Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
Storbritannia, Widdington
... • Krever minimum lagringsplass • Lett å transportere på reise • Har lang holdbarhet • Tilberedt av kjøtt av beste kvalitet • For å lage 100 gram snacks bruker vi omtrent 400 gram ferskt kjøtt • 100 grams porsjon har over 85 gram protein • Kjøttet tørkes i perfekt tilstand • Snacksene inneholder ikke konserveringsmidler, sukker eller kjemiske ingredienser Ingen allergener, glutenfri Keto- og kjøttetervennlig Egnet for diabetikere Inneholder: Kyllingfileter, kun salt...
Portefølje (6)
Bulgaria, Rakovski
...Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke. Ingredienser: Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrat salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker. Opprinnelse: Bulgaria Produkt for direkte konsum. Lagringstemperatur: 0 ° til 4 ° C. Pris: 12,35 € Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke Ingredienser: Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrit salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker. Opprinnelse: Bulgaria Produkt for direkte konsum. Lagringstemperatur fra 0° til 4° C. Pris: 24,15 BGN/kg.
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Blandet hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlige svinekjøttskinn (kaliber 60/65 og lengde mellom 35 og 55 cm), som har gjennomgått en modnings- og tørkeprosess. Referanse: l0002...
Italia, Colonnata Carrara
...men også smurt på reker, scampi, svärdfisk, havabbor og varme brødskiver, polenta og i steking av både pommes frites og ovnsbakte poteter. Lardo-krem – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, pepper, hvitløk, krydder og aromatiske urter. Bearbeidet kaldt. Uten gluten, uten laktose, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer.
Portefølje (3)
...og voilà! Et varmt, velsmakende og næringsrikt måltid for hele familien kan begynne. Nettovekt: 450 g Energi: 160 kJ/38 kcal Karbohydrater: 6,31 g Totale sukkerarter: 2,87 g Fett: 0,36 g Mettet fett: 0,01 g Proteiner: 2,30 g Salt: 0,1 g...
Portefølje (15)
...{"Colore":"intens gyllengul.","Vinificazione":"fermentering i tonneaux av fransk eik og akasie.","Abbinamento gastronomico":"den passer til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt.","Vitigno":"100% Arneis.","Profumo":"elegant og kompleks, med noter av moden frukt godt blandet med hint av akasiehonning og søte krydder.","Gradazione alcolica":"±13,5%.","Maturazione":"opphold \"sur lies\" i tonneaux frem til neste høsting.","Sapore":"salt og fyldig, med en lang og vedvarende ettersmak.","Servire alla temperatura di circa":"8°C"}...
Portefølje (10)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
... Proteiner 4.6 g Salt 0.2 g Minste holdbarhetsdato 4 måneder etter produksjon. Våre pepperkaker er laget på en håndverksmessig måte i et verksted i FaverollessurCher i LoiretCher. Ren honning, fordi vi ikke tilsetter noe annet søtningsmiddel i oppskriften vår; den sterke smaken av ravfarget honning kombinert med et hint av vår krydderblanding gir en vakker ettersmak. Her er pepperkaken slik vi liker å dele den. Nettovekt: 250g Emballasje: treform-film-etikett + mot-etikett Produksjonstid: 15 dager...
Portefølje (28)
Finland, Turku
...Forhåndskokt Svineknoke Med Balsamicoeddik Fra Modena "Aceto Balsamico Di Modena IGP" Ingredienser Svineknoke, Balsamicoeddik Fra Modena 4,7% (Kokt Druemost, Konsentrert Druemost, Vineddik), Salt, Krydder Og Urter, Naturlige Smaker Glutenfri, Uten Tilsatte Polyfosfater Og Konserveringsmidler...
Portefølje (177)
Italia, Trecastagni
...Pistasjpesto, en utmerket krydder til pasta. INGREDIENSER: Pistasje 50%, solsikkeolje, salt og pepper.
Samsvarende produkter
Pistasjpesto - 190 Gr.
Pistasjpesto - 190 Gr.
Portefølje (2)
Frankrike, Ostwald
...ris, granola, plantebasert melk og smør, sauser og krydder … Oppbevaring: i en lukket beholder, tørt, beskyttet mot lys og varme. For å bevare smaken, konsumere innen tre måneder etter åpning og oppbevar i kjøleskap. Pakking fra 200g til 25kg Pakking i 10 Energi: 2372 kJ (584 kcal) Fett: 47,4 g Hvorav mettet fett: 4,8 g Hvorav enumettet fett: 6,1 g Hvorav flerumettet fett: 36,5 g Hvorav omega 3/6: 7,2 g / 23 g Karbohydrater: 8 g Hvorav sukker: 1 g Kostfiber: 5 g Proteiner: 31,3 g Salt: 0,12 g...
Portefølje (12)
Frankrike, Rouen
...Krukker som kan brukes til å inneholde en rekke av dine krydder, pepper, salt, krydderurter. Takket være lokket vil krydderne dine være beskyttet mot fuktighet og støv. Med disse krukkene vil du tilføre et stilfullt og elegant preg til kjøkkenet ditt. Vekt: 1.000 g Dimensjoner: 29 × 20 × 20 cm Farge: Hvit, Grønn, Svart, 3 Farger Trebase: L 29cm x B 10,5cm Krukke: 9cm x 8,7cm...
Portefølje (160)
Tyskland, Hamburg
... husholdning. Et patentert samlingsbasseng gjør det mulig å samle de malte krydderne og forhindrer damp i å komme inn i kvernmekanismen. Salt, pepper og krydder kan males uten risiko for oksidasjon eller andre kjemiske reaksjoner som påvirker aroma eller smak. Høydepunkter kapasitet av salt / pepper 80 – 100g / 2.8 – 3.5oz ideell for salt, pepper og tørkede krydder/urter tilgjengelig i hvit, svart, rubinrød, eplegrønn og svart/klart keramisk kvern uten bismak fullt justerbar grovhet av maling vertikal / sidekverning patentert samling...
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har laget disse mini pølsene av kjøtt fra franske griser, med tilsetning av piment d'Espelette AOP. Perfekt for aperitiff! Ingrediensliste: Svinekjøtt, svinefett, salt, LAKTOSE, krydder (deriblant piment d'Espelette 0,3%), dextrose, sukrose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, kulturer, spiselig kollagenpølse. Oppbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekjøtt: Frankrike. Inneholder ikke gluten. DDM: 45d...
Portefølje (2)
...Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og...
Portefølje (10)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E300, Konserveringsmidler, E250, E252 Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Energiinnhold 326kcal 1326kj Fett 26,1gr hvorav mettet fett 8,9gr Karbohydrater 1,4gr hvorav sukker 1,3gr Proteiner 23gr kostfiber 0,02gr salt 4,7...
Portefølje (9)
Frankrike, Lalinde
...Tekniske spesifikasjoner for sett med børstet eller rå gaffel + sokkel med avtrykk / Tridens Gaffel i rustfritt stål 316 L Børstet eller Rå. Materiale: rustfritt stål. Vekt: 0,550 kg Dimensjoner: 110 x 165 x 25 mm. Sokkel i bøk med gravert Tridens-logo For presentasjon på bordet med sine skåler for salt/pepper/krydder. Baksiden av sokkelen har en utskåret form som gjør det mulig å sette inn...
Portefølje (50)
...Ingredienser: Skiver av döner laget av kyllingkjøtt Spesielle krydder Vann Salt Tilgjengelig fra 5 til 120 kg...
Portefølje (11)
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (9)
Frankrike, Arles
...L'artisan Popol Balsamico Sennep med Honning Ingredienser: sennepsfrø, oh, balsamicoeddik (vineddik, druesaft, fargestoff karamel, E150d) 15% honning, 15% eddik, salt, sukker, krydder, konserveringsmiddel natriumsulfitt.
Portefølje (142)
Tyskland, Thalmassing
...Stickpacks er håndterlige, ressursbesparende, brukervennlige og praktiske! De er ideelle for emballering av kosmetikk (f.eks. som engangsbruk eller tester) og matvarer (f.eks. som porsjonspakninger) og gjør doseringen av f.eks. drikkepulver, direkte granulat, sauser, dressinger, krydder, sukker eller salt merkbart enklere. Vi leverer de avlange folie- eller papirstickene laget av holdbare, stabile og tynne komposittfilmer (f.eks. PET/Alu/PE eller PAPIER/Alu/PE). I tillegg jobber vi allerede med fullt resirkulerbare emballasjeløsninger for tørre produkter.
Samsvarende produkter
Stickpakker
Stickpakker
Andre produkter
Laminat Rør
Laminat Rør
Portefølje (5)
Italia, Treviso
...Fra låret av storfe utvinnes hjertet av fesen, et edelt snitt av utmerket kvalitet. Med en nøye bearbeiding og en tørr og ventilert modning oppnås et magert, mørt og delikat produkt. VEKT: Ca. 1,60 kg INGREDIENSER: Halal italiensk storfekjøtt, salt, krydder, E252. EGENSKAPER: Laktosefri og uten andre melkederivater, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i matplast. UTGÅR: 6 måneder. LAGRING: 0/4°C Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g: Energi 151KCal/633KJ Fett: 2,6g hvorav mettet 0,75g Karbohydrater 0g hvorav sukker 0g Proteiner 32g Salt 3,9g...
Portefølje (5)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Hvetemel 97% Saltflak fra Bassin d'Arcachon aromatisert med krydder 3% Håndlaget salt fra Bassin d'Arcachon, krydder dyrket økologisk i heiene (oregano i pulverform, hvitløk i pulverform..) Koking: 4 til 6 min maks Allergener: Gluten Pasta: 300g...
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
...En ferdigrett av hvite bønner krydret med grønnsaker, klar til å spise Sammensetning: Hvitløk Vann Krydder Olivenolje Salt...
Portefølje (20)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: røde linser, gulrøtter, løk, vann, tomatpuré, kyllingebuljong, krydder. Tilbehør (15g): hasselnøtter, salt. Vekt: 0,965L Referanse: SOUPELENTCO Vekt: 0,965L...
Portefølje (97)
Frankrike, Sainte Croix En Plaine
... / vegansk / uten allergener / ideell som erstatning for salt Opprinnelse: Frankrike & Tyskland Utseende: karakteristisk brun farge Smak: naturlig syrlighet og krydret Syrlighet: 5° Bruksanvisning: Krydring av salater og andre kulinariske forberedelser (sauser, deglacering, marinering, kortkok...). Som drikke: 1 teskje i et glass lunkent vann å drikke på tom mage om morgenen.
Portefølje (8)
Frankrike, Carquefou
...Siden 2012 har Jambon de Vendée blitt en Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB). Den er laget etter en gammel oppskrift typisk for det vendéiske landskapet. Jambon de Vendée er en råskinke som håndgnides med tørr salt, og deretter sprøytet med vinbrandy. Dens brune skorpe er dekket med en blanding av krydder og urter, som blant annet inkluderer kanel, timian og laurbær. Hver bit blir deretter...
Frankrike, Guenange
... fra Provence tilfører en mild duft til oppskriften. Du kan bruke den som condiment, som et supplement til sauser, til dine Devil-spyd, grønnsakswok og spesielt til kyllingene dine! Ingredienser: ALSACE SENNEP 41% (vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder, naturlige aromaer, natriumbisulfitt), IGP-honning fra Alsace 20%, sitronsaft, eddik, hvitløk, salt, ingefær, urter fra Provence. Laget i Frankrike 250 ml 0 (Scoville-skala)...
Portefølje (98)
Italia, altamura
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya. Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien. Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen. BASE PIZZA RØD TOMAT Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play