Belgia, Waterloo
... tilpasset seg markedet ved å tilby andre arter av stør fra forskjellige opprinnelser, samt andre spesialiteter innen fiskeegg som laksrogn, ørretrogn og andre delikatesser som kongekrabbe, foie gras, røkt laks og stør, safran, trøfler, osv.
Island, Stykkisholmur
Hviludrangar ehf er et islandsk produksjons- og handelsfirma. Vi har 3 generasjoner med erfaring i bransjen og kan tilby produkter av beste kvalitet til konkurransedyktige priser. Selskapet er familieeid, og vår tilnærming til virksomheten er veldig personlig. Vi mener dette er den eneste måten å gå frem på.
Portugal, Olhao
Produsent av hermetikk og fiskepaté i Olhão. Produksjon gjennom tradisjonelle metoder, alltid med fokus på kvalitet og ferskhet av råvarene. Vi produserer sardinpate, makrellpate, tunfiskpate, skalldyr og hermetikk av sardin, makrell, tunfisk, klippfisk og laks.
Vi er en håndverksindustri dedikert til produksjon av fiskeprodukter, ansjos og ansjos i eddik. Vår produkt fanges i middelhavsfarvann av høyeste kvalitet. Vi har 3 fabrikker, en i Spania og to i Romania, derfor kan vi, i tillegg til kvaliteten, tilby en veldig god pris.
... denne Cash & Carry, satset vi utelukkende på industrien og transformasjonen av klippfisk, og lanserte den første store investeringen fra RIBERALVES: byggingen av den industrielle enheten i Carvalhal, i Torres Vedras, som i dag er selskapets hovedkontor, hvor all aktivitet koordineres. RIBERALVES produserer 30 000 tonn klippfisk per år, noe som tilsvarer omtrent 8% til 10% av all klippfisk som...
Spania, Sevilla
Vi er produsenter av høykvalitets gourmetprodukter fra havet. Vår spesialitet er produksjon av håndlagde ansjos fra Cantábrico, lav i salt og uten bein, plukket for hånd med pinsett. I tillegg lager vi andre gourmetprodukter på glass eller frosne, som marinerte sardiner eller carpaccio av røde reker fra Carboneras, blant andre produkter. Vi har også vårt eget merke og franchiser. Vi er til stede på både det nasjonale og internasjonale markedet. Mer informasjon på aquisantona.com...
Conserveira do Sul er et familieeid selskap grunnlagt i 1954, i byen Olhão. Conserveira do Sul spesialiserer seg på produksjon av hermetikk og fiskepaté. Vi produserer hermetikk av sardiner, makrell, tunfisk og sild i vegetabilsk olje og i forskjellige sauser, som tomatsaus, eddiksaus og sitron. Den industrielle etableringen av Conserveira do Sul sikrer riktig teknologisk behandling og hygienisk-sanitær behandling av fiskeproduktene, og omdanner dem til hermetikk. Selskapet oppfyller alle kravene i gjeldende lovgivning.
Spania, Vilanova De Arousa
... begynnelsen på hermetikkproduksjonen. I 1983 døde Francisco Lafuente González, og Manuel Lafuente González overtok driften alene. I 1988 gikk han av med pensjon og overlot stafettpinnen til sine barn. Rosa Lafuente Lestón leder driften, og sammen med sine søsken bestemmer de seg for å fokusere innsatsen på å lage produkter av høy kvalitet, eksklusive og rettet mot premium-segmentet av hermetikk. I...
Storbritannia, London
...nøtteaktig smak. Oscietra Caviar - Russisk Sturgeon Caviar har en silkeaktig myk smak som minner oss om smaken av russiske tsarer, glitring av luksus og eksklusivitet fra den rike russiske kulturen. Mørheten og den delikate smaken, skjult av sin perlegrå og noen ganger gyldne farge, gir en unik avslutning på retten.
Spania, Sevilla
..."Sea Delight" gjennom sitt merke "Manuel Claros" velger kun de beste råvarene for alle sine produkter. Vi er produsenter, håndverksfabrikanter av kvalitet: - Fileter av ansjos i olivenolje - Friske ansjos i eddik - Ansjos med oliven og banderillas - Sardiner i olivenolje sild (naturlig, med paprika og i ruller med sylteagurk) - Gourmetutvalg (ansjos, ansjos...) Kvaliteten på alle våre...
Portefølje (3)
Frankrike, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.
Spania, Santoña
... for å tilby et sluttprodukt av høyeste kvalitet. Med dette formålet, støttet av sine barn og svigerdøtre, startet Doña Emilia det som i dag er et anerkjent selskap. Vi har et bredt katalog av formater basert på konservering av ansjos fra Cantábrico, boquerones, Bonito del Norte, sardiner og relanzón. Vi lager også pateer av cabracho, bonito i olje og eddik, bonito med paprika, ansjos, blekksprut...
...Markedet for tunfisk konserver utgjør "kjernevirksomheten" til COFACO. Som pionerer i introduksjonen av glassemballasje på det nasjonale markedet, har man søkt å imøtekomme forventningene til de mest krevende forbrukerne, med introduksjonen av et produkt som utmerker seg ved å være utelukkende håndlaget. COFACO er et utelukkende azorisk selskap, med sine industrielle sentre på øyene Pico (Madalena do Pico) og S. Miguel (Rabo de Peixe). Styrking av lederposisjonen i markedet for fiske konserver i Portugal og utvikling av den internasjonale tilstedeværelsen.
Norge, Avaldsnes
Norge, Haugesund
Norge, Fredrikstad
Norge, Ellingsøy
Norge, Longva
Norge, Drammen
Norge, Lepsøy
Norge, Ellingsøy
Norge, Mandal

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play