Frankrike, Merville
Siden 1880 har selskapet Sethness Roquette spesialisert seg på produksjon av karamel som brukes i ulike former (flytende, pasta, pulver eller biter) for håndverkere og næringsmiddelindustrier. Takket være en global tilstedeværelse med sine 4 produksjonssteder, har Sethness Roquette klart å etablere seg som lederen innen produksjon av karamel. KARAMEL SPESIALITETER Karamel spesialiteter omfatter...
Portefølje (7)
Spania, Hernani
... krevende markedene. Vårt engasjement for kvalitet gjenspeiles i vårt standardiserte frosne produkt, som inneholder 60% rent blekksprutblekk, og sikrer optimal ytelse både for næringsmiddelindustrien og gourmetmatlaging. I tillegg til å være et utmerket naturlig fargestoff for ulike kulinariske applikasjoner, skiller vårt naturlige blekksprutblekk seg ut ved sin evne til å forbedre smaken, aromaen og utseendet til et bredt spekter av retter som ris, pasta, fisk, fideuás, svart brød, osv. Ta kontakt med oss for mer informasjon!
Portefølje (15)
Italia, Bassano Del Grappa
Italiensk matvarebedrift som er ledende innen produksjon og distribusjon av tørr eggpasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) og andre spesialformater. Grunnlagt i 1960, har Pastificio vokst gjennom årene og blitt et viktig referansepunkt for både det italienske og internasjonale markedet. Nøye utvalg av leverandører og råvarer, prosess- og produktkontroller, samt moderne fasiliteter med toppmoderne produksjonsanlegg gjør det mulig å tilby kundene produkter av premium kvalitet.
Spania, Orkoien-Navarra
Et familieeid selskap med mer enn 50 års tradisjon innen produksjon av bakervarer og småkaker under handelsnavnet Pastas y Bizcochos Gloria. I dag spesialiserer vi oss i INACO de siste årene på naturlig mat med produksjon av økologiske småkaker og pasta under merket BELSI, basert på å velge de beste naturlige råvarene fra 100 % økologisk dyrking, fullkornsmel, korn, nøtter og frø, ekstra virgin...
Portefølje (37)
Italia, Fidenza
... prosess teknologi gjør det mulig å pastifisere ved å bruke pregelatiniserte mel eller råmel som er hentet direkte fra råvaren; Italpast Pregel Tech er løsningen for å gelatinisere råglutenmel, som innebærer innsetting av en dampinjektionskokekar i linjen. Linjer for produksjon av fersk pasta bekrefter vår bedrifts know-how i å designe moderne produksjonsanlegg for pasta, rullere, formere, raviolere, automatiserte anlegg for ravioli med dobbelt lag, lasagnere og nester, pastorisatorer, kjøletunneler og kontinuerlige kokere, komplette linjer for forkokt fersk pasta.
Nederland, Amstelveen
... strenge kravene. Vi har derfor i mange år hatt BRC-sertifikatet (BRC A+) for matsikkerhet. I tillegg til den fremragende kvaliteten, skiller Euro Pizza Products seg ut ved å: - Konsistens i smak og kvalitet på hver pizza - Tidsstyring: En holdbarhet på minimum 6 måneder etter produksjon - Ekspertise og erfaring gjennom vår kjede New York Pizza - Konkurransedyktige priser - Støtte innen markedsføring og salg - Reduksjon av svinn og kostnadsbesparelser - Private label basert på din egen oppskrift DIN PARTNER FOR PREMIUM KVALITET PIZZADEIG!
Portefølje (8)
Spania, Tolosa-Guipúzcoa
... følgende områder: Design, produksjon og installasjon av utstyr for pasta-forberedelse, resirkulering og industriell rensing. Program for prosesspumper for transport av væsker. Vedlikehold og forbedring av utstyr og prosessanlegg. Detaljengineering og utførelse for prosessindustri.
Siden 1999 har NEDEX, en ledende leverandør av glassisolasjon løsninger og materialer, kontrollert 35% av det globale markedet fra Tyrkia. Vårt varierte produktspekter inkluderer Molekular Siebe, Polisulfid Pasta, Hotmelt, Butyl, Varme Kanten Mellomdeler, Aluminium Mellomdeler og Blekemiddel Leire. Med våre miljøvennlige applikasjoner som betjener 100% IG enhetsprodusenter, bidrar vi til en årlig produksjon av 350 millioner m2 glass. Vårt samarbeid med bransjeledere gjør kvaliteten uomtvistelig for din tilfredshet.
Portefølje (44)
Italia, Laterina Pergine Valdarno
... basert på de gamle tradisjonelle oppskriftene fra området, det vil si på den "rurale" GASTRONOMIEN I TOSCANA som har gjort seg bemerket i verden. I respekt for økologisk bærekraft, brukes hovedsakelig produkter fra nærområdet, km. 0. Noen oppskrifter er basert på økologiske produkter som hjemmelagde kaker, pasta og marmelade laget av lokale frukter. Vi tilbyr også et utvalg av vegetariske retter...
Italia, Martina Franca
... burrata, lagret caciocavallo og pecorino pugliese, alle laget etter håndverksmetoder som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Vi tilbyr også økologisk ekstra jomfruolivenolje, eksklusive viner fra Puglia som Primitivo, Negramaro og Chardonnay, samt tradisjonelle spekemat og håndlaget pasta som orecchiette og taralli. Vi bruker moderne teknologi for å bevare ferskheten og smaken av produktene...
Portefølje (29)
... også med personer knyttet til landbrukssektoren, noe som har påvirket vår produksjon av pasta, mel, olje og andre produkter i mange år. Vi introduserer innovasjoner, forbedrer mange produksjonsfaktorer, og skaper halvfabrikata samt ferdige produkter for både engros- og detaljhandelskunder. Vi har utvalgte produkter innen matvare-, kjemikalie- og landbrukssektoren, og mer… !!! Vi tilnærmer oss hver...
Andre produkter
Solrosolje
Solrosolje
Portefølje (1)
Italia, San Cono
... håndverksmessig, med durumhvete semule som utelukkende kommer fra Sicilia. Det er en "håndverksmessig pasta" med lang holdbarhet, som varer i omtrent 24 måneder fra produksjon. Den langsomme produksjonen ved hjelp av bronseforming gir et grovt og porøst produkt som er i stand til å holde på sausen på best mulig måte. Pastaen, plassert på matrammer, tørkes i statiske celler ved en lav temperatur på maks...
Spania, Zarza De Tajo
En CUI ZSQ Food, S.L. har vi siden 2010 spesialisert oss på produksjon av risnudler, som kan finnes på både det nasjonale og internasjonale markedet med varemerkene Kangle, Shuang He Brand og Pastas Iberia. Installasjoner Våre fasiliteter ligger i kommunen Zarza de Tajo, provinsen Cuenca, Spania. Vi har 6.000 m2 hvor vi produserer mer enn 120 tonn høy kvalitet risnudler per måned. Verdier Vår...
Portefølje (3)
Hellas, Katerini
Selskapet Pasta Metaxa har vært aktivt siden 2006 innen produksjon og distribusjon av fersk-frosne pasta. I våre nye lokaler kombinerer vi italiensk tradisjon med greske P.D.O. produkter som feta, olivenolje, og honning fra Olympus, og skaper unike fersk-frosne pastaretter (Tagliolini, Ravioli, Tortelloni) som fremhever gresk gastronomi. Forbrukeren har nå muligheten til å nyte en sunn (med...
Frankrike, Menton
...Vi har vært etablert siden august 2013, og vårt fag er produksjon av fersk pasta i piemontesisk stil og salg av utmerkede produkter fra vårt område, som AOP-oster, hvit trøffel fra Alba, IGP-hasselnøtter og mange andre delikatesser. Vår verksted gir mulighet til å se produksjonen av vår pasta direkte, og vi er en del av "ART & DÉLICES"-programmet fra Chambre des Métiers des Alpes Maritimes, som...
Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene...
Tyskland, Berlin
Produksjon av fersk pasta og dypfryst fersk pasta produkter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fylte Gnocchi, håndlagde fylte pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Fersk pasta av høy kvalitet. Vi produserer eksklusiv pasta med de beste ingrediensene og spesielle produksjonsmetoder.
Italia, Gragnano
Il Re della pasta er et pastifabrikk som ligger i Gragnano, kjent for sin edle produksjon av pasta. Den 9. oktober 2013 fikk vi, fra Den europeiske union, IGP-merket. Vår idé er å produsere som om produktet var ment for vår egen familie; kunden er i sentrum av vår verden. Faktisk er det tradisjon at produktet blir prøvd av hele personalet før det settes på markedet, og først etter å ha fått et...
Tyrkia, Ankara
... produsert av 100 % hvete av premium kvalitet, riktig behandlingsmetode, sofistikert produksjonsteknologi, samt kompetanse. Produksjonen håndteres ved strengt å overholde sikkerhetsbestemmelser for matprodukter, og skjer i samsvar med ISO-kvalitetssikringssystemet, under online umiddelbar produksjon samt timebaserte laboratorieinspeksjoner. Takket være en slik intensiv overvåkningsprosess, kommer hver eneste pakke med den klare gule fargen til Nuh’un Ankara Makarnası av samme kvalitet og smak til enhver tid. For mer informasjon...
Frankrike, Feurs
Siden 1855 har det familiedrevne selskapet Nigay spesialisert seg på produksjon av karameller som brukes i ulike former (flytende, pasta, pulver eller biter) av håndverkere og næringsmiddelindustrier. Selskapet har klart å etablere seg på europeisk og internasjonalt nivå som eksperten på karameller i vid forstand takket være sin anerkjente kompetanse innen aromatiske karameller, fargekarameller...
Portefølje (6)
Italia, Villafranca
Velkommen til Pastifici Vesuvio®, leder innen produksjon av Middelhavsfersk pasta med autentisk kulinarisk tradisjon! Passion og tradisjon er ingrediensene i vår store suksess som gir liv til de ekte spesialitetene fra Campania, en region kjent for sin gastronomiske kultur og gleden av å nyte håndlaget fersk pasta, laget med all tradisjonen fra gamle dager. Det som gjør denne pastaen spesiell...
Portefølje (4)
Hellas, Glikovrisi Lakonias
PRODUKSJON AV TRADISJONELLE OG ØKOLOGISKE TØRKEDE PASTA MED EGG OG MELK. PRODUKSJON AV SØTE RINGER MED OLIVENOLJE. LAGET AV SEMOLINA OG HVETEHUMLE.
Frankrike, Lachapelle-Sous-Aubenas
... automatisert eller semi-automatisert prosess – som gjør det mulig å tilpasse seg ulike typer og modeller av emballasje. Vi har kapasitet til å fylle og montere alle typer preparater: olje, emulsjon, væske, gelé, pasta og fast. Regulatorisk: Våre råd for markedsføring av produktene dine over hele verden. Når produktet ditt er laget, er det underlagt et sett med strenge lover for å kunne markedsføres...
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
...E.leclerc, Biomonde, Biocoop, Vival, BI1, Delikatessebutikk, Locavor, La ruche qui dit oui!..... Våre priser: • 2019, juryen for inspirerte ideer i Haute-Marne tildelte førsteprisen for håndverk til prosjektet for utvikling av 100 % franske, 100 % spiselige, 100 % biologisk nedbrytbare, 100 % økologiske pasta sugerør. • 2020, juryen fra Chambre de Métiers et de l’Artisanats Haute-Marne tildelte førsteprisen i kategorien produksjon for selskapets nettside.
Portefølje (10)
Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone...
Portefølje (4)
... investeringer på 50.000.000 Euro mellom 2010 og 2012 har de blitt den største i Tyrkia og den nest største i verden med en daglig produksjon på 1.500 tonn hvete og 1.000 tonn pasta. OBA-merket finnes på hyllene i 86 land, inkludert Tyrkia, Afrika, Midtøsten, Øst-Asia, samt Storbritannia, Tyskland, Kina, Sør-Korea, India, Ukraina og Colombia. OBA Pasta tilbyr 40 forskjellige produkter ved å bruke 100...
...L'Azienda Agricola Sabatino er en ung virksomhet, etablert i 2013, med mål om å produsere og markedsføre pasta av høy kvalitet. For produksjonen dyrkes og bearbeides det en gammel og ikke-hybridisert hvete i Marche... Hvete av 'Saragolla'. Det blir bearbeidet med steinmaling for deretter å gå videre til pasta produksjon med bronseforming og langsom tørking ved lav temperatur. Pastaen fra Sabatino produseres i henhold til strenge økologiske protokoller, og dens særegenheter er preget av høy fordøyelighet, en markant smak, rik tilstedeværelse av mineraler og lavt gluteninnhold.
Italia, Ceglie Messapica
Produksjon og salg av fersk og tørr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Fersk pasta laget av brent hvete, fersk pasta laget av senatore cappelli, fersk eggpasta. Utlandet, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som forener overlegen kvalitet og ektehet, skaper sin kjærlighet for pasta fra de beste blandingene av semule. Den rike og uforglemmelige smaken av orecchiette...
Portefølje (1)
Italia, Riese Pio X
Til stede i matmarkedet i mange år, er vi spesialiserte i produksjon av lasagneplater som vi tilbyr i forskjellige størrelser, vekter og ingredienser: Durumhvete semule, semi-fullkorn og fullkorn durumhvete semule, spelt, spelt dicocco, spelt spelta, og mange flere. Kvalitet, tradisjon og en spesiell oppmerksomhet på produktets autentisitet, har i flere år vært vårt fokus innen økologisk pasta...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play