... av nyheten (Spinat og Reker, Philadelphia, Roquefort, Karamellisert Løk, Hardkokt Egg, osv....). For tiden introduserer vi også Rabo de Toro (oksehale) i biter med egen saus for å gjøre det lettere for kokkene, da vår Rabo de Toro er spektakulær og vanskelig å forbedre. Den kan brukes til ferdige retter, croquetas, paier, catering, kanapéer, osv..... Hvis dere er interessert i å jobbe med...
Belgia, Anzegem
Vi er spesialister i produksjon av kunstnerisk Crème Brûlée. Den tradisjonelle ferskfrosne desserten lages med egne gårdsfriske egg og 100 % naturlige ingredienser av høy kvalitet. Vår spesialitet er vår ferdigspiste crème brûlée, frosset med sprø, karamellisert sukkerlokk. Pakking, størrelser og detaljer om finishing gjøres i henhold til kundens ønsker. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (4)
... er utrolig FANTASTISKE. Denne fantastiske landsbyen, omgitt av grønt, S. Arcangelo, består av landsbyer som har gitt navn til småkakene Bebba har døpt. Vi lager småkaker med likørvin, med Boldrino-vin, med sjokoladebiter innhyllet i brunt sukker, fylt med karamellisert gresskar, epler og karamellisert sultanrussin, mørk sjokolade og chilikrem som er forsiktig blandet sammen, cantucci og vår favorittsmåkake, den klassiske Frollino med et sterkt, men enkelt skall, kalt nettopp IL SEMPLICIOTTO.
Populære land for denne søkefrasen