Italia, Firenze
...Møtet mellom sjampinjong og oliven med svart trøffel har gitt liv til en utmerket krem med en sterk og bestemt smak. Følelsen av skog fyller rommet så snart glasset åpnes. Ingredienser: dyrkede sjampinjonger (agaricus bisporus), oliven, svart sommertøffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi anbefaler vår Trøffelkrem med både hvitt og rødt kjøtt, med egg, deilig på skiver av ristet brød, småsnacks og kjeks. Den kan også brukes som fyll i tortellini og ravioli.
Portefølje (9)
Spania, Torrent
... for å gi sterke rosa nyanser. Bruksområder: Kullsyreholdige drikker, alkoholholdige drikker, godteri, krydder, bakevarer, kjøtt, Desserter, supper og sauser, fettbelegg, syltetøy og geléer, meieriprodukter.
Portefølje (31)
Italia, Dorgali
... Sardinia, med hint av middelhavsvilt, myrte og marasca integrert med et spekter av mineralitet. I munnen fremhever den seg med god friskhet og en fin og smakfull tannin. Den skiller seg ut for sin allsidighet, og passer godt til både smakfulle forretter og rødt kjøtt, kanskje beriket med aromaene fra middelhavsurt. Utmerket også med halvmodne oster.
Portefølje (5)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Tyrkia, Elazig
Vårt selskap startet sin virksomhet innen akvakulturelle ressurser i 2011 og har blitt en pioner og en konkurransedyktig aktør i denne sektoren gjennom kontinuerlig utvikling og teknologisk infrastruktur. TURKAYLAR AQUACULTURE har drevet sin virksomhet innen salg av ørretfôr, kulturfiske og frakt av levende og fryst fisk. Målet vårt er, samtidig som vi bidrar til landets økonomi, å tilby sunne og ...
Portefølje (2)
Italia, Trento
...Allsidigheten til Salsa Bruna er total: den kan serveres med steker, braserte retter og andre retter som vilt, rødt og hvitt kjøtt, tagliatelle, grønnsaker, potetmos. Tilført under tilberedningen er den utmerket for å gi smak til gryteretter og kjøtt i saus. Løs opp 35 g av produktet i ½ liter kaldt vann og kok opp mens du rører kontinuerlig over moderat varme, i 5 minutter eller mer, til du oppnår ønsket konsistens. Kombiner den med skiver av kjøtt eller andre retter. For å lage gryteretter eller kjøtt i saus, tilsett Salsa Bruna Bauer som den er, eller etter å ha fortynnet den i vann.
Portefølje (9)
...Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar kirsebærduft og vaniljetoner. Smak: fyldig, rund med myke og balanserte tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Matparinger: utmerket til å akkompagnere steker av rødt kjøtt, vilt og lagrede oster. Vinifikasjon: etter avstilkingen av druene, får mosten macerere med skinnet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-26°C. Etter at malolaktisk gjæring er fullført, lagres en del i barriques, mens den andre delen lagres i stål. Lagringskapasitet: 2 år eller mer avhengig av årgang.
Portefølje (4)
Italia, Maruggio
...{"Recommended":"Anbefalt: Rødt kjøtt, villsvin, krydrede oster, kjøtt, lam, kjøttsaus, grillmat, storfe, pølse, oster.","Color":"Farge: Purpur rød","Alcohol":"Alkohol: 13 % - 14 % vol.","Vine growing type":"Vintype: Støttet alberello","Vintage":"Høsting: Slutten av august, tidlig september","Bouquet":"Bouquet: Delikat, veldig karakteristisk","Serving temperature (celsius)":"Serveringstemperatur...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Økologisk Rødvinseddik* - 0,2 % Naturlig Sjarlottløk Aroma * produkter fra Økologisk Landbruk Denne eddiken passer godt til rødt kjøtt og til deglazing (and, magret). Drypp forsiktig over østers for å fremheve smaken deres. Den finnes i flaske på 25 cl. Dette produktet er også tilgjengelig i bag-in-box på 3-5-10 liter og fat på 220 liter. Uten konserveringsmidler eller allergener. Upasteurisert produkt.
Portefølje (132)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORT: 100 % PINOT NOIR SMAKING: Denne 100 % Pinot Noir-vinen avslører aromaer av mørke frukter. De subtile tanninene i munnen gjør det til en ideell vin å kombinere med rødt kjøtt og oster.
Portefølje (9)
Italia, Crotone
...Økologisk rødvin Utmerket med rødt kjøtt, oster. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. innhold 13,50°/14,50°...
Portefølje (2)
Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.
...{"KIRMIZI ET KESİMHANE VE SOĞUTMA TESİSİ":"RØDT KJØTT SLAGTERI OG KJØLEANLEGG","BALIK İŞLEME VE SOĞUTMA TESİSİ":"FISKEBEHANDLING OG KJØLEANLEGG","MUZ DEPOLAMA VE SARARTMA TESİSİ":"BANANLAGRING OG MODNING ANLEGG","SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME VE SOĞUTMA TESİSİ":"MELK OG MELKEPRODUKTER BEHANDLING OG KJØLEANLEGG","MEYVE İŞLEME VE SOĞUTMA TESİSİ":"FRUKTBEHANDLING OG KJØLEANLEGG","SEBZE İŞLEME VE...
Portefølje (2)
...Pastrami, kokt, stykkevekt ca. 2 kg, et røkt og krydret kjøttstykke, sous-vide kokt, vanligvis "rødt" kjøtt (ofte skulderstykke av storfe, i USA vanligvis bryst av storfe) det spises i tynne skiver som pålegg til brød eller sandwich Artikkelnummer: 061447 Basis VPE: kg Varegruppe: 05 - TK-kjøtt / 100 - TK-storfe Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g Nettovekt: 1 kg Bruttovekt: 1 kg Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm Restholdbarhet (dager): 119...
Portefølje (9)
Romania, Sebes
... etter sunne og trygge produkter. Kjøttet produsert på vår gård er av premium kvalitet og kommer fra sunne struts som får fôr produsert akkurat her på gården, som inneholder 70% lucerne uten hormoner og ingredienser som fremmer husdyrvekst. Struts kjøtt, ansett av mange eksperter som kjøttet av fremtiden, er et rødt mørt kjøtt, høyt verdsatt av ernæringsfysiologer for sine sunne egenskaper og lave fett- og kolesterolinnhold.
Spania, Cumbres Mayores
... hovedsakelig med rødt kjøtt: storfe, sau og geit. Dette er dyr som lever fritt og fôres med naturlig kost. Vi avviser industrielt fôrede og burholdte dyr. All produksjon skjer i landsbyen Cumbres Mayores, en «pueblo» som ligger i Sierra de Aracena-fjellene. Regionen er verdensberømt for sine spekematprodukter, spesielt Pata Negra-skinken. Balkis Gourmet har skapt verdens første naturlige Halal-tørkeri...
Belgia, Nazareth-Eke
Så mye mer enn en kjøttleverandør: en pålitelig partner for catering. Caterere, storkjøkken og restaurantkjeder har i mange år vært den betrodde og verdsatte målgruppen til De Bruycker. Catering er vår andre natur. Vi lytter nøye til deg, slik at vi vet nøyaktig hva du trenger og hva du forventer av oss. Hos De Bruycker kan du velge fra et bredt utvalg av ferskt rødt kjøtt, fjærfe og...
Romania, Sebes Jud.alba Iulia
... kyllinger oppnås fra klekking. Strutsene fôres med naturlig fôr produsert på vår gård. Slakting og pakkingen av kjøtt utføres hygienisk trygt i vårt slakteri. Struts kjøtt anses av mange eksperter som fremtidens kjøtt, det er et rødt kjøtt, høyt verdsatt av ernæringsfysiologer for sine verdifulle ernæringsmessige egenskaper og lavt fett- og kolesterolinnhold. Våre produkter pakkes ved hjelp av SKIN PACK...
Vi opererer innen rødt kjøtt og hvitt kjøtt. Vi presenterer aktivitetene våre nasjonalt i henhold til tilbud og etterspørsel som eksport og import.
Vi er spesialiserte i å tilby kvalitetsmatprodukter, inkludert storfekjøtt, fjærfe og frosne matvarer til kjøpere over hele verden. Vi eksporterer frossen kylling, CLQ, kyllinglår, kyllingbryst, hele frosne kyllinger og alle andre kyllingdeler. I tillegg tilbyr vi rødt kjøtt, videreforedlede produkter og sjømat. Vi har evnen til å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet til våre kunder.
Portugal, Porto Salvo
...Iglo tror at den beste maten er "naturlig mat". Alle produktene fra merket bruker de beste ingrediensene, og Iglo velger fryseteknologi fordi det er den mest naturlige måten å bevare mat på. Råvarer (fisk, grønnsaker og frukt) og ferdiglagde produkter (måltider, snacks, pizza, poteter, rødt kjøtt, kylling, ferdiglagde grønnsaker, nuggets, annen ferdig fisk). Iglo er et merke som har hatt en ubestridelig lederposisjon i markedet i over 30 år.
Engros handel med hvitt kjøtt (fjærfe, kanin); Engros handel med rødt kjøtt (svin, storfe, sau); Engros handel med frosne produkter (potetgull, grønnsaker, sjømat, kjøtt); Engros handel med matvarer for catering. Vårt selskap ligger i Bronte ved foten av Etna og distribuerer produkter over hele Østsicilia.
Spania, Aranda De Duero-Burgos
...Mesón El Pastor er en restaurant med en varm, koselig og familiær atmosfære. I 1976 åpnet den dørene i sentrum av Aranda de Duero, hjertet av lechazo churro og den berømte vinregionen "Ribera del Duero". Med eleganse og god smak har Mesón El Pastor i over 35 år tilbudt sine kunder utmerkede lechazos churros stekt i vedfyrt ovn, i tillegg til et bredt utvalg av forretter, rødt kjøtt og fisk, uten å glemme de deilige hjemmelagde dessertene. Restauranten har en vinmeny med over 100 referanser, både nasjonale og internasjonale.
Frankrike, Saint-jean-d'ardieres
... rødviner laget av en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse cruene, som er lette å nyte, passer perfekt til forskjellige typer retter. Fra rå eller kokte retter, til bistroretter eller fusjonsmat, samt rødt eller hvitt kjøtt, røde frukter, oster og krydrede retter. Alle gastronomiske ønsker er gode, det er en anledning til å smake på en av deres viner MODE, CLASSIC eller CHIC, avhengig av din inspirasjon for øyeblikket.
Storbritannia, Haverhill
I 1989 ble DIGI Europe Limited grunnlagt. Basert i Haverhill Suffolk, har de vokst til å bli en markedsleder innen utvikling og levering av avansert industrielt veie- og etiketteringsutstyr til verdens matforedlingsindustrier. DIGI Europe produserer veie- og prisetiketteringsutstyr for et bredt spekter av matforedlingsmiljøer; dette inkluderer rødt kjøtt, fjærfe, fisk, meieriprodukter, bakerier...
Tyrkia, Istanbul
... og FOTEG ISTANBUL, samt BUSWORLD TURKEY og VIV TURKEY-messer som arrangeres hvert annet år. Disse messene har kvalifisert seg for UFI Approved Event (UFI Godkjent Messe) sertifikatet, og er derfor internasjonale spesialmesser som er oppført i UFI’s Verdens Internasjonale Messen Kalender. HKF Fuarcılık A.Ş.'s messeportefølje dekker alle proteiner vi trenger for mat, inkludert rødt kjøtt (ANIMALIA ISTANBUL) og hvitt kjøtt fra fjærfe (VIV TURKEY), samt SEAEXPO TURKEY, Messen for Fiskeri og Teknologier for Sjømat.
... kjøtt; Vi leverer dem de beste stykkene som er uunnværlige for riktig fremstilling av vårt prestisjetunge spekemat. Salg til leverandører, hypermarkeder, matkjeder og grossister av våre produkter; Spekemat, saltet, tørket eller røkt. Frakt pakket, skivet, i terninger eller hele stykker. Salg til spesialister innen cateringbransjen., Spesielle produkter som spesielle stykk av rødt kjøtt, lam, pattegris, osv. Vi jobber kun med den høyeste kvalitet. Eventuelle tvil, behov eller spørsmål du måtte ha. Ta kontakt med oss på info@taldabura.com...
Tyrkia, Istanbul
... Tester Internasjonal Matforsyning RA Turkiye samarbeider med selskaper som har den nyeste produksjonsteknologien og de beste kvalitetsproduktene i det tyrkiske matmarkedet. Med det grunnleggende prinsippet om kundetilfredshet, leverer det produkter over hele verden, spesielt rødt kjøtt, hvitt kjøtt, sjømat, meieriprodukter, olivenolje og belgfrukter. Metaller og Mineraler RA Turkiye kan levere...
Tushba Global İthalat İhracat Vår bedrift er aktiv innen levende dyr, produksjon av rødt kjøtt, møbler og byggebransjen, og har et sterkt internasjonalt leverandørnettverk. Vi er en dynamisk og kundesentrert bedrift. Vårt profesjonelle team er fast bestemt på å forstå og møte kundenes behov. Vår misjon er å tilby de beste løsningene i det globale markedet for å forenkle forretningsprosessene og...
Portefølje (1)
Spania, Madrid
Bedrift dedikert til salg av storfekjøtt, kjøp kjøtt på nettet på vår nettside og få det levert hjem til deg på kort tid, på en komfortabel og sikker måte. Vi er spesialister på storfekjøtt. Vi har storfekjøtt og oksekjøtt; entrecôte, indrefilet, ytrefilet, osv. Samt andre kjøttstykker og pølser laget av storfe. I tillegg kan du også nyte ferdiglagde kjøttretter. Ikke nøl lenger og kjøp kjøtt hos Discarlux. Spesialister på rødt kjøtt av beste nasjonale og europeiske kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play