... Velati produserer to forskjellige modeller av salt doseringsanlegg og krydder doseringsanlegg, en med en tank på 115 liter med en skrue som er manuelt lastet, og en annen modell med en tank på 300 liter komplett med blandingsakser lastet gjennom en heisenhet. I modellen med 115 liters tank blir produktet transportert av en skrue til doseringsmunnen, doseringsjusteringen gjøres manuelt ved å variere...
Portefølje (8)
Italia, Bagnolo In Piano
...Det finnes en rekke forskjellige doseringshetter som vi kan tilby for glass- og plastbeholdere. Disse er tilgjengelige i en rekke farger og med et valg av utløpshull. Hettene vi produserer er ideelle for salt- og pepperkverner og andre krydder. Doseringshetter og kverner Det finnes en rekke forskjellige doseringshetter som vi kan tilby for glass- og plastbeholdere. Disse er tilgjengelige i en rekke farger og med et valg av utløpshull. Hettene vi produserer er ideelle for salt- og pepperkverner og andre krydder.
Portefølje (5)
Italia, MILANO
... dele med venner. Ingredienser: Tomater (148g per 100g tomatketchup), eddik, sukker, salt, krydder og ekstrakter av urter (inneholder selleri), krydder. FORPAKNING AV 8 1 STK = EURO 2,90 1 PALETT 54 FORPAKNINGER AV 8 STK UTLØP 01/11/25 MINIMUMSORDRE 30 PALETT...
Portefølje (229)
Italia, Galliera Veneta
...Vertikal pakkemaskin med flere spor for pakking av enkeltporsjonspakker med granulerte, pulveraktige eller flytende produkter. Pakkemaskinen er egnet for pakking av produkter som kaffe, krydder, salt, desinfiserende gel, såper, vaskemidler og mange andre.
Portefølje (6)
Italia, Vigonza
Italia, Scarlino
...Et italiensk selskap som er aktivt innen innovasjon i matsektoren, produserer i sitt anlegg i Scarlino (GR), i nærheten av havet, et flytende salt "SALE IN GOCCE", det første "FLYTENDE SALT" resultatet av den mest avanserte forskningen, med lavt innhold av natriumklorid, samtidig som det opprettholder den samme opplevde smaken; i tillegg, siden det er flytende, gir det umiddelbart smaken, mens vanlig salt må smelte.
Portefølje (7)
Italia, Mesoraca
... tarmer og bundet for hånd for å danne den klassiske salaminoformen. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 40 dager. Anbefales som forrett og til å fylle smørbrød. VEKT: 500/550g Vekt: 0.350 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Kategori: Kalabresisk spekemat...
Portefølje (19)
...Ideen til denne kremet kommer fra en første fargevisjon. De to produktene, med nesten motsatte farger, men som begge fanget oppmerksomheten. Sammenkoblingen av artisjokkhjerter med svart trøffel, alt i olivenolje, har resultert i et utmerket produkt som fyll til smørbrød, pizza og focaccia. Ingredienser: artisjokker (65%), olivenolje, oliven, svart sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromaer. Tips: Utmerket krydder til pastaretter, hvitt kjøtt eller som base for sauser.
Portefølje (10)
Italia, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolje, poteter, ost (melk, salt, løpe, lysozym eggprotein), pinjekjerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - opprinnelse Italia) 3%, aroma. Ideell i kombinasjon med pastaretter, på kjøtt, grønnsaker og bruschetta.
Portefølje (9)
Italia, Roma
...Ingredienser: Dyrkede sopp (Agaricus bisporus), solsikkeolje, grønne oliven, hvit trøffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, aroma, askorbinsyre: E300. Utløpsdato: 36 måneder. Bruksanvisning: Den er ideell som krydder til crostini og fyll til forretter, første og andre retter, omeletter og som base for alle trøffelretter. Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller...
Portefølje (9)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av nyplukkede sicilianske tomater beriket med smaken av ferske auberginer som er stekt separat i en typisk siciliansk oppskrift laget for å feire det berømte verket av Vincenzo Bellini, La Norma. Ideell for å smake til en tallerken med spaghetti, som kan fullføres med et dryss av revet ricotta salata på toppen. INGREDIENSER: Tomatpuré i biter, ekstra jomfruolivenolje, ferske auberginer stekt separat, fersk basilikum, fersk hvitløk, salt og sukker. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
...Råvare: Nasjonalt ferskt svinebein uten skaft kg 13,50, trimmet og avfettet for overflødig fett, uten tilsetning av polyfosfater, melkederivater og gluten. Skinken, etter avkjøling, blir pakket inn i en beskyttende elastisk strømpe som kan lukkes igjen. Deretter blir den snørt, pakket og pastorisert. Størrelse: Ca. kg 10,00/11,00 Ingredienser: svinebein, salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E 316, konserveringsmiddel E 250. Pakking: Gjennomsiktige Cryovac-poser...
Portefølje (4)
Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
Italia, Colonnata Carrara
...men også smurt på reker, scampi, svärdfisk, havabbor og varme brødskiver, polenta og i steking av både pommes frites og ovnsbakte poteter. Lardo-krem – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, pepper, hvitløk, krydder og aromatiske urter. Bearbeidet kaldt. Uten gluten, uten laktose, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer.
Portefølje (3)
...{"Colore":"intens gyllengul.","Vinificazione":"fermentering i tonneaux av fransk eik og akasie.","Abbinamento gastronomico":"den passer til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt.","Vitigno":"100% Arneis.","Profumo":"elegant og kompleks, med noter av moden frukt godt blandet med hint av akasiehonning og søte krydder.","Gradazione alcolica":"±13,5%.","Maturazione":"opphold \"sur lies\" i tonneaux frem til neste høsting.","Sapore":"salt og fyldig, med en lang og vedvarende ettersmak.","Servire alla temperatura di circa":"8°C"}...
Portefølje (10)
Italia, Trecastagni
...Pistasjpesto, en utmerket krydder til pasta. INGREDIENSER: Pistasje 50%, solsikkeolje, salt og pepper.
Samsvarende produkter
Pistasjpesto - 190 Gr.
Pistasjpesto - 190 Gr.
Portefølje (2)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E300, Konserveringsmidler, E250, E252 Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Energiinnhold 326kcal 1326kj Fett 26,1gr hvorav mettet fett 8,9gr Karbohydrater 1,4gr hvorav sukker 1,3gr Proteiner 23gr kostfiber 0,02gr salt 4,7...
Portefølje (9)
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (9)
Italia, Treviso
...Fra låret av storfe utvinnes hjertet av fesen, et edelt snitt av utmerket kvalitet. Med en nøye bearbeiding og en tørr og ventilert modning oppnås et magert, mørt og delikat produkt. VEKT: Ca. 1,60 kg INGREDIENSER: Halal italiensk storfekjøtt, salt, krydder, E252. EGENSKAPER: Laktosefri og uten andre melkederivater, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i matplast. UTGÅR: 6 måneder. LAGRING: 0/4°C Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g: Energi 151KCal/633KJ Fett: 2,6g hvorav mettet 0,75g Karbohydrater 0g hvorav sukker 0g Proteiner 32g Salt 3,9g...
Portefølje (5)
Italia, altamura
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya. Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien. Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen. BASE PIZZA RØD TOMAT Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
Portefølje (3)
Italia, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer BEHANDLET FRA FERSK Spekk-ruller fylt med delikat melkekjøtt Bonde-artiskokker BEHANDLET FRA FERSK Soltørkede tomater marinert på middelhavsmåten BEHANDLET FRA FERSK Monacale-oliven Med chili, hvitløk, krydder, salt...
Portefølje (7)
Italia, Sassello
...Vår trøffel soppkrem er et unikt produkt. Perfekt som pålegg på kanapeer eller krutonger som aperitiff, som krydder til pasta, risotto, kokte/ristede poteter, på kjøtt eller i mange andre oppskrifter. Oppbevares på et kjølig sted borte fra direkte lys. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskap dekket med olje og brukes innen noen dager. INGREDIENSER: Sopp, Trøffel, ekstra virgin olivenolje, salt, naturlige smaker Holdbarhet: 30 måneder, forskjellige formater tilgjengelig...
Portefølje (9)
Italia, San Giovanni In Fiore
...100% Helix sneglekjøtt, vann, hvitvin, salt, aromatiske urter, naturlige smaker, pepper, krydder. Klar til å bake halvdeler for 5/6 pizzaer. Boks 420g.
... varmen fra Calabria til bordet ditt. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, calabresisk chili, salt og olivenolje. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, chili, olivenolje, salt, krydder, naturlige aromaer. Pakke på 290 g.
Portefølje (1)
Italia, Fondi
...Italiensk distributør av krydder, urter, tørket frukt og dehydrert frukt. Stort utvalg av te, urtete og infusjoner. Levering innen 24/48 timer. Telefonassistanse. 100% pålitelighet. Italia Spezie er en ung italiensk oppstart som har vært aktiv siden 2016 innen matvaresektoren, spesielt innen markedsføring av tørket frukt, dehydrert frukt, krydder, salt, frø, supermat, håndlaget honning og andre...
Italia, Villarbasse
ET ITALIENSK SELSKAP SOM ER LEDENDE INNEN RETAIL OG GDO FOR ØKOLOGISKE OG KONVENSJONELLE KRYDDER OG URTER I PREMIUMKVALITET, I TILLEGG TIL HELT SALT FRA SICILIA. DE PRODUSERER OGSÅ SAUSER OG KRYDDER TIL GRILLING, SAMT KARAMELLER OG KRYDRET KONFEKT. DE VIKTIGSTE MERKENE ER: IL MERCANTE DI SPEZIE, BABACHEF, SPEZIANELLE. SELSKAPET ER TILGJENGELIG FOR PRIVATE LABEL. DET ER DET FØRSTE SELSKAPET I VERDEN SOM PAKKER PRODUKTENE SINE I VAKUUMFORSETE GLASS.
Italia, Monterotondo
...Industria alimentare specializzata i panering med krydder (golden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og pepper - piccantino - italiensk og spansk), blanding av krydder, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smakstilsetninger for kjøtt og fisk, salg av krydder, sjokolade, konfekt, kaffe, øl, for industri/engros/detalj/horeca/bar/slaktere gdo osv. Eiet av et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia, drar vi nytte av deres faglige kompetanse for å sikre produkter av høy kvalitet.
Italia, Arezzo
Borghini ble grunnlagt i 1981 på initiativ av brødrene Fabio og Alessandro, som bestemte seg for å utnytte de kommersielle erfaringene som den første hadde oppnådd innen matsektoren. Først fra 1985 begynte selskapet...
Italia, Treviso
... typer på hyllene i butikkene og supermarkedene nær hjemmet: endelig finnes det salter som tilfører mer farge og kreativitet til kjøkkenet vårt. La oss se hvilke som er de viktigste, og vi begynner med det mest spesielle av dem alle: balsamico-salt - hvis eksentriske farge kommer fra bearbeiding med ekstrakt av balsamicoeddik og krydder - har alltid vært verdsatt i kjøttretter for sin store rikdom av forskjellige smaker og dufter (hele 18) og dufter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play