr. Den egenproduserte lucernen er hemmeligheten bak den konstante kvaliteten.
TECNOINCAR TOLEDO, S.L.L., er grunnlagt av fagfolk med omfattende erfaring innen kjøttsektoren. Våre forretningsområder er produksjon av maskiner for kjøttindustrien og metallkonstruksjoner hovedsakelig. På denne måten kan vi tilby all nødvendig maskineri for både slakterilinjer for svin, sau og storfe, samt for skjæreverksteder, i tillegg til alt som angår installasjoner av luftskinner for...
Portugal, Vila Nova De Gaia
GOEXPORT er et selskap dedikert til internasjonal handel med matvarer, spesielt alle typer kjøtt og innmat (storfe, svin, geit og fjærfe). Vi opererer på alle 5 kontinenter for å imøtekomme etterspørselen og kvaliteten som hver kunde fortjener.
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Spania, Agramunt
... utvikle sine forretningsmodeller og bidra til deres lønnsomhet. Det er et ledende selskap innen svinebransjen og er til stede gjennom sine distributører i 81 land. Hver svineprodusent har tilgang til det mest omfattende utvalget av plastprodukter laget for gårder eller svinehold. Bidrar til dyrevelferd og arbeider for å gjøre den utvidede produksjonen av svin mer effektiv. Har særlig interesse for å bidra til forbedring av miljøet med sin forretningslinje for behandling av husdyrgjødsel, TECNAPUR.
Frankrike, La Crèche
... økonomiske relasjoner skal være betydningsfulle. Vi betjener dagligvarehandelen, distributører, grossister og industrikunder. Våre produkter: Ferskt og frosset kjøtt fra Frankrike og EU. Vi tilbyr lam, storfekjøtt, sau, vilt, svin, kalv, fjærfe... Vi har flere produktlinjer, Opprinnelse Frankrike eller Opprinnelse EU (Tyskland, Nederland, Nord-Irland, Sør-Irland...), halal, fersk eller frossen...
... røkt andebryst fra Sørvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra andefett til Bresse-kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, storfekjøtt fra Aubrac til svart svin fra Bigorre, fra rosa kjeks fra Reims til Four quarter breton, uten å glemme Bordeaux, Burgund eller Loire-viner, vil du finne alle dine favoritt franske produkter i vår dagligvarebutikk...
Vi slakter ukentlig rundt 4500 til 5000 svin. Karkassene er i stor grad ment for skjæring i vårt eget skjæringsanlegg. Også tredjepart (grossister, slaktere) kan henvende seg til oss for å få slaktet svin. Svin-slakteriet er HACCP-sertifisert, har også et FEDIS FOOD-sertifikat og BIO-merket. I storfekjøttslakteriet slakter vi ukentlig omtrent 200 storfe. De fleste storfe blir delt opp i vårt...
Portugal, Garvão
A MONTARAZ er et transformasjonsfirma for svart svinekjøtt, grunnlagt på landet, beliggende i Garvão, i hjertet av Alentejo, i kommunen Ourique, hovedstaden for Alentejansk svin. Dette prosjektet oppsto fra ønsket til en gruppe produsenter av svart svin knyttet til transformasjonen av dette førsteklasses kjøttet. Produksjonen overvåkes og kontrolleres på gårdene til medlemmene, hvor dyrene...
Belgia, Koolskamp
Vi er et familieeid selskap, ledende innen agro-business. Våre aktiviteter: SOYA - INNOVASJONER Gjennom innovative prosesser blir i dag ulike råvarer, hovedsakelig soyabønner, omformet til dyrespesifikke, maksimalt fordøyelige sluttprodukter. DYREFÔR - SVIN Svinehold: - salg av høyverdige fôr - salg av slaktesvin - innkjøp av genetikk - veterinærfaglig bedriftsveiledning - miljø- og tillatelsesrådgivning - gjødselhåndtering og behandling - stallforvaltning og renovering Kjøttfehold: - melkefôr - kjøttfôr SLAGTERSVIN Konstant høy kjøttkvalitet gjennom integrert kontroll, utvalg og avl!
Belgia, Westrozebeke
Westvlees står for svinekjøtt fra A til Å: fra slakting og skjæring, til frysing, pakking og merking, samt tilberedning av ferdigretter med svinekjøtt. Westvlees produserer alle sine svinekjøttprodukter internt. Westvlees har i mange år vært en av de viktigste europeiske produsentene av ferskt og tilberedt svinekjøtt. Westvlees slakter 1,2 millioner svin per år og bearbeider dem til over 100.000...
Spania, Barcelona
Jamonprive er en nettplattform for salg av førsteklasses iberiske produkter over hele Europa. Vår forretningsmodell er basert på drop-shipping, som gjør at produktene kommer direkte fra leverandøren til kunden. Dette gir større effektivitet i prosessene, ubegrensede lagre og betydelige besparelser som overføres i form av rabatter til våre kunder. Våre leverandører er nøye utvalgt fra områdene med størst tradisjon innen sektoren - Guijuelo og Jabugo - og representerer spissen av iberisk produkt ved å tilby den beste skinken og pølsen fra Spania.
BELLOTARI Espacio Ibérico er merkevaren til vårt selskap. Vi spesialiserer oss på salg, markedsføring og distribusjon av produkter fra iberisk svin og alle produkter laget med råvarer fra Extremadura og noen andre spanske regioner. Vi ble etablert med en klar intensjon om å gi maksimal kvalitet i våre produkter. Vi kjenner hele produksjonsprosessen for iberisk svin og produsentene i regionen, og...
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter. Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen. Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene. En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
Portefølje (7)
Frankrike, Lyon
... Pyreneene tilgjengelige og demokratisere dem, samtidig som de tilbyr en uforglemmelig smaksopplevelse. Vår håndverksmessige pølsemaker og kokk, Pierre, har 28 års erfaring og har vunnet flere utmerkelser innen pølsemakerfaget. Han bruker råvarer fra regionen for å lage kvalitetsprodukter. Vi legger stor vekt på den landbruksmessige og kulinariske tradisjonen i regionen, derfor har vi valgt å kun jobbe med førsteklasses regionale produkter og samarbeide tett med de ulike lokale aktørene. Dette er en del av identiteten til vårt selskap. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (40)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play