Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Import- og eksportbedrift som er ledende innen bearbeiding av krydder og aromaer. Vår bedrift ble grunnlagt i 1983 med mål om å lage blandinger med ulike smaker for bruk som; baking, pølsemakeri, kjøttbearbeiding og næringsmiddelindustri. Råvarene blir bearbeidet i vår bedrift, og vi lager blandinger med forskjellige smaker som gjenskaper smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, alt uten bruk av...
Italia, Bagnolo San Vito
... - Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salami Milano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta - Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner: - Veneto: Prosecco og Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto - Marche: Passerina...
Portefølje (2)
Storbritannia, High Wycombe
Pumpeprodusenter, Produksjon av pumper og kompressorer...
Storbritannia, Sandbach
Pumper - Salg, Service og Reparasjoner, Engros av annet utstyr for bruk i industri, handel og navigasjon...
Storbritannia, Alva
Laboratorieutstyr, instrumenter og forsyninger, produksjon av medisinsk og kirurgisk utstyr samt ortopediske apparater...
Italia, Riposto
... folketroen, har utviklet produkter innen både søt og salt gastronomi, med tett kontroll over produksjonsprosessene. Innen søt gastronomi har de frosne cassate og sicilianske cannoli stor betydning. Innen salt gastronomi er hovedproduktet de frosne arancini. De er tilgjengelige i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smør og arancini med speck. Som et supplement til den salte gastronomien tilbyr Maestro Gourmet: frosne pizzette, frosne fylte pakker, frosne supplì, frosne ris-kroketter, frosne cartocciate og frosne calzoni.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Pieve Tesino
Håndverksmessig produksjon av røkt pølse, inkludert den uforlignelige speck fra Tesino.
Høyttrykk stempelpumper ; Stempelpumper ; Radial stempelpumper...
Storbritannia, Pontypridd
Elektrikere og Elektriske Entreprenører, Installasjon av elektrisk kabling og utstyr...
Storbritannia, Abergavenny
Strukturkonsulenter, generell bygging av bygninger og anleggsarbeid...
Tyskland, Karlsruhe
Tyskland, Ettlingen
Østerrike, Leonding
Tyskland, Witzenhausen
Tyskland, Frankfurt
Frankrike, Hoerdt Cedex
Tyskland, Karlsruhe
Tyskland, Haan
Tyskland, Laatzen
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play