...Farge: Svært lys gul med grønne refleksjoner, ren og lys
Lukt: Nese med intens aroma av hvit og moden frukt, sitrus (grapefrukt). Noter av tropisk frukt (mango) fremheves med en mer seriøs bakgrunn av ferskenhud.
Smak: Glede og eleganse ved første munnfull, fylt med friskhet, god struktur, behagelig, bred og vedvarende.
Anbefalt serveringstemperatur: 8℃
Anbefalte matparinger: Passer til skalldyr...
...Mango er en saftig og veldig deilig frukt, aromatisk og myk. Kjøttet, som har en vakker gul-oransje farge, har en delikat søt smak. Når den er tørket, beholder den alle sine fordeler, og kombinerer dermed smak og næringsverdi.
Kontakt oss for et tilbud på din mengde.
...tørket frukt (skrellet, ristet, blanding av tørket frukt) i regionen PACA i departementet Bouches-du-Rhône, nærmere bestemt i Marseille.
CROC'ELLA tilbyr levering i Frankrike med mulighet for FRANCO DE PORT*.
*Avhengig av minimum bestillingsmengde...
...Det vokser deretter og modner frukten sin ved å trekke energi fra solen og næringsstoffer fra jorden. Olivenen er først en mørkegrønn farge, etter hvilket den begynner å modnes om høsten. Fargen skifter fra gul til rosa til lilla, og til slutt til svart.
...Variété: MD2, Pain de sucre
Origine : Ananas stammer fra Sør-Amerika, men de dyrkes nå i mange tropiske områder rundt om i verden, inkludert Mellom-Amerika, Afrika, Asia og Stillehavsøyene. Våre ananas kommer fra Elfenbenskysten, Benin og Togo.
Beskrivelse : Ananas er en oval eller sylinderformet frukt, med en skjellaktig hud i grønn, brun eller gul farge. Kjøttet av ananas er gyllengult, saftig og svært aromatisk. Ananas varierer i størrelse, vekt og modenhetsgrad.
...Farge: lys gyllen gul.
- Aromaer: typiske aromaer av Moscatel, svært aromatisk, med noter av moden frukt og hint av sitruszest, kombinert med blomsteraktige noter og en lett urtet bakgrunn.
- Smak: søt og frisk. Veldig god balanse mellom syre og sukker. Veldig vedvarende.
...Tre: Kraftig, Semi-oppreist
Frukt: Medium Stor-Stor, Søt, Saftig
Fruktkjøtt: Kremfarget, Fast og Sprø
Høsting: 3-4. oktober. Uke (165-175 dager)
Skallfarge: Dull Rødlig Portfarge på Gul Bakgrunn
Pollinatorer: Golden-Red Delicious, Gala-gruppen, Granny Smith
Andre funksjoner: Det er en variant med høy kommersiell verdi og god lagringsmotstand.
...Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Hvit Moelleux Degrés 11% vol Accords mets vins Apéritif, foie gras, melon, blåmuggost ganske mild, dessert. Nez et Bouche Farge lys gul, skinnende. Duft av sitrus, pære og mango. Smak balansert mellom sødme og fylde av eksotiske frukter og friskhet og livlighet av sitrus og aprikos. En moderne og trendy Bergerac Moelleux med letthet og frukt.
...Ekstra jomfruoljen fra La Chinata kjennetegnes i hovedsak av fire grunnleggende egenskaper:
*En intens gul farge med noen grønne nyanser.
*En søt og lett smak, uten den sterke og bitre smaken som er karakteristisk for oljer fra Sør-Spania. Derfor er smaken av denne oljen virkelig behagelig, og den er en ekte nytelse ved smaking.
*En aroma av moden frukt.
*Et svært høyt innhold av...
... conseil de l'œnologue":"Serveres ved 10-12°C.","Label":"Kontrollert opprinnelsesbetegnelse.","Cépage":"Chardonnay.","Bouche":"Stram, maritim med en salivende avslutning.","Temps de garde":"5 til 7 år.","Œil":"Gul gull.","Taux d'alcoolémie":"13%.","Vinification":"Pneumatisk pressing, ingen bruk av eksogene gjær, ingen tilsetning av enzymer. Lagring 100% i eikefat (kun 5% nye fat) i 12 måneder.","Millésime":"2017.","Domaine":"Domaine Bersan.","Culture":"Høy miljøverdi."}...
...Gulfrukt, med en rosa-oransje blush
Fast, sprø og godt søt kjøtt
Fra oktober til juni
Eple fra bærekraftig landbruk, dyrket i økologiske frukthager og sertifisert med Høy Miljøverdi nivå 3 (HVE3)
Frukten lagret i kjølerom, uten brudd på kjølekjeden
Våre oppbevaringsråd: helst på et kjølig, luftig sted og beskyttet mot lys
Oppskriftstips
Eple- og honningpannekaker
Usynlig eplekake
Et godt søtt...
...GODELLO
FIKTISK DATA:
Opprinnelsesbetegnelse:
DOP Valdeorras
Sammensetning:
100% Godello
Vinifikasjon:
60% av druene gjennomgår en kald macerasjon før pressing. Når den alkoholiske gjæringen er fullført.
Alkoholinnhold: 13o
SMAKSNOTATER:
Utseende: Lys gul farge med gyldne refleksjoner. Duft: Delikat blomsteraroma med et hint av moden frukt
Smak: Robust med fylde og balansert syre.
.../liter","Alkoholprosent":"12.5","Smaksprøving":"Smaksprøving mellom 10 og 12°C","Alkoholgjæring":"Alkoholgjæringen skjer på fat, og modningen varer i 18 måneder på fat."},"Mat og vin":"Den vil perfekt følge foie gras, og kan serveres med blåmuggoster og sjokoladedesserter. Den kan også serveres alene som en digestif.","Nese":{"Notater":"Noter av kvitten","Farge":"Gul"},"Balansere":"Likøraktig"}...
...Fikenkaktus er en kaktus som vokser naturlig i Frankrike. De ville fruktene høstes når de er modne mellom november og desember. Frøene tørker naturlig i solen. Det kreves en tonn frukt for å lage 1 liter olje. Dette er en sjelden og verdifull olje.
Botanisk navn: Opuntia Ficus-Stricta Seed Oil
Utseende: Væske med gul til grønn farge
Lukt: Karakteristisk lukt av fikenkaktusolje
Hovedkomponenter: Tokoferol (vitamin E), linolsyre, oljesyre, palmitinsyre, stearinsyre, totale steroler...
...Mango er en eksotisk frukt, som kommer fra mangotreet, et tropisk tre. Det er en rund, saftig, søt frukt med en grønn, rød, gul eller oransje hud. Huden på mangoen er grønn når frukten ikke er moden ennå, og kan bli rød eller gul.
Kent-mangoen har en fiberfri, saftig og veldig søt fruktkjøtt. Kjernen i denne mangoen er liten, noe som gir en god mengde fruktkjøtt til å nyte. Denne frukten plukkes...
...
Blandingsfôr for burfugler
Sammensetning: Gul hirse, rød hirse, hvit hirse, kanarifrø, havrekjerner, senegalsk hirse, gressfrø, grønn hirse.
Oppbevares kjølig, mørkt og tørt. Åpnet sekk eller pose må lukkes godt.
...rensende, hårtap motvirkende, fordøyelsesstimulerende
[Kilde: Wikipedia]
Citrus maxima (også kjent som Citrus grandis eller Citrus decumana) er et frukttrær kalt grapefrukttrær. Det stammer fra Sørøst-Asia (Indonesia, Malaysia). Dens frukt med tykk, grønnlig, gul eller rosa skall er en spiselig bær, sammensatt av 16 til 18 båter fylt med frø. Lite saftig, dens bitterhet og syrlighet gjør den til en matvare som hovedsakelig brukes i kulinariske tilberedninger.
Inneholder alkohol: Nei
Total enhetsvekt (kg brutto): 1
Tetthet: 0.916
Enhetsvolum i liter: 1.091703...
...Laget med den tradisjonelle blandingen av Macabeo, Xarello og Parellada. Denne cavaen har en minimum lagringstid på 18 måneder. Den er lys, blek gul i fargen, og gir en elegant aroma, i perfekt balanse med fruktige noter. Med en veldig mild smak, lar den deg sette pris på hint av hvit frukt og en godt integrert kullsyre med balansert syre.
Størrelse: 75 cl...
...Voksne trær bærer 35-45 kg frukt per år. Oljen utvinnes gjennom ekstraksjon, varm- eller kaldpressing, og deretter skånsomt filtrert og renset eller raffinert. Oljen har en lys gul til oransje farge og en syrlig, gressaktig og delvis kjemisk lukt. Den kjennetegnes av sitt høye innhold av umettede fettsyrer, som linol- eller linolensyre, med opptil 90%. Den er dermed en av oljene med det høyeste...
... får bedre smak. Navnet ‘Yatak Limon’ kommer nettopp fra dette.
Vår eksport av frukt og grønnsaker er spesialisert gjennom Soylu Gıda, som har begynt å gjøre seg bemerket i Europa, Midtøsten og Asia de siste årene.
Turkey Qualy har bevist sitt navn og kvalitet på både innenlands og utenlandske markeder, og eksporterer produkter som oppfyller standardene via www.qualityturkey.com -- export@qualityturkey.com til Russland, Ukraina, Storbritannia, Nederland, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Ungarn, Serbia, Kosovo, Nord-Makedonia, Aserbajdsjan, Irak og Iran.
...Tørkede aprikoser har en glatt, fløyelsmyk hud, mykt kjøtt og en naturlig søt smak. De er en rik kilde til vitaminer, spesielt beta-karoten, som er ansvarlig for å gi aprikoser sin naturlige gul-oransje farge.
Helsefordeler :
1) Rik kilde til vitaminer:
2) Fordeler med vitamin E
3) Kraftig kalium
4) Uovervinnelig jern...
... frukt, supplert med steinete mineral- og fine vegetale noter. På ganen er angrepet rundt og friskt, etterfulgt av mye volum i midten av munnen; en fin spenning setter seg harmonisk, hele følelsen er fast og avsluttes med en lang retro-olfaksjon av sitron og steinete mineralnoter.","WINEMAKING":"VINPRODUKSJON","GRAPE VARIETIES":"DRUESORTER"}...
...Mangoen er en frukt fra mangotreet i Anacardiaceae-familien. Den kan være rund, oval eller nyreformet, og har en gul, grønn eller rød hud, som det anbefales å fjerne for å konsumere den. Kjøttet er mørkgult, fettete, kremet og søtt.
Egenskaper ved mango:
Den inneholder antioksidanter, som vitamin C.
Lupeol bidrar til å redusere veksten av kreftceller, spesielt ved prostatakreft.
Brukt i matlaging, drikkevarer, eksotiske cocktails, kosmetikk, eddik.
Opprinnelse, størrelse, fuktighet, pakking, mengde, pris i henhold til diskusjon med kjøperen.
INCOTERMS: LUFT ELLER Sjø.
... egenskaper:
- Total høyde på cm. 220
- Grunnplate på cm. 50 med standard metallkant og frontplate i tråd som er valgfritt mot betaling (kontakt oss for pris)
- N. 3 Skrå hyller for kassetter på cm. 50 (mulig også på cm. 60 på forespørsel)
Hatt med speil og neon- eller LED-lys på cm. 50
Reolen er hvit med mulighet for å tilpasse frontplaten på hatten og sokkelen i fargene rød - grønn - gul.
Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.
...Eple, frukten av det domestiserte treet Malus domestica (familie Rosaceae), er en av de mest dyrkede trefruktene. Eplet er en pome (kjøttfull) frukt, der den modne eggstokken og det omkringliggende vevet begge blir kjøttfulle og spiselige. Når de høstes, er epler vanligvis rundaktige, 5–10 cm (2–4 tommer) i diameter, og har en nyanse av rød, grønn eller gul farge; de varierer i størrelse, form og...
... frukter. I planter, alger og andre fotosyntetiske organismer er lykopen en viktig mellomliggende forbindelse i biosyntesen av mange karotenoider, inkludert beta-karoten, som er ansvarlig for gul, oransje eller rød pigmentering, fotosyntese og fotobeskyttelse.
Lykopen finnes vanligvis i kostholdet, hovedsakelig fra retter tilberedt med tomatsaus. Når det absorberes fra magen, transporteres lykopen...
...vanilje, karamell, jordbær, anis, bergamot, kaffe, sitron, appelsinblomst, hasselnøttpraliné, ingefær, mynte, appelsin, chili, rose, fiol, bringebær, blomst "O", kirsebær, trøffel, mango, appelsin, pepperkake, osv.
Våre mest etterspurte fargestoffer er: grønn gul, rød, lilla og blå.
Til slutt tilbyr vi aromatiske konsentrater (eller konsentrerte aromaer) tilpasset for produksjon av e-væsker (for eksempel e-sigaretter).
Vi inviterer deg til å kontakte oss for å be om et tilbud som vi vil sende deg raskt.