Italia, Novoli
...Våre snegler Helix Aspersa Muller er godt kantet, robuste og motstandsdyktige. De kommer ikke fra intensivt oppdrett, men er samlet inn i sitt naturlige habitat. De er nøye utvalgt og sertifisert på helsemessig nivå for å sikre kvalitet og ferskhet. Vi oppbevarer dem ved kontrollerte temperaturer for å bevare holdbarheten. EGENSKAPER VED PRODUKTET OG SALGSBETINGELSER Snegler 100% naturlige...
Portefølje (71)
Norge, Sandhornøy
... kundebehov. Vi tilbyr et bredt utvalg av frossen laks i ulike emballasjer for detaljhandel så vel som catering. PRODUKT SPESIFIKASJON Fisk: Laks Latinsk navn: Onocorhynchus Gorbuscha Opprinnelse: Norge (Villfangst: FAO67) Behandling: Hele runden (WR) | Gutted & Scaled (G&S) | Fileter (Skinless/Skin-on & Benless) | Steker | Porsjoner Fryseprosess: IQF (individuelt hurtigfrosset) Emballasje: IWP (Individual Wrap Package) | Bulk | Mellomblad...
Portefølje (3)
Italia, Cicciano
Italia, Pescara
...Gastronomiske snegler helix aspersa muller er klare for kjøkkenet. VÅRE SNEGLER HELIX ASPERSA MULLER Denne arten finnes i ulike klima og jordsmonn. Den vokser raskt i våre oppdrettsanlegg, og ernærer seg utelukkende av vegetasjon, uten bruk av fôr. Vår metode med NATURLIG SYKLUS UTENDØRS gjør at vi kan oppdrette våre snegler kun med vegetabilske produkter, for å oppnå et kvalitetsprodukt både når det gjelder organoleptiske egenskaper og kulinariske kvaliteter. Den brukes både som forrett og som hovedrett. Kjøttet som kjennetegner den har et høyt proteininnhold og et lavt fettinnhold.
Portefølje (5)
Italia, Salerno
...I nesten et halvt århundre har de i den smale gaten mellom de hvite husene, omkranset av terrasser med sitrontrær, "skjært" for hånd og deretter "salta": en gammel prosess som Gilda Di Martino og hennes venninne, husholdersken til landsbypresten, hadde lært av sine mødre, som igjen hadde lært det fra sine bestemødre. Kloke hender for å forvandle, på noen måneder, to hundre kasser med ansjos fra...
Portefølje (8)
Produksjon av Fior di Latte mozzarella kuttet Napoli, terninger, revet, laget kun av melk, løpe, salt og melkesyrebakterier, ingen konserveringsmidler, ingen fortykningsmidler...
Portefølje (3)
Italia, Imperia
...Selskapet Giuseppe Calvi & C. srl er et gammelt olivenoljefirma, grunnlagt i 1921 av Giuseppe Calvi og i dag drevet av Gianni og Luca Calvi, sammen med en liten, men dyktig gruppe medarbeidere. Hovedkontoret har alltid vært på nummer 56 i via Garessio, i Imperia Oneglia, mens selskapets olivenmølle ligger i Pontedassio, midt blant olivenlunder i Oneglia-dalen. Vår forretningsstrategi er veldig enkel: å tilby gode og naturlige produkter, laget med kunnskap og presentert med eleganse. Slik forlater ...
Portefølje (44)
Italia, Salerno
...akkurat som prosessene for bearbeiding som vektlegger viktigheten av utvelgelse av råvarer, produktkontroll, transformasjon og tilberedning. Alle faser skjer under nøye tilsyn for å sikre produksjonsstandardene i samsvar med gjeldende forskrifter. Kom og oppdag vår nye butikk, nå også Lounge Bistrot, i Piazza Portanova i Salerno, hent fra lageret for å ta med hjem, men la deg veilede av vår...
Portefølje (8)
Norge, Stavanger
...Seawell Hirtshals A/S er et internasjonalt lakseksportselskap. Selskapets eiere og leverandører representerer selskaper involvert i hele livssyklusen til laks, fra settefiskanlegg til smoltproduksjon og produksjon av fisk til konsum. Dette gjør at selskapet kan håndplukke ferske og frosne produkter i henhold til kundenes spesifikasjoner. Vi leverer fersk og frossen laks, laksehoder, laksefileter og andre...
Andre produkter
Laks - Laks til salgs
Laks - Laks til salgs
Portefølje (1)
Norge, Åkrehamn
Norge, Skallestad
Bjørn Haug AS is located at the address Oserødmyra 2, 3138 Skallestad, Norway. The company was created on the 20/11/1997 and registered on the 01/27/1998. We have been in the seafood business for more than 15 years . At Bjørn Haug AS, we work with the ocean to produce nutritious, delicious and supreme-quality seafood. We fulfill one fifth of global demand for farm-raised and wild caught Atlantic s...
Spania, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. er et familieeid selskap som er dedikert til håndverksproduksjon av et bredt utvalg av semi-konserverte fiskeprodukter som ansjos, saltet fisk, marinerte sardiner, spyd kombinert med sylteagurk, osv.
Frankrike, MONTREDON CORBIERES
Spesialisert på bearbeiding av sjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekksprut på katalansk. Våre produkter (omtrent tretti referanser), som er av høy kvalitet, selges kun i glasskrukker og finnes i alle butikkjeder i det store Sør, fra Lyon til Bordeaux.
Norge, Stadlandet
Norge, Reine
Norge, Valderøya
Frankrike, Collioure
Anchois Roque tilbyr deg fiske-konserver, sjømat og regionale spesialiteter fra Pyrénées-Orientales. Ansjoser, oliven, honning, syltetøy og tapenade.
Spania, Barcelona
... egenskapene til vannet som gjør det til det ideelle stedet for oppdrett av et stort mangfold av fisk og sjømat av uovertruffen kvalitet; et ekte paradis for sjømatprodukter. Nærheten av vår fabrikk til de beste råvarene, kombinert med tradisjonen vi har arvet fra våre forfedre, gjør det mulig for oss å tilby produkter med en intens og distinkt smak som våre kunder setter pris på og nyter i hver av våre konserver.
Norge, Sund I Lofoten
Norge, Fiskarstrand
Italia, Paterno'
Siciliansk håndverksbedrift som har produsert høykvalitets grønnsakskonserver i over 50 år. Tjenesteområder Italia Europa Midtøsten Asia USA Canada Australia. Leveranser for containere på 20 eller 40 fot. Komplette paller. Detaljhandelsdistribusjon for Italia og Europa. Tomatsaus pestoer patéer søte kremprodukter Konservering i olivenolje eller eddik, som antipasti grønne og fylte oliven artisjokker paprika auberginer chili sopp champignon pleurotes nameko tørkede S. Marzano og cherrytomater.
Portefølje (9)
Tyrkia, Kocaeli
Danmark, Kobenhavn
...SIRION SEAFOOD APS – ditt sted for fisk og skalldyr i Europa, ble grunnlagt i København i Danmark i 2007. SIRION SEAFOOD APS har blitt en av de ledende innkjøps- og QC-virksomhetene i Europa innen fisk og skalldyr. Som en leverandør av løsninger innen fisk og skalldyr i Europa, kan vi tilby et omfattende utvalg av frossen/frisk fisk og skalldyr med våre profesjonelle tjenester (fabrikkrevisjon...
GRUPPEN FRANCISCONDE er et selskap som handler med levende snegler. Vi har et lager med kjølerom, med kapasitet på omtrent 1200 tonn, hvor snegler behandles og selekteres under de beste hygieniske forhold. I dag har Gruppen åpnet de europeiske grensene når det gjelder eksport av snegler. Vi produserer Middelhavssneglen (Theba Pisana), den mest konsumerte sneglen i Portugal og Spania, og det mest...
Italia, Bagnoregio
Vi er et selskap som ble grunnlagt i Sentral-Italia. Vi har etablert en utendørs sneglefarm i naturen, og vi lager produkter både med våre snegler og deres slim. Vi fokuserer på kvaliteten og smaken av produktene våre, og vi utvikler sauser og kremer. Vi ser etter seriøse distributører som vi kan vokse sammen med.
Import og eksport av levende og hermetiske snegler...
Portugal, Póvoa De Varzim
Konservene fra A POVEIRA er til stede i de mest krevende landene i verden, og merkene deres er anerkjent for kvalitet, eksellens og tradisjonell produksjon. Erfaring, høye kvalitetsnivåer og konstant innovasjon er kjennetegnene til A POVEIRA, som søker å gi forbrukeren det beste produktet innen konservert mat. Våre konserver er kjent over hele verden for sin gode kvalitet og deilige smak. De produseres med fersk fisk, fanget langs den portugisiske kysten, og lages etter den tradisjonelle forkokte metoden.
Portugal, Malveira-Mafra
Merket MESTRE GOURMET ® - Ble opprettet med tanke på kresne forbrukere. Vi har et variert utvalg av håndlagde produkter, som Oljer, Konserver, Syltetøy, Søtsaker, Teer, Infusjoner, Honning, Nøtter, Viner. Vi er åpne for videresalg av våre håndlagde produkter til gourmetbutikker både nasjonalt og internasjonalt.
... La Mancha toledana, mellom byene Miguel Esteban og Quero (Toledo). Vårt produkt er den økologiske sneglen Helix Aspersa, og vårt mål er å bringe en snegle av høy kvalitet, næringsrik og med en homogen smak til tallerkenen din. Systemet består av å oppdra snegler under et dekket drivhus med skyggenett i et miljø skapt for dette formålet, likt det naturlige. Vi lar alle biologiske prosesser...
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play