Belgia, Erembodegem
... fleksibel levering er en selvfølge. I tillegg utvikler vi også spesifikke smaker i henhold til dine individuelle behov. Belcolade tilbyr et unikt og ubegrenset smaksutvalg som kan brukes fleksibelt. Slik streber vi etter å inspirere og støtte verdens beste sjokolademakere, bakere og konditorer.
Hellas, Artemis
... Salva, og tilbyr komplette og kostnadseffektive løsninger til profesjonelle bakere og konditorer. Selvfølgelig, på grunn av våre samarbeid med de største internasjonale og nasjonale representantene i bransjen, kan vi tilby deg alle nødvendige løsninger fra andre selskaper for å dekke dine behov. Ingeniørene i selskapet Kyriakopoulos er tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet og tilbyr en rik...
Belgia, Bruges
...og aromaprofiler, og utvikler unike algoritmer som er i stand til å generere nyskapende matkombinasjoner. Våre kombinasjoner brukes av Kokkene som inspirerer menyene sine Sjokolademakere og konditorer som utvikler nye ganacher og desserter Bartendere, -kvinner og mixologer som vinner internasjonale konkurranser med nyskapende cocktailkreasjoner F&B-ledere som kobler drikkevarer til...
...Konditoriet "Śliwa" ligger i Królewskiej gate 8 i Kraków. Det har eksistert siden 1958. Grunnleggerne var Stanisław og Apolonia Śliwa. Det er en typisk familiebedrift som går fra generasjon til generasjon. I dag drives den av søskenparet Piotr Śliwa og Małgorzata Bejm. Grunnleggeren, Stanisław Śliwa, var en sertifisert konditormester og praktiserte hos kjente krakowske konditorer. Han vant mange...
Frankrike, Paris
... engasjerte organisasjoner gjennom vår første kolleksjon: Surfrider Europe Foundation, Imagine For Margo, Solidarités International og Rêve d’Enfance. Når det gjelder produktene, for vi er først og fremst matglade, tilbyr vi i dag 8 smakfulle oppskrifter på Granola, Müsli og Porridge som vi har utviklet med hjelp av et team av konditorer og ernæringsfysiologer. Laget i Frankrike med kjærlighet, er...
Belgia, Tessenderlo
Med våre egne produksjonsfasiliteter lager vi ulike sjokoladefigurer, både standardpakket og tilpasset våre kunder. Videre produserer vi plomme- og aprikosmos, både i store og små mengder som fyll til paier, kaker og småkaker – basert på et nøye utvalgt sortiment av plommer og aprikoser. I tillegg distribuerer vi et omfattende utvalg av produkter, råvarer og tilbehør for bakere, konditorer og...
Tyskland, Flensburg
Vårt selskap ble grunnlagt i 1982 og selger egne produkter som spesialfilterpapir til kaffemaskiner og bakeformer for konditorer og bakerier av høyeste kvalitet.
Frankrike, Gron
Siden 1703 har MOULINS DUMÉE produsert bakehvetemel, spesialbrødmel, konditoramel, industrielt mel og forbedringsmidler for tusenvis av kunder: bakeriindustri, håndverksbakerier og uavhengige konditorer. MOULINS DUMÉE er blant de 10 største møllene i Frankrike. Det nye produksjonsanlegget åpnet dørene i Salcy-området i Gron (89) i september 2015. Det har en lagringskapasitet for hvete på 11 500 tonn og en produksjonskapasitet på 450 tonn per dag. Dette nye anlegget har en svært innovativ helautomatisering som gjør det mulig å tilby mel av optimal kvalitet for alle kunder.
Belgia, Welkenraedt
Confiseriet RENSONNET er spesialisert på produksjon av produkter laget av marsipan. På grunn av mangfoldet av produkter og tilpasningen til kundenes forespørsel, er produksjonen fra confiseriet Rensonnet til stede hos de fleste sjokoladeprodusenter og konditorer, i dagligvarehandelen og til eksport. Marsipanen blir bearbeidet i alle former. Figurene er forhåndspakket eller solgt i løsvekt...
... elegant miljø. Vår største styrke er "Profiterolenes Hus", hvor våre konditorer lager og pakker disse typiske dessertene fra vår håndverksproduksjon, i versjoner med zabaglione, krem og pistasjnøtt. I hver dessert vi lager, legger vi inn lidenskap og hjerte, i tillegg til å nøye velge råvarer av høyeste kvalitet. I tillegg, siden vi liker å oppnå perfeksjon på alle områder, vil våre desserter bli ledsaget av en stilfull og elegant emballasje som er helt resirkulerbar og gjenbrukbar for å gjøre transporten så enkel som mulig.
Belgia, Lokeren
Bicobel er et moderne godteri selskap med eksklusive og tradisjonelle delikatesser som retter seg mot konditorer, konfektbutikker og pralinfabrikker. Et omfattende utvalg av kvalitetsprodukter, delvis produsert av oss, blir fagmessig utvalgt, lagret og levert til kunden. Dette garanterer ferskhet og presis levering.
Frankrike, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
...Siden 1850 har GAULT & FRÉMONT vært partneren for emballasje i matbransjen: bakere, konditorer, catering, dagligvarebutikker, hurtigmat, takeaway (VAE), næringsmiddelindustri og møllere. Deres industrielle og logistiske kapasitet gjør at GAULT & FRÉMONT kan tilby det bredeste utvalget av produkter og tjenester på markedet, og deres toppmoderne utstyr samt et industrielt anlegg på 24 000 m2 gir...
Frankrike, Bondues
Vandenbulcke-gruppen, et familieeid selskap, har siden 1920 vært en av lederne innen distribusjon av produkter, utstyr og komponenter til bakere, konditorer og restauranter. Vi tilbyr fagfolk flere serier med over 8000 artikler, slik at du kan velge kvalitet og ønsket temperatur: romtemperert, frossen eller fersk. Vi leverer komplette løsninger i én enkelt levering, slik at du kan jobbe under de...
Tsjekkia, Plzen
Gastropomucky.cz tilbyr et bredt spekter av profesjonelle verktøy for bakere og konditorer. I vårt sortiment finner du verktøy for dekorering, baking, ulike typer former, sprøyter, kort, spatler, deigskrapere, skuffer, målebeger, hansker eller rullekniver. Profesjonelle kniver for slaktere og kokker. Doseringer for kjøkken eller hurtigmatsteder. Kjøkkenapparater - blendere, kjøkkenmaskiner...
Belgia, Alleur
Vima S.A tilbyr siden 1985 valget av en nær og kvalitetsbevisst grossist. Leverandør av råvarer og emballasje til bakere, konditorer, sjokoladeprodusenter og iskremprodusenter. Spesialisert på eksepsjonelle produkter fra Frankrike og økologiske produkter i mer enn 10 år. Ikke nøl med å besøke nettsiden vår for å ta kontakt med oss.
Frankrike, Andrézieux Bouthéon
SIPALDIS er et selskap som har spesialisert seg på produksjon av matemballasje siden 1995. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter til industrien og håndverkere (bakeformer, brett, kaker med vindu, tallerkener, emballasjeposer, osv.) som kan tilpasses etter deres behov, og blant dem finner du et valg av forskjellige materialer: papir, papp, plast, aluminium, tre. For bakere og konditorer tilbyr vi...
Italia, Mugnano Di Napoli
I førti år i bransjen for halvfabrikata til søte og salte produkter, tilbyr Buongelo det beste innen produkter for konditorer og konditoriverksteder. Lokker til sfogliatelle og halvfabrikata som er frosne og laget av smuldredeig, brioche-deig eller butterdeig, hevet eller til heving, for de beste oppskriftene på søte og salte retter fra den napolitanske tradisjonen. Håndlaget med ekte...
Hos oss finner du de vakreste jakker og bukser for kokker og servitører: skjorter, slips, fluer, poloer, t-skjorter, forkle, capser, fottøy; for pizzabakere, bakere, konditorer, gastronomer, slaktere, pølsemakere. Stort utvalg av forkle for hushjelper, assistenter, lærere, butikkansatte, kosmetologer, frisører, sykepleiere, assistenter, labfrakker for kjemikere, leger, tannleger, veterinærer...
Italia, Bolzano
Utstyr for bakere og konditorer...
Alt for bakere og konditorer!
Hellas, Acharnes-Attiki
STELIOS KANAKIS ABE fra 1985 har tilbudt greske konditorer og bakere kvalitetsråvarer, kontinuerlig service med skreddersydde løsninger og avansert teknisk støtte for unike kreasjoner. Selskapet representerer eksklusivt 28 av de mest anerkjente internasjonale merkene i Hellas, Kypros og på Balkan. Det har et datterselskap og et andre distribusjonssenter i Thessaloniki, samt 2 banebrytende sentre...
Italia, catignano
Alpagel srl er et selskap som produserer og distribuerer frokostprodukter og håndlagde iskrem, både churned og pakket. Dette selskapet skiller seg ut ved kvaliteten på råvarene og erfaringen til sine konditorer.
... restaurering. Vi tilbyr bedrifter de mest kvalifiserte personene innen restaurering (servitører, bartendere, maître, pizzabakere, konditorer…), innen hotellvirksomhet (husassistenter, husholdningsledere, resepsjonister) og innen servering (renholdspersonell, portører, kjøkkenassistenter, kokker).
Frankrike, Courbevoie
... konditoren for å bestemme sammen når du trenger kaken din, samt andre betingelser. Når dette er gjort, er det bare å bekrefte bestillingen din på nettet og vente rolig på å hente kaken din. En tjeneste for konditorer: Cakeers setter internettbrukere i kontakt med konditorer. Nettstedet har også et rom for disse profesjonelle innen konditorfaget. Hvis du jobber innen dette feltet, tilbyr nettstedet en enkel og intuitiv grensesnitt som lar deg kommunisere direkte med personer som er interessert i dine kreasjoner.
...Vi har gjenoppfunnet den tradisjonelle "garrapiñada-mandel" fra Cervantes' vugge. Med know-how fra Salinas-familien (konditorer siden 1846), moderniserer vi produktet med marcona-mandler, produsert i kobbertrakt og med eksklusiv emballasje for å gi merverdi. Dette har vært en suksess i Alcalá de Henares med bare 1 måneds levetid for produktet, og det er blitt støttet av Vicente del Bosque. Det...
Italia, Salzano
Pose til sprøyting, på rull, 100% laget i Italia, gjør det mulig for kokker og konditorer å arbeide profesjonelt og trygt. Våre BI-COLOR poser har en gjennomsiktig side for visuell inspeksjon av innholdet og en farget side for full sporbarhet av den kuttede delen. På forespørsel produseres FULL COLOR poser og tilpasses med kundens logo. Poser med supersterke sveiser, også for de hardeste...
Østerrike, Seitenstetten
Deres konfektbutikk med det ekstra kreative tillegget! For vår lidenskap handler ikke bare om de smakfulle komponentene (som, uansett, må være utmerkede), men også om utseendet. Ilona Schadauer og Bert Cleemann er ikke bare konditorer av lidenskap, men Ilona er også en ambisiøs kunstner; hun maler og tegner etikettene til de hjemmelagde sjokoladene selv. Bert jobber utenfor bakekjøkkenet med...
Italia, Jerago Con Orago
TGC sas driver med salg og teknisk assistanse av utstyr for restaurantbransjen, iskrembutikker, konditorier, bakerier osv. I tillegg tilbyr de profesjonell opplæring med målrettede kurs for yrker som iskremprodusenter, konditorer og restauratører.
...Patisseriet L'Angolo Dolce ble grunnlagt i 1997, på en vårdag, under ledelse av mesterisk gelatist Conti Gianfranco. Med hjelp av unge konditorer vokser stadig mer lyst og interesse for å ta til seg dette fantastiske håndverket... en ny UTFORDRING! Utfordringen blir vunnet, og etter noen år med "læring", og med over 10 års erfaring innen iskrembransjen, tar Gianfranco over sitt verksted og...
Kokkeskolen Congusto i Milano tilbyr matlagingskurs, konditorikurs og profesjonelle kurs for kokker, konditorer, pizzaioloer og restaurant- og barledere.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play