Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
Romania, Focsani Vrancea
...Riscossa produserer sitt eget merke og private label. Riscossa har for tiden noen solide relasjoner med de viktigste kjedene som dekker 45 % av den totale omsetningen. En annen viktig salgskanal for klassiske og spesielle former er horeca, serveringsbransjen og økologiske restauranter. I Italia selger Riscossa også til tradisjonelle salgskanaler. Produserer Ris, Kjeks, Gnocchi, Eggpasta, Økologisk pasta, Fullkornspasta, Semolina og mel, Semolinas pasta, Pasta med spinat, Hermetiske tomater. Mr. SCIRE 'ITALO, senior salgsdirektør. tlf. 004,0729818823...
Tyrkia, Konya/turkey
... reservedeler som RENGJØRINGSGRUPPE Kornseparator Aspirasjonskanal Steinseparator Horisontal skanner Vibrasjonsseparator Radialseparator Trieur Vaskemaskin med Ver. Tørkesystem Intensiv fukter TRANSPORTGRUPPE Bucket Elevator Skruekonveyor Rørskruer ASPIRASJONSGRUPPE Aspirator Pneumatisk vifte Støvsyklon Supersonisk filter Blåserpumpe MALINGSGRUPPE Pneumatisk valsmølle Dobbel pneumatisk valsmølle Firkantet plansifter Semolina-renser Bran-finishere Vibro-finishere Semolina-detacher Trommel-detacher Hummermølle Vitamineringsmaskin ELEKTRONIKKGRUPPE Flow Control System osv.
Italia, Castellammare Del Golfo
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse. Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere...
Tyrkia, Kahramanmaras
... laboratoriemateriell og reservedeler som RENGJØRINGSGRUPPE Kornseparator Aspirasjonskanal Steinseparator Horisontal skanner Vibrasjonsseparator Radialseparator Trieur Vaskemaskin med Ver. Tørkesystem Intensiv fukter TRANSPORTGRUPPE Bøtteheis Skruekonveyor Rørskruenkonveyor ASPIRASJONSGRUPPE Aspirator Pneumatisk vifte Støvsyklon Supersonisk filter Blåserpumpe MALINGSGRUPPE Pneumatisk valsmølle Dobbel pneumatisk valsmølle Firkantet plansifter Semolina-renser Bran-finishere Vibro-finishere Semolina-detacher Trommel-detacher Hammermølle Vitaminmaskin ELEKTRONIKKGRUPPE Strømkontrollsystem osv.
Produksjon av farget pasta, eggpasta, smaksatt pasta og semolina pasta.
Mykt hvetemel og semolina for pastaprodusenter. Produksjon av økologisk semolina.
...ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. For de bronseformede: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. I tillegg er de regionale formatene laget med semolina av typen "SENATORE CAPPELLI" allerede tilgjengelige.
Vårt selskap produserer pasta av durumhvete på en håndverksmessig måte, men med de mest moderne maskinene, og utfører en helt håndverksmessig prosess, som langsom og lang tørking (omtrent 3-4 dager) ved svært lave temperaturer (40°-45°). Støpeformene er utelukkende i bronse, for en unik porøsitet. Alt dette kombinert med vårt spesielle utvalg av semolina, og kunnskapen til vår mesterpasta-maker, gir liv til et unikt produkt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play