...Maiski fylt kalkunfilet fine champagne, en fylt, mykt stekt kalkunfilet med et hjerte av velsmakende krydret kjøttdeig i en deilig fine champagnesaus med sopp og et hint av cognac. På bildet serverer vi dette med Maïski grønnsaksgrateng og karamellisert pastinakk.
Portefølje (33)
Belgia, Jette
...Nougatine laget av selskapet Silly er basert på en håndverksprosess i kobberkar hvor tørkede frukter (ristede mandler eller hasselnøtter) blir blandet inn i karamellisert sukker. Kokeprosessen, arbeidet med deigen samt sammensetningen av den må være svært presis for å oppnå et produkt med optimal farge, tekstur og smak. Når deigen har riktig temperatur og passende viskositet, blir den presset...
Samsvarende produkter
Nougatine
Nougatine
Portefølje (3)
Belgia, Seneffe
... (brix > 60) - Motstandsdyktig mot frysing/tining og baking Standardvarianter Aprikos, Bringebær med frø, Jordbær. Ikke-standardvarianter (eller tilpassede fruktprosent) tilgjengelig på forespørsel. For eksempel: Solbær, blåbær, karamellisert eple, fiken, fersken, vannmelon og andre.
Portefølje (9)
Belgia, Vinalmont
...Ekte juvel av den belgiske vaffelen, også kjent som «Liège-vaffel»! Denne smakfulle, tykke vaffelen, deilig gyllen og lett karamellisert takket være de delvis smeltede sukkerperlene, smelter hjertet til alle godterelskere. Vår hemmelighet for å garantere denne unike smaken og teksturen? Vår originale og autentiske oppskrift, laget av et strengt utvalg av naturlige ingredienser av høyeste...
Portefølje (2)
...Håndstøpt lys laget med den høyeste kvaliteten av vegetabilsk soyavoks og dufter fra Grasse. Hvert lys leveres i en svart glassbeholder toppet med et akryldeksel designet og kuttet av oss. Det kommer med sin gaveeske preget med gullfolie. Lady in Red er en vanilje- og krydret duft som kombinerer karamellisert eple med noter av jordbær og fersken. 3 tilgjengelige formater: 230g (± 65t) - 460g (± 130t) - 920g (± 260t) Vær oppmerksom på at dekselet er rent dekorativt og må fjernes før du tenner lyset ditt. Se våre bruksanvisninger for å optimalisere lysene dine.
Portefølje (76)
Belgia, Sint Martens Latem
Royal Gulf Chocolates ble født av kjærlighet for utsøkt råsjokolade, og et ønske om å spise kun rene, hele matvarer. Vår deilige sjokolade er laget med lidenskap i små batcher ved å bruke kun de fineste kakaobønnene for å lage rene halvfabrikata sjokolade som smelter lett. Vi tar stor glede i å bringe lykke til våre glade kunder. Smak på det bare én gang og... Kjærlighetshistorien begynner... Vår...
Portefølje (10)
Belgia, Couvin
...Brun flaske. Søt og kremet med aromaer av røde frukter og lett karamellisert malt. Lagringstemperatur: 3°C < T° < 25°C Forbrukstemperatur: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alk. 7.5 Vol PLATO 16.4 Tilgjengelige formater: 33 cl - 75 cl...
Portefølje (8)
Alle våre håndverksøl er brygget etter tradisjonelle metoder med rent malt og humle, uten tilsetning av krydder, karamellisert sukker, smakforsterkere, fargestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer. Ølene er ettergjæret på flaske eller fat, ufiltrert og upasteurisert. Øl: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgia, Gembloux
Ultra moderne bryggeri med en årlig kapasitet på 6.000 hl. Bertinchamps Triple: Tradisjonell gårdsøl, ren malt og humle, uten krydder eller tilsetningsstoffer. Rund øl, lett ravfarget og uklar, ganske søt, med en fin bitterhet i ettersmaken. Munnen er fyldig, voluminøs, forfriskende og diskret karamellisert. Bertinchamps Blonde: Tradisjonell gårdsøl, ren malt og humle, uten krydder eller tilsetningsstoffer. En floral duft av nyklippet halm, aroma av ristet korn og et lett pepperaktig preg. Godt balansert med en bitterhet i ettersmaken, tett og kremet skum. Lett, perfekt for småretter.
Belgia, Buggenhout
... krydret preg med lakrisnoter, en nougataktig fylde og en varm ettersmak som minner om karamellisert banan. 3. DeuS, Brut des Flandres, den sprudlende kornvinen, basert på bygg, brygges, gjæres og modnes i Belgia, ettergjæres på flaske, etterfulgt av den tradisjonelle remuage og dégorgement i Frankrike.
Belgia, Anzegem
Vi er spesialister i produksjon av kunstnerisk Crème Brûlée. Den tradisjonelle ferskfrosne desserten lages med egne gårdsfriske egg og 100 % naturlige ingredienser av høy kvalitet. Vår spesialitet er vår ferdigspiste crème brûlée, frosset med sprø, karamellisert sukkerlokk. Pakking, størrelser og detaljer om finishing gjøres i henhold til kundens ønsker. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play