Belgia, Jette
...Nougatine laget av selskapet Silly er basert på en håndverksprosess i kobberkar hvor tørkede frukter (ristede mandler eller hasselnøtter) blir blandet inn i karamellisert sukker. Kokeprosessen, arbeidet med deigen samt sammensetningen av den må være svært presis for å oppnå et produkt med optimal farge, tekstur og smak. Når deigen har riktig temperatur og passende viskositet, blir den presset...
Samsvarende produkter
Nougatine
Nougatine
Portefølje (3)
Belgia, Seneffe
... (brix > 60) - Motstandsdyktig mot frysing/tining og baking Standardvarianter Aprikos, Bringebær med frø, Jordbær. Ikke-standardvarianter (eller tilpassede fruktprosent) tilgjengelig på forespørsel. For eksempel: Solbær, blåbær, karamellisert eple, fiken, fersken, vannmelon og andre.
Portefølje (9)
Belgia, Vinalmont
...Ekte juvel av den belgiske vaffelen, også kjent som «Liège-vaffel»! Denne smakfulle, tykke vaffelen, deilig gyllen og lett karamellisert takket være de delvis smeltede sukkerperlene, smelter hjertet til alle godterelskere. Vår hemmelighet for å garantere denne unike smaken og teksturen? Vår originale og autentiske oppskrift, laget av et strengt utvalg av naturlige ingredienser av høyeste...
Portefølje (2)
...Håndstøpt lys laget med den høyeste kvaliteten av vegetabilsk soyavoks og dufter fra Grasse. Hvert lys leveres i en svart glassbeholder toppet med et akryldeksel designet og kuttet av oss. Det kommer med sin gaveeske preget med gullfolie. Lady in Red er en vanilje- og krydret duft som kombinerer karamellisert eple med noter av jordbær og fersken. 3 tilgjengelige formater: 230g (± 65t) - 460g (± 130t) - 920g (± 260t) Vær oppmerksom på at dekselet er rent dekorativt og må fjernes før du tenner lyset ditt. Se våre bruksanvisninger for å optimalisere lysene dine.
Portefølje (76)
Belgia, Couvin
...Brun flaske. Søt og kremet med aromaer av røde frukter og lett karamellisert malt. Lagringstemperatur: 3°C < T° < 25°C Forbrukstemperatur: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alk. 7.5 Vol PLATO 16.4 Tilgjengelige formater: 33 cl - 75 cl...
Portefølje (8)
...Maïski fylt kalkunfilet fine champagne, en fylt, mykt stekt kalkunfilet med et hjerte av smakfullt krydret kjøttdeig i en deilig fine champagnesaus med sopp og et hint av cognac. På bildet serverer vi dette med Maïski grønnsaksgratin og karamellisert pastinakk.
Portefølje (34)
Alle våre håndverksøl er brygget etter tradisjonelle metoder med rent malt og humle, uten tilsetning av krydder, karamellisert sukker, smakforsterkere, fargestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer. Ølene er ettergjæret på flaske eller fat, ufiltrert og upasteurisert. Øl: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgia, Buggenhout
... krydret preg med lakrisnoter, en nougataktig fylde og en varm ettersmak som minner om karamellisert banan. 3. DeuS, Brut des Flandres, den sprudlende kornvinen, basert på bygg, brygges, gjæres og modnes i Belgia, ettergjæres på flaske, etterfulgt av den tradisjonelle remuage og dégorgement i Frankrike.
Belgia, Anzegem
Vi er spesialister i produksjon av kunstnerisk Crème Brûlée. Den tradisjonelle ferskfrosne desserten lages med egne gårdsfriske egg og 100 % naturlige ingredienser av høy kvalitet. Vår spesialitet er vår ferdigspiste crème brûlée, frosset med sprø, karamellisert sukkerlokk. Pakking, størrelser og detaljer om finishing gjøres i henhold til kundens ønsker. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen